Sajtóklub (2020-03-23) - HÍR TV

Némiképp rendhagyó volt a mai Sajtóklub adása, hiszen Bayer Zsolt műsorvezető egyedül volt a stúdióban a koronavírus-járvány miatt, a vendégek, Huth Gergely, a pestisracok.hu főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője és Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője pedig Skype-on kapcsolódtak be a műsorba.
Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: hirtv/
► a honlapunkon: hirtv.hu/

Letöltés

Megtekintés
67,307

Megjegyzés

 • huproject.info/it/video/fN1_1qzHkoSbia8 EU thanks China for providing anti-epidemic supplies Published on Mar 19, 2020 European Commission President Ursula von der Leyen said the fight against the coronavirus is a global one. She's thanked China for supporting Europe and providing anti-epidemic supplies, which is "highly valued." Subscribe to us on HUproject: goo.gl/lP12gA Download our APP on Apple Store (iOS): itunes.apple.com/us/app/cctvn... Download our APP on Google Play (Android): play.google.com/store/apps/de... Follow us on: Website: www.cgtn.com/ Facebook: facebook.com/ChinaGlobalT... Instagram: instagram.com/cgtn/?hl=zh-cn Twitter: twitter.com/CGTNOfficial Pinterest: www.pinterest.com/CGTNOfficial/ Tumblr: cctvnews.tumblr.com/ Weibo: weibo.com/cctvnewsbeijing Douyin: v.douyin.com/aBbmNQ/

  bb2tempo1bb2tempo13 napja
 • www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2004973 Aerosol and Surface Stability of SARS-CoV-2 as Compared with SARS-CoV-1March 17, 2020 New England Journal of Medicine

  bb2tempo1bb2tempo13 napja
 • Bencsik úr rettenetes fertőzés alatt azt érti, amiről pár hete még hangoztatta, hogy egy sima influenza? Köszönöm!

  Káplár PéterKáplár Péter4 napja
 • Ősz fejjel azt kell mondanom hogy ezek az erkölcsileg , morálisan devalválódott,hiteltelen és tehetségtelen emberek eltakarodhatnának már a közéletből....!

  gábor andrásgábor andrás4 napja
 • Üdv.jó a műsor. De a mai internet világban a Skype nem lehetne probléma.

  József PintérJózsef Pintér4 napja
 • 888.hu/kinyilott-a-pitypang/soros-blogja-hazudta-az-olaszok-szelloztetot-kaptak-lelegeztetogep-helyett-putyintol-4238412/?fbclid=IwAR2TAbGLpr5GE6AlLhfhzSFcftiO_voT11gN1FKLi3ZveRR5gz98jv1oLqk

  Júlia AvarJúlia Avar4 napja
 • A helyreigazításról miért nincs komment? És továbbra sem értem, miért vitaműsor ha mind egyetértenek? Valaki elárulná?

  Mihály BormesterMihály Bormester5 napja
 • Jövő héttől ez a műsor fejenként 5 évet ér!

  Sándor SoósSándor Soós6 napja
 • Bencsiknel neha nehez eldonteni, hogy tudatlanságból beszél hülyeségeket, vagy tudatosan hazudik. Magyarországon pontosan olyan szigorú a védekezés mint Olaszországban? Wtf?

  dzurjakcsopidzurjakcsopi6 napja
 • A balos görények lelkesen drukkolnak a vírusnak.

  joee711joee7116 napja
 • Biztos hogy ezek szánt szándékkal hazudnak, mert ennyire hülyék nem lehetnek... Persze, hogy sokkal több fertőzött van ott, ahol rendesen tesztelnek. Nálunk meg, ahol csak akkor tesztelünk le valakit, ha már kb. haldoklik, persze, hogy kevesebb beteg lesz regisztrálva. A magyar halálozási arány az egyik legnagyobb... Németországban több tízezer fertőzött van regisztrálva és kb 30 halott. Itt meg valahogy már 10 halott van a 250 fertőzött mellé. Rengeteg itt a fertőzött, csak szabadon járnak-kelnek az utcán, mert senkit nem tesztelünk.

  StrategyScepticStrategySceptic6 napja
 • Olaszországnak Oroszország, Kína és Kuba segített a járvány elleni védekezésben orvosokkal, felszerelésekkel. Az EU vezetői 20 millió eurós segélyt adtak most Iránnak, az olaszok, franciák, spanyolok és más európai országok helyett, és lefoglalták a magyar vírus elleni védekezésre beérkezett szállítmányokat. Kik vezetik Európát? Az EU vezetői, a liberális baloldal semmit nem értett meg, semmit nem tanult ebből a borzalmas helyzetből, amibe ők sodorták Európát! Magyarországon nem szavazta meg a balliberális ellenzék, és a „függetlenek” a kormányunkat a vírus elleni védekezésre felhatalmazó törvényt. Nem tetszik, hogy hatékony a vírus elleni védekezés? Minden „aggodalmatok” lázítás a kormányunk és a vezetőink ellen! Tetteitekkel elveszítettétek a jogot még arra is, hogy bármit kérdezzetek!

  Júlia AvarJúlia Avar6 napja
 • Nincs itt semmi meglepődnivaló. A baloldalnak most is annyit ér a magyar ember élete, mint amikor Szamuely elvtárs a várandós asszonnyal rúgatta ki a férje alól a széket...

  Szilárd KőváriSzilárd Kővári6 napja
 • Bencsik Úr:nem terjed tovább úgy mint nyugaton Galydics Úr...majd sok halott lesz.... Most akkor melyik! Gergő érthetetlen amit mond... Ennyi pénzből??!

  toth laszlototh laszlo6 napja
 • Neee.Még most is fújjuk ezt a nyugat meg az ellenzék a hibás!Pénteken 1Eu 360ft !Egészségügy kipukkadt!Ha valaki szólni mer,az libsi komcsi!Érthetetlen!Össze kéne fogni pont ezzel húzzák szét őket!Magyarom 94%támogatja.Milyen felmérés alapján Bayer Úr?Gondolom én pont abban a kategóriába tartozok akiket nem kérdeztek meg!

  toth laszlototh laszlo6 napja
 • Szerintem a gusztustalan ballibsi ellenzék arra játszik, hogy a kormány belebukjon a korona vírus elleni akciókba, majd hátradőlve mondhassák, hogy "mi megmondtuk", ezért nem szavaztuk meg, tehát igazunk van. A gond az, hogy említés sincs, ezek mit tennének!

  Sándor AndráczySándor Andráczy7 napja
 • Libcsik ölnek meg vagy a vírus egy és ugyan az!Liberalizmus maga a vírus

  Tamás NagyTamás Nagy7 napja
 • Mi a helyzet a legősibb mesterséggel? huproject.info/it/video/qrSEltDHi2ljk30

  Gabor TothGabor Toth7 napja
 • Eljött az igazság pillanta.

  Ildi K.Ildi K.7 napja
 • Gyurcsány, - az ellenzék buldózere -, egy annyira közmegvetésnek örvendö közéleti személy, és olyan furin néz ki, hogy megihleti az embert. Ezért faragtam róla még egy versikét, hátha talán éppen ez lesz az, ami öróla tartósan fönnmarad: Messze még a Wahltag, de már kését feni (Wahltag = a választás napja) A primszámok királya, a kigyózó zseni, Bár lebukott mélyen, a korrupt pancser, A pénz lázas vadásza azóta is csencsel. „Én vagyok a császár a magyar hon egén, Túlteszek én minden csodaszarvas regén. Tarsolyomban hordom az aranytojó tyúkot, Butykosomból húzok olykor-olykor slukkot. Egy követ fújok én Belzebub anyjával, És ha kell tombolok, kezemben szablyával. Mit nekem a haza, mit nekem tisztesség, Lényeg, hogy számomra hatalom szülessék. Barát vagy ellenség, az nem oszt, nem szoroz, Hoz-e pénzt, hatalmat, és semmit el nem oroz? Ahogy a szippantós, én bekajcsizok mindent, Egészben nyelem le, mint pár mszpést újfent.“

  Thomas PlatinaThomas Platina7 napja
 • Gyurcsány és a DK múltja jelene és jövöje egy versikében összefoglalva. Dögevö Keselyük köröznek felettünk, Öszödön kiderült, hogy „mindent felettünk“. Velünk a gyurcsánypárt borzasztóan elbánt, Lerobbant országunk, s ezért hívtuk Orbánt. Dilettáns Katyvasszal hülyitenek ismét, Kánaánt igérnek, söt „szabadságot“ is még. Sátáni kisértés környékez meg kamaszt, Gyurcsány szájából folyvást folyik malaszt. Dúvadok Ketrecben, röpködnek a párnák, Úgy tünik, mintha ök a gyözelmet várnák. De eljött az ideje a rendcsináló kéznek, Majd a választáson ismét nagyot néznek.

  Thomas PlatinaThomas Platina7 napja
 • 2022- ben a fideszre fogok szavazni !!!!!!!

  Eva SchniderEva Schnider7 napja
 • Leírtam már egy párszor, de mégegyszer:- Kibaszott szerencsénk van h most Orbán Viktor és a FIDESZ kormányoz.

  istván sziraistván szira7 napja
 • Mi van bencsik bement a kaki? Ezt írta nem is olyan rég (március 6-án) Bencsik András, a Fidesz egyik fő megmondóembere a Demokratában: "Rohadt nagy járvány. Legalábbis ami médiában végigszaladt. Mintha egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni az emberekkel egy rettenetes világjárvány fenyegetését úgy, hogy a valóságban nincs semmiféle járvány, annak halvány nyoma sem? A válasz: igen. Ma a világmédia bárkivel bármit el tud hitetni, semmit sem számít valóság, semmit sem ér a józan ész. A koronavírus-kampány valójában egy háború volt a józan ész ellen, és ebben háborúban a józan ész vereséget szenvedett.

  Papp BelaPapp Bela7 napja
 • Itt meg milyen joizuen nevetgeltek a tisztelt Urak: huproject.info/it/video/hdx9lsW4ZYt6nIU <a href="#" class="seekto" data-time="780">13:00</a>-tol, 3 hettel ezelott.

  Mark Domonkos PappMark Domonkos Papp7 napja
 • Azonnal gyulekezzen az ellenzék és vonuljanak az utcára 😂 látni akarom mekkora az erejük!! 😂

  Endre LevaiEndre Levai7 napja
 • Nah! Most mát tudjuk, hogy a Mazsihisz a kommunista ingatlanokat használja vagy abból szerzett gempát. Az meg senkinek nem kérdés, h a Jákob az alomba tartozik!😂😂😂

  szubutajszubutaj7 napja
 • Koronavirus Az Uj Vilagrend megkoronazasa huproject.info/it/video/Y7OJl6PSh2qGf58 - A dokumentum 2001 nyarán került a NASA weboldalára, a 9/11 esemény előtt, a NASA Langley Kutatóközpontjának vezető tudósa készítette, feltehetően a titkos társaságok megbízásából, és hosszú időn keresztül elérhető volt. Részletesen mutatja be, milyen technológiai és pszichológiai eszközökkel lehet az emberiséget megsemmisíteni vagy rabszolgákká tenni. A dokumentum mindjárt az elején kijelenti, hogy a "prezentáció minden esetben meglevő adatokon/tendenciákon/elemzéseken/techno­lógiákon alapul www.stopthecrime.net/docs/nasa-thefutureof-war.pdf?fbclid=IwAR1gQHw6ZC_kxPFxcUgaYbtPj4aJxYb-4-kzbMkHA9FQ8u_xaA3q3U2IIvM - huproject.info/it/video/cauOp6rQp3proX0 - A Kaliforniai Bíróságon benyújtott per vádirata az emberek 5G-vel való veszélyeztetése, a mesterséges intelligencia kártékony felhasználása, geoengeneering, az emberi faj veszélybe sodrása ügyében... 2019. decemberében nyújtották be."az egész emberi faj veszélyeztetése a mesterséges intelligencia technológiával való visszaélés által, kínába való mesterséges intelligenciával irányított fegyverek szállítása, népírtás Kínában, emberek ellenörzése és programmozása biometrikus argoritmus manipulálással... chemtrails, nanobotok, morgellon, transzhumanizmus, és egyéb elképesztö vádpontokkal. Összeesküvést kiabálók, ti nézzétek meg elsönek ezt az oldalt!! A többi normális ember meg gondolkozzon el, mit müveltek/müvelnek velünk óriáscégek, konszernek, akik a kormányokba is beépültek..! digitalcommons.law.scu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=3104&context=historical&fbclid=IwAR2sPGZ-bEeCHNj6GjnGyNgM7gLRlBvOyK_AinZ3F0-yevUpHQAhO6tnG5o - A "Láthatatlan ellenség" veszi át a "terrorizmus elleni harc" szlogenjét a rendőrállami megfigyelt társadalom létrehozásához...!!! www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153 - id2020.org/alliance - id2020.org - De mi lehet ez az ID2020 AGENDA?huproject.info/it/video/g9Spk62qmKt9i2w - facebook.com/search/top/?q=ID2020%20AGENDA&epa=SEARCH_BOX

  Janos ReszlerJanos Reszler7 napja
 • Messengert használjátok legközelebb stabilabb.

  zuzupetaz1zuzupetaz17 napja
 • Felvetődött biológus-orvos körökben, hogy vajon a környezetszennyezés nem segíti- e elő a virus terjedését. Oly módon, hogy a levegőben lebegő szemcsékre rátapad,majd belélegezhetjük. Uez a parlagfű esetében igazolódott. Tiszta levegőben a parlagfű mezőkbe allergiásokat ültettek, de semmiféle reakciót nem váltott ki a növény, mely egyébként gyógynövény.

  Aniko CsabaiAniko Csabai7 napja
 • gratulálok a sok szép , igaz és helyes gondolatért, reméljük, hogy úgy lesz, ahogyan a zárómondatában a műsorvezető mondja.

  Éva SzékelyÉva Székely7 napja
 • BRAVO! ÉBREDEZÜNK JÓ REGGELT MINDENKINEK!!! Sötétséget (démonainkat) ideje lenne eltakarítani ,visszaküldeni a mennyek országába! Imádkozunk ne csak tapsikoljunk esténként ,most a fényre van szükség nem hülyeségekre !!!!!! Én minden este gyertyát gyújtok szeretteimért a bajba jutott embertársakért ,tegye mindenki ez aki ki akarja űzni démonjait a testéből, lelkéből!!! Ne hagyjuk ,hogy a sötétség győzzön ebben a harcba!!!! Biológiai fegyvert ide vagy oda , nálunk van a szeretet és az összefogás ereje!!! Hajrá magyarok! Hajrá mindenki!

  McarenaMcarena7 napja
 • Egy libsi liba arra volt.büszke a minap, hogy ő mekkora kockázatot jelent Brüsszel és Bp. közti repkedéseivel. Felelősségteljes kijelentése az ATV-n hangzott el.

  SopánkaSopánka7 napja
 • Mi történt? Kevés A műsoridő?

  alex-sandor zsolnaialex-sandor zsolnai8 napja
 • Ilyen gyorsan nem szokott beszélni ez az ember..!

  alex-sandor zsolnaialex-sandor zsolnai8 napja
 • Azért ez nem semmi, aggódik egy brüsszeli vizfej, levélben közölte a magyar miniszterelnökkel, hogy, tartsák be az unio alpértékeit, jógállmiság, demokrácia, stb. a vészhelyzet meghosszabitása miatt !!! Mi van??????Valaki megtudja mondani, hogy mi történt itt az unios alapértékekkel?? Egész unio-ban virus veszély van, mindenhól kemény intézkedés, lezárások , kijárási tilalom, a szomszédos országokban, vajon nállunk mi történt, hogy megint fenyegető felhivás történt, és vizsgálatott követelnek magyaroszággal szemben a vészhelyzet hosszabitása miatt!!!!, Hetek óta nagy kuss van brüsszelben, elhuztak az odújukba a virus miatt a nagypofájú sorosista mocsodékok, akik megint magyarországgal szemben követelik a vizsgálatott!!!! Ez egy agyrém, ami itt történik az ellenzék, és a sorosista bandák közremüködésével, pofázásával !! Ki kell lépni ebből a rohadt gittegyletből, mert ezek még mocskosabbak, aljasabbak, mint a szovjetunió volt! Hogy vehetünk részt egy ilyen közösségben, ahol állandóan a magyarok , és Orbán miniszterelnök a céltábla, csatáznak , fenyegetnek, és megmondják, hogy nekünk mi a jó, és mit kell tennünk!!! Ezek a nagyképű arogáns semmire kellő brüsszeli "vezetők" libsibarmok sorosisták, állandó atrocitásának vagyunk kitéve!!! Lépni kellene mert a háttérben a sorosbandák amnesty international, helsinki biz. irányitják ezt a mocskos hazaáruló ellenzéket, és azon vannak, hogy az Orbán kormányt megdöntsék!!!!!

  Gabriella NagyGabriella Nagy8 napja
 • Köszönjük ezt a frappáns megoldást. Kár lett volna leállni a műsorral, nagyon hiányzott volna. Egyet értek Andrással, tényleg olyan az egész felkészülés a nem is tudjuk mire(mert tényleg nem lehet tudni mi lesz),mint egy szinfónia, ahol a hangok ott vannak ahol lenniük kell, a hangzása meg lenyügöző. Vagy, mint a hit útja, hogy lépni kell, mielőtt látnánk az utat. Ápolónő vagyok, és azt látom az előkészületeknél, hogy napról-napra állnak össze a hangjegyek, kerül minden a helyére, mire kell, addigra pont ott van,, ami mögött láthatóan óriási erőfeszítések vannak, amiknek a gyümölcse pont akkor és ott érik be, ahol kell. Az osztályunkon a csapat munka még tán soha nem volt ennyire széleskörű és élvezezes. A légkör még soha nem volt ilyen jó, mint most. Köszönjük azt a sok imát, amit sokan elmondanak ezekben a napokban értünk. Érzékelhető és tapintható a hatása.Isten valóságosan beavatkozik a folyamatokba,jó ezt látni. Változunk és változik sokminden(valljuk be erre van most a legnagyobb szükség, mert ez egy olyan helyzet, amiben még soha nem voltunk). Reméljük, hogy ez a borzalom valami csodálatos dolog kezdete lehet, mind egyénileg, mind az ország életében. Köszönjük.

  Mariann KovácsMariann Kovács8 napja
  • Mi köszönjük és folytatjuk is !

   Aniko CsabaiAniko Csabai7 napja
 • Ki tudunk menni vásárolni, és tankolni, de aztán megyünk haza, így nincs baj. Így kell értelmezni a kijárási tilalmat.

  Joe PatakiJoe Pataki8 napja
 • Utolso mocskos uszito nyuggerbanda.az ellenzéknek 1 azaz 1 db kifogása van tirpákok a határozatlan idotartam de ezt ti kinosan kerultetek ,itt latszik a hazugságaitok gátlástalansága ,ez mar tenyleg ordenáré.eddig sosem mondtam de most azt mondom pusztnotok kell szarháziak.

  Padre LuiPadre Lui8 napja
  • @Aniko Csabai mar voltam de nem segitett

   Padre LuiPadre Lui7 napja
  • Keressen fel mielőbb egy pszichiátert Padre !

   Aniko CsabaiAniko Csabai7 napja
 • Ez a válság is megmutatja, hogy az európai unió helyett itt az ideje egy Eurázsiai Uniónak, a jelenlegi EU, Oroszország, Kína, Dél-Korea, Japán, stb. részvételével.

  Égenjáró LukácsÉgenjáró Lukács8 napja
  • China please help Hungary in extreme critical shortage of hazardous material protective suits and all other medical supplies necessary for managing efforts to fight against this type of coronavirus as COVID19 is. Please prepare for re-infected people!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thank you China!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   bb2tempo1bb2tempo17 napja
 • Zsolt! Errrópa...

  Kertész GáborKertész Gábor8 napja
 • ahogy veszem észre a bíróság nagyon aktívak ha a judeoplutokrata ügynökök érdekei kell megvédeni.

  Ferenc NémethFerenc Németh8 napja
 • Ajánlom a You Tube ról a Kilakoltatások magyar valóság című fideszes eredmény videót..

  NAGY NagyNAGY Nagy8 napja
 • Nyilvan az ellenzeknek el kellett volna fogadnia, viszont a Fidesz es a kormany is belemehetett volna hogy csak 3 honapig legyen rendeleti kormanyzas igy a veszhelyzeti statuszt fonntarthattak volna. 3 honap azert nem keves ido legfeljebb meglehetett volna hosszabitani

  Laszlo 00Laszlo 008 napja
 • Ajánlom a discordot nem laggos nem recseg stabil, a skype nagyon gyenge minőségbe.

  Ainz SamaAinz Sama8 napja
 • A szokásosnál is undoritobb es aljasabb musor volt ez. Most is sikerült ellenséget kreálni ott, ahol nincs - de most ott, ahol tényleg nincs. Aztán sikerült jól legyőzni is, s a vírus okozta teljesen jogos félelemre játszva a saját tábort összekovácsolni a hatalmi cél mögé. Ők már követelik is az örök időkre történő hatalomátruházást, a „hazaáruló” ellenzék lefejezését, újságírók börtönbe küldését. A veszélyhelyzetet nem kellett meghosszabbítani, az ma is fennáll és 26-án sem „jár le”. Az a járvány végéig van. Intézkedések sem kerülnek veszélybe: a kormánynak továbbra is jogában áll rendeletet alkotni. Szanalmas ez a kormany, egyre szanalmasabb es az a meg nagyobb gond, hogy meg mindig van, aki bologat nekik...

  Dantes EdmundDantes Edmund8 napja
  • A helyzet az, hogy az ellenzéki többség szánalmasabb.

   Danny3333333333Danny33333333338 napja
 • Ha lecseng a járvány, a Disney rajzfilmet tervez, amelynek főhőse egy bátortalan Koronavíruska lesz, aki megijed annak lehetőségétől, hogy a társai nyomására nemet váltson, de végül beadja a derekát. Két verzióban fogják elkészíteni, egy soft-verziót óvodások érzékenyítésére, és egy hardcore-verziót, felnőtteknek, amelyben lesz utcai hajsza, sok-sok lövöldözéssel.

  Attila PalmaiAttila Palmai8 napja
  • @Ma Pa Ezt már láttad? 'A capella' oratórium, néma szólóhangra: facebook.com/hirtvinformator/videos/209194857019506

   Attila PalmaiAttila Palmai5 napja
  • @Ma Pa Ifjabb Bartókkal személyesen is találkoztam asszem 1987-ben (?), eljött az iskolánkba, ahol néhai édesapám volt az igazgató - egy csomó, tőle megörökölt vinil-lemezem (az arany-sorozatból) alá van tőle firkantva (a borítón, de még az albumok összes lemezein is a sárga Hungaroton vignetták); ugyanúgy az édesapjáról szóló könyveink fél tucatját dedikálta. Este, a helyi kultúrházban volt egy műsoros megemlékezés Bartókról, és pódiumi interjú-beszélgetés, ahol szintén apám volt a kérdezőpartnere. Akkoriban nagy divatja volt vidéken is az író-olvasó találkozóknak és a Vitrays-Antalimrés-Alindás dialógusoknak. Ja, tudom, az a francia, aki Gould-dal is dolgozott - egyszer láttam már, de előkeresem újból. Az is tényleg nagy szám.

   Attila PalmaiAttila Palmai6 napja
  • @Attila:-Azt a qrva! Majd késöbb megnézem. Ott ül Pásztory Edith, mellette Bartók elsö házasságából Béla fia geodéta ménök. Bartók és Pásztory fia Péter pedig még él !!! 95 éves Floridában,hangmérnök.Ott vigyorog a két kamasz zseni.XDDD Kocsissal 30 éve együtt repültem a Malévvel Budapestre egy német koncertje után,jól berúgtunk a Vilmostól amit számolatlanul hoztak nekünk a stewardes-ek XD. Akkor mesélt pár anekdotát,mivel is töltötték Dezsivel az idöt,mikor nem zongoráztak. Vilmosoztak a közeli Mosoly Presszóban a huncfutok. XDDD Ps: Egy francia filmrendezö készített egy filmet az ifjú Kocsisról. Nézd meg,valahol itt van. Bexarás.lol

   Ma PaMa Pa6 napja
  • @Ma Pa Ezt ma dobta nekem a YT személyre szabó és fazonalakító gépi illetékese, annyira megörültem neki! huproject.info/it/video/fNOOnqaap36upIU Emlékeztem az eredeti élő tv-adásra, még kamaszkoromból (harmadikos gimnazista lehettem), mert annyira nagy szám volt ez akkoriban, hogy Pásztory Ditta is ott volt adásban, bár neki vagy nem szántak szerepet, vagy nem akart hozzászólni. A kétzongorás szonáta az egész zeneirodalomból a legkedvencebb darabom, és megvan még a valamivel később, a Bartók-centenárium évében készült 9/11-es zeneakadémiai nagytermi koncert live recording vinil-lemeze Ránkival, Kocsissal, Cserrel, Ráczcal - az a neonos borítós - amit a Király Berta vezette Prágai Magyar Kultúra könyves-, zenemű- és matyóbaba-boltjában vettem meg 1981-ben potom 36,- cseh koronáért, ami akkoriban 60,- Ft-nak felelt meg.

   Attila PalmaiAttila Palmai6 napja
  • @Ma Pa Az m5-ön Kocsis utolsó zenekari koncertjét adták, azt néztem, a MüPa-beli Bartók-emlékestet, sok zongorával, Ránkival a szólózongoránál, és Oravecz Gyurkával a zenekari kísérőzongoránál. Jóccakátot!

   Attila PalmaiAttila Palmai7 napja
 • Van egy rossz hírem. A világ nem a ti kolbásztöltő, pálinkaivó, disznóvágó életetekből áll. Lehet, hogy ti jól elvagytok ebben a környezetben, de a 9 és félmilliós Magyarországon kívül (és belül) azért mégiscsak olyan helyek vannak többségben, ahol bizony vannak fekák, meg melegek, meg sárgák, meg zsidók, meg eszkimók is. Ti ezt képtelenek vagytok elviselni, oké, értem. De azért legyen már világos, hogy a ti múltszázadbéli világnézetetek már picit anakronisztikus.

  Dave 555Dave 5558 napja
 • Na menjetek ti a francba! Pontosabban menjetek Kínába, ha ennyire tetszik, hogy ott mi van. Hát igen, a járványt valóban jól kezelték, igen. De miért is? Mert mindenkit folyamatosan megfigyelnek, Orwell 1984-e elmehet a p.csába, akkora "rend" van. Ott nincs magánélet, az állam mindenkiről mindent tud, a gatyádba is belátnak. Éljetek csak ott, egyétek a denevért és a kiscicákat, és dolgozzatok napi 20 órát, meg a 10-12 éves gyerekeitek is dolgozzanak a gyárakban, mert ez a kínai modell. Igen, lehet 6 nap alatt felépíteni egy kórházat de annak ez az ára. Lehet úgy pörgetni a GDP-t, ahogy Kína, de az gyerekmunkába kerül. Ráadásul ott nem úgy dolgoznak az emberek, mint itt, a magyarok munkatempóját kb két és félszeresére kell pörgetni és azt nyomni egész nap. Így akarunk élni? Rabszolgák akarunk lenni? Mert lehet és akkor valóban erős államunk lesz és menő gazdaságunk. Csak éppen picit korábban fogunk meghalni, picit betegebbek leszünk, picit szennyezettebb lesz a környezetünk. De ti tudjátok, menjetek akkor, és vigyétek a Viktort is! De mi azért szeretnénk EURÓPÁBAN maradni és európai szabad polgárként élni, ha ez egyáltalán jelent még nektek valamit.

  Dave 555Dave 5558 napja
 • Nem lehet összehasonlitani a fertözötek szamat most meg,figyelembe kellene venni az orszag nepesseget.Nemetorszag 80 millio körül.De teny jol csinaltak az orbanek.

  laszlo ifilaszlo ifi8 napja
  • per capita

   bb2tempo1bb2tempo13 napja
 • Kedves Zsolt! Gratulálok, a kormány kitűnően vizsgázik a veszélyhelyzet megakadályozásában ( főpróba ! az ellenzék megbukót a vizsgán ! ) A műsor második felébe lassan közeledsz a függöny mögötti események megközelítéséhez, nem kell félni a összeesküvési elmélet pecsétjétől mert ezt a tudatlanoknak találták ki . Tudjuk, hogy az ország és a világ igen súlyos helyzetben van. A pénzrendszerünk amit évszázadok óta oly meg nem értve használunk, game over ! Hegels Dialektik : These , Sythese , Antithese A These adott : Coronavírus !

  YesirahYesirah8 napja
 • 2008-ban csak azért kellett az IMF, mert nem volt elég a devizatartalék, és persze mi voltunk célkeresztben, vagyis mindenki minket ütött. Gyurcsánynak voltak jó ötletei a gazdasági válságra az EU felé, de akik úgy gondolták, hogy őket nem érinti a dolog, azok leugatták. Mindenki bizonygatta, hogy ők kurva jól vannak... Aztán pár héttel azután, hogy mi felvettük az IMF hitelt, sorba álltak mások is a hitelért. Annyi volt a különbség, hogy másoknak tényleg azért kellett a hitel, hogy életben tartsák a gazdaságot, míg nekünk csak azért volt rá szükségünk, hogy berakjuk a széfbe. Az oligarchák már akkor a Demján által megfogalmazott programot próbálták lenyomni az MSZP torkán: "A legjobb motiváció a szegénység, és ez nálunk is megvalósítható!" - mondta Demján 2011-ben a kínai befektetők előtt. Az SZDSZ hozta a neolib cuccot mindehhez, vagyis az egykulcsos adó bevezetését, amit az MSZP nem akart elfogadni. Abban az évben ezen ment a vita... a szakszervezetek és a nyugdíjasok sikítófárszt kaptak attól, hogy be fogják vezetni az egykulcsos jövedelemadót és ÁFA-t, valamint kivezetik az adójóváírást. Gyurcsány meg nem tudta elégszer elmondani, hogy semmi ilyesmire nem hajlandó. Szíjjártó Petike pedig folyamatosan nyomta a dumát, hogy "Gyurcsány hazudik, mert mégis..." A neolib bagázs olyan baromságokkal tömte az újságokat, amik már tényleg túl voltak a rémhírterjesztésnél. Mennyi tanárt és orvost kell elbocsátani, és így tovább... Egyszerűen el lett baszva a monetáris politika 2001 után... amikor a fideszes Járai került a jegybank élére, majd 2007-ben már olyan mértékű volt a gond, hogy a Simor vezette jegybankot totálisan telibebaszta a világgazdasági hitelválság. Azt a válságot 2009 végére sikeresen túléltük, de mivel elmaradtak a beruházások, így csak 2011-re prognosztizálták számunkra a növekedést. Aztán jött Orbán Viktor, és 2011 év végére olyan helyzetbe manőverezte a magyar gazdaságot, hogy bóvliba csaptak bennünket.... pedig valamikor Bokros-előtt voltunk utoljára bóvliban. Amikor Izlandon becsődölt az egész bankrendszer... Írországban is hasonló helyzet alakult ki, Görögországban nem volt elég pénz... addig nálunk a bankok szinte meg sem érezték a hitelválságot. A devizahitelesek is 2010 után kerültek padlóra, amikor az Orbán kormányzat szándékosan gyengíteni kezdte a forintot. A munkanélküliség is furcsán alakult. 2009 elején sorra küldték el az embereket, mert leálltak a gyárak nyugaton, és így a beszállító cégek is leálltak nálunk. Tőlünk is elküldtek sok embert januárban... jelszó a "csoportos leépítés" volt. Aztán márciusban, áprilisban sorra telefonáltak nekik, hogy ha dolgozni akarnak, akkor jöjjenek vissza. Az egyik munkatárs röhögve mesélte, hogy totál be volt baszva este, amikor telefonáltak neki, és másnap ment volna be a munkanélküli hivatalba. A telefonban csak annyit mondtak, hogy ha melózni akar, akkor holnap reggel munkába állhat. És jött valami iszonyatosan másnaposan... Szóval áprilisra kezdett visszaállni a dolog, de sokáig döcögött minden, mert beszállítói lánc van, és hozzánk sem érkezett meg minden anyag időben, vagyis vagy melóztunk, vagy nem. Az IMF hitel csak monetáris szükségszerűség volt. A devizatartalékot kellett feltőkésíteni, mert túl alacsonyra szabták. Igaz, hogy már 2007-ben elkezdte ennek növelését a Simor vezette jegybank, de hát ha a devizatartalék a GDP 2-3%-át érinti, akkor nem lehet ezt egy év alatt lezavarni, mert ekkora tartalék képzés visszafogja a gazdasági növekedést. Ha 15 milliárd euróról 35 milliárd euróra növeli a jegybank a devizatartalékot, akkor jobb azt évente 2 milliárd euróval növelni, mint egyetlen év alatt 20 milliárd eurót kirántani a gazdaságból. Márpedig 2 milliárd eurót félretéve csak 10 év alatt érjük el a 35 milliárd eurós szintet, amíg a pénzpiaci hiénák egy tucatszor is leszedik rólunk a gatyát. Ezért kellett kölcsönkérni a valutaalaptól a devizát... és amíg ez nálunk volt, addig nyugodtan tehettük félre az évenkénti 2 milliárd eurót erre a célra... majd vissza adhattuk a kölcsön vett devizát a valutaalapnak. Aztán Orbánék ezt is elbaszták, mert a devizatartalékot elkezdték felhasználni különféle vásárlásokra, majd kötvényt bocsátottak ki, amely jóval magasabb kamatozású volt, mint az IMF hitel. Ha belegondolok, hogy mennyire el lett itt baszva minden, attól a pillanattól, hogy Orbán Viktor átvette a kormányrudat!....

  Gábor LGábor L8 napja
  • @Lionheart ahogy tetszik

   Gábor LGábor L8 napja
  • Ez mi? Párhuzamos dimenzió? Tüköruniverzum?

   LionheartLionheart8 napja
 • hát én azért aggódom hogy nálunk nincs álltalános tesztelés mint a németeknél vagy dél-kóreában...... Simán el kellene különiteni mindenkit aki csak gyanús. és a halálozási arány is igen rosz nálunk. 187 ből 10 fő eddig. ez 5% fölöt van. Ez borzalmasan szar. Miért nem tesztelnek orba szájba? Csak azokat tesztelik le aki félig halott már???? (némi túlzással)

  András BereczkiAndrás Bereczki8 napja
  • @Aniko Csabai utánna néztem a lappangási időszakban már kimutatható....... de persze a teszt nincs ingyen. gondolom......

   András BereczkiAndrás Bereczki7 napja
  • Nézz utána az Interneten,miért. Kezdeti stádiumban, amikor még nincsen ellenanyag termelés a teszt nem mutat semmit.

   Aniko CsabaiAniko Csabai7 napja
 • Europa leszerepelt.az eu innem kezdve nemlehet tobb egy szabadkereskedelmi ovezetnél

  Molnar RikiMolnar Riki8 napja
 • Kint külföldön (Németországban) fel sem veszik a telefont, ha az ember jelenteni probálná azt, hogy esetleg kontaktusban volt fertőzöttekel. Mindenki lepaszolja az embert, egymásra háritanak! Rengeteg ismerősöm felső légúti fertőzésben szenved, senkit sem teszteltek covidra, még csak meg sem nézik az embert rendesen. Mindenki köhög, stb.. De senki sem tesz semmit, mindenki halgat!

  Arnold TarArnold Tar8 napja
 • Ez a gyalázatos ELLENSÉG folyamatosan azt pofázza ,hogy szégyellniük kell magukat Európaszerte a kormányunk miatt ? Lassan fordul a kerék ,és mi nekünk kell mélységesen szégyellnünk magunkat miattuk ! Ha logikusan átgondoljuk a dolgot ,ha itt olyan hatalmas volna a diktatúra ,az elnyomás ,akkor ezek a söpredékek már rég nem volnának a nyakunkon ,érdekes egy sem takarodott még innen el ,ha sértődötten el is takarodot,t akkor meg sajnos visszajött . Isten őrizze meg országunkat egy esetleges balliberális járványkezeléstől !! gyurcsány egyik kezében hőmérővel ,másik kezében Parabellummal tesztelne az esetleges pozitívak eltakarítása végett . Bunkóné a patkányoknak készíttetne maszkot . Arató Geri ilyen a szopós CUMISZÁJÁHOZ hasonlatos maszkokat árulna Jakab Petya védő szemüvegeket ajánlana, a ritka GOMBSZEMŰ sorstársai számára Korózs Lajos egy nap háromszor elkiabálná magát hogy GYŰLÖLÖM A VÍRUST ! D !! ???

  Kakuk TamásKakuk Tamás8 napja
 • Huth Gergő: ...akár ki is léphetünk az unióból! Elvileg a 8. világbirodalom vagy Dániel szerinti Antikrisztusi birodalom az újjáépült Római birodalom feléled! Vas és agyag cserépedényekből áll. Vasnek az ereje és kultúrák keveredése. Szóval felteszem a kérdést: Nem kell-e menekülő utat keresni ebből a csapdahelyzetből?

  User nCoreUser nCore8 napja
 • András radikálisan beszélt, minden szavával egyetértek. Kár, hogy Gergő szinte elérhetetlen volt.

  István FacskóIstván Facskó8 napja
 • A mazsihisz szakíthatna már az állampolgárságával

  TwistedMusic VideosTwistedMusic Videos8 napja
 • Minden hatalmat az ellenzéknek,mert megérdemlik.

  Róbert DobosRóbert Dobos8 napja
  • Ez még iróniának is bizarr!

   Attila PalmaiAttila Palmai8 napja
 • Köszönöm hogy vannak ! Üdv Nemeto bol!

  Anna KollarAnna Kollar8 napja
  • huproject.info/it/video/qdx6rNPagYpucmw Wuhan Union Hospital doctors exchange information with German counterparts

   bb2tempo1bb2tempo18 napja
 • Mit gondoltok erről? A migránsok életkora 15-40 év! Hány fiatal lehet közülük fertőzött? És még észre sem veszik hogy betegek!A bevándorlás párti országok igen csak fertőződtek! Sajnos!

  Osztaly ZartOsztaly Zart8 napja
  • Magyarorszag teljes koru hatarzar?

   bb2tempo1bb2tempo18 napja
 • És a mai napon - egy nappal a szavazás után - megtudhattuk, hogy mi volt az egyik lényeges oka annak (az önkormányzati testületek feloszlatásának tilalma), hogy miért késlelteti az ellenség a törvény megszavazását. Ezeknek nem számít semmi csak a saját hatalmuk törvényen kívüli megerősítése. pestisracok.hu/innentol-egyszemelyben-dont-es-rendeleti-uton-iranyitja-budapestet-a-fopolgarmester/?fbclid=IwAR1RwdVKVCOXVCRYXo59rb5ZgsQvt6q7tFwmncBf4mVJ90lPlBvaLmQcB5g

  Zoltán PohankovicsZoltán Pohankovics8 napja
 • Ömlik a gyűlölet jobbról, ömlik a gyűlölet balról, ezek meg táptalajt adnak az egésznek sajtóklub álnéven.

  Csuf IgazsagCsuf Igazsag8 napja
 • 20 szazadi emberek 20 szazadi szinvonallal.huth te nagyon troger a skype eleg ciki tudod 21 szazad es vannak olyan platformok is ahol tudsz jobb minosegben beszelni mint 2000ben😂noobok😂es ti mondjatok a vilag nagy dolgairol a tuttit😂

  A ló néz a csikó látA ló néz a csikó lát8 napja
 • nyugi ellenzéki barmok nem lesz koronázás a Duna jegén

  Szilvia TerelmesSzilvia Terelmes8 napja
 • demokrata.hu/velemeny/ami-nincs-azt-ne-keresd-212183/

  M-ilM-il8 napja
 • Hol van a penz a covid19 elleni tamogatasra a soros bandatol?

  Mikuláš HorvathMikuláš Horvath8 napja
 • A kis technikai problémák ellenére nagyon örültem, hogy láthattam a műsort! nagyon elgondolkodtató, fontos témákról beszélt! Köszönöm szépen a műsort! Összefogunk és nem hagyjuk, hogy ezek a meztelen csigák összenyálazzanak bennünket! Nagyon bízom abban, hogy senki sem fogja elfelejteni, az ellenzék aljas, mocskos hozzáállását ebben a vészterhes időkben (is).

  Bea FarkasBea Farkas8 napja
  • De nem ám!

   Attila PalmaiAttila Palmai8 napja
 • A Coronavirus BIOLOGIAI FEGYVER it a bizonyitek: huproject.info/it/video/Zdam4KyxiYJjhHA

  Tulkos GyorgyTulkos Gyorgy8 napja
  • Nem vitás.

   Attila PalmaiAttila Palmai8 napja
  • Igy van.

   Edit RöczeiEdit Röczei8 napja
 • Bencsikre nem haragszom, mert ő nem rosszindulatú, csak buta.

  András SzabóAndrás Szabó8 napja
 • Kókusztejet a komcsiknak... :)))

  rulfy2012rulfy20128 napja
 • ezt a szenny musort!

  anonymous anonymousanonymous anonymous8 napja
 • lámlám... a szokásos balos libsis kettos merce www.origo.hu/itthon/20200324-karacsony-gergely-rendeleti-kormanyzasa-budapesten.html

  Csakegy SenkiCsakegy Senki8 napja
 • Ha van itt moderátor , vagy bárki aki törődik az oldallal , kérem adja át az üzenetem Bayer Zsoltnak ! Szóljon már a miniszter elnöknek , ne járkáljon védő felszerelések ( maszk .. stb . ) nélkül , tömegek között ! Sem reptéren , sem máshol ! Védje az egészségét , mert ő sem mai gyerek már és az ő jólléte több millió magyar ember biztonságának a záloga egyben ! Ráadásul szembe megy azzal , amit az operatív törzs , naponta sulykol belénk ! Járjon jó példával elől , mert küldetése van még itt ebben az árnyék világban !!! Hálásak vagyunk neki mindenért ! Köszönöm !!! ( .. a fércbukon már nem mer posztolgatni az emberfia , mert hipp - hopp egy virtuális lincselés közepén találja magát ! )

  Bardóczi Attila KukoriBardóczi Attila Kukori8 napja
 • Jó önöknek, hogy otthon maradhatnak. :( Bár más is megoldhatná....de nem. Így könnyű megúszni a vírust. Hiába szellemi dolgozó a férjem neki is menni kell hiszen rengeteg dolgozó van akiért felel....nincs olyan, hogy nem megy be.....szóval azt gondolom csak idő kérdése, hogy hazahozza a kórt. UI: Plusz számomra (persze ezzel nem köteles senki egyetérteni) kissé gyomorforgató, hogy égig magasztalják a műsorvezetők Pekinget, hogy segít..........Persze hiszen az a céljuk, hogy azt azért felejtsük el, hogy 2003ban mikor a MERS és a SARS kitört náluk...szerencsére sikerült legyőzni akkor is figyelmeztették az országot, hogy lépjenek fel ez ellen az UNKULTURÁLT táplálkozási szokás ellen amit a kínai előemberek végeznek...2007-ben pedig egész tanulmányokat és figyelmeztetéseket adtak ki, hogy a vírus mutálódik és borzalmas világjárvány lehet belőle! Kína nem hallgatott senkire....az összes ország pedig gazdasági érdekekből és félelemből még véletlenül sem mert Kína sarkára lépni legalább egy kicsit, hogy talán ezt nem kéne...Kína ellen nincsenek szankciók ezért úgy érzik bármit megtehetnek....és TESSÉK. Itt tartunk most....ember életeket áldozunk fel nap mint nap a hitvány gyávaságunk miatt...mert ez bizony ezért jöhetett létre és ebben minden ország minden vezetője nyakig felelős...ezt annak ellenére mondom, hogy én teljes terjedelmében támogatom jelenlegi kormányunkat! Nyilván balgaság lenne azt hinni, hogy Kínát ki tudom zárni az életemből de ahol tehetem nem veszek meg kínai termékeket. Sem ruhákat, sem elektronikai eszközöket...Kínai étteremben még csak meg sem fordulok soha. Saját környezetemet is erre ösztönzöm...ugyanis képtelen vagyok olyan nép iránt szimpátiát vagy bármit érezni aki képes felfalni a saját legjobb barátját...társát az Embernek.....a kutyát. A többi gusztustalan és mint látjuk világpusztító a barbarságon is túlmutató étkezi unkultúráltságukról már nem is beszélnék. :(

  Nonclassifiable PersonNonclassifiable Person8 napja
  • @Aniko Csabai Nagyon nagyon sajnálom. Remélem nem fogja elkapni. Én azt nem értem, hogy például itt is az általad mesélt esetben ha egy szülő....vagy mind a kettő mert dolgozni kell, elkapja és mennek karanténba...hova viszik a kisgyereket mert most nagyszülőre nem lehet bízni........Nem győzöm kihangsúlyozni nem vagy a kormány ellensége....de ez a tesze-tosza hozzáállás nem fogja megmenteni a helyzetet. Nekem úgy tűnik most , hogy gyakorlatilag mint kisember....dolgozó ember azt kaptuk, hogy mindenki menjen be dolgozni és talán elkapja...talán nem....addig minden megy és mennie kell míg betegség miatt minden munkából ki nem esnek az emberek. Rettentő borzalmas érzés, hogy feláldozhatóak vagyunk a kormányunk szemében....teljesen mindegy, hogy rájuk tetted e az X-edet vagy sem.

   Nonclassifiable PersonNonclassifiable Person7 napja
  • Bizony ezt a félelmedet nagyon megértem. Barátnőm 2 kislányt nevel egyedül, de egy hét után berendelték a munkahelyére és nincs apelláta.

   Aniko CsabaiAniko Csabai7 napja
 • Nekem az volt a furcsa, hogy az ellenzék tudta, hogy végül is nem a törvényt akadályozta meg ezzel, csak el kívánt venni néhány napot a védekezésből, mert nem kezdhették meg a törvény vitáját másnap különleges eljárással, Így sürgősségivel elfogadásáig lopni próbáltak a védekezési az időből, hátha akkor kevés lesz. Én azt szoktam ilyenkor mondani, hogy felesleges ott rosszindulatot keresni, ahol az ostobaság is kellő magyarázat. Ennyi ember nem lehet ostoba, marad a rosszindulat, politikai indíttatásból. Kellenek az országnak ellendrukkerek most, vagy egyáltalán?

  Juliusz48Juliusz488 napja
  • Aljas kivülről irányított ingyenélő söpredék.

   Aniko CsabaiAniko Csabai7 napja
 • Szóljatok a Miniszterelnöknek,viseljen maszkot,mert féltjük! De a többi kormánytagot is! Sok erőt nekik! 🌷

  Ibolya HintyaIbolya Hintya8 napja
  • N95 mask

   bb2tempo1bb2tempo18 napja
 • Egy nagyon fontos dologgal soha nem foglalkoztok. Márpedig a szocialista nagyvárosokkal meg az ő lakótelepeikkel. Salgótarján, Dunaújváros, Tapolca, Komló, Budapest, stb lakótelepi népe a betonbarakkjainak mentalitásával. Mert a szocik építették és ők utalták ki az ő hűséges embereiknek , gyerekeiknek. Majd utána pár ezer forintos segélyekkel, kedvezményekkel újra és újra etetik a függőségben tartott embereiket. Tudom hisz a volt feleségem anyja így szerzett nekünk pártvonalon lakást mikor összeházasodtam rövid időre. Ez járja. Ez a módi. Így uralkodnak. Itt tehát nyerni csak úgy lehet ha ezt megtöritek ezt a láncot. Magyarán a prolikkal kell foglalkozni.

  Sándor HajnalSándor Hajnal8 napja
 • A nyugat mindig is köpött a keletre , Magyarországra is. II. András 1211-ben behívta a Szentföldröl visszatérö Német Lovagrend egy részét a kunok elleni harcra és letelepítette öket rendkívüli kiváltságokkal Erdélyben és a Barcaságban. Erre a pimasz Német Lovagrend önkényesen teljes önálló államot akart a Magyar királytól kapott területeken létrehozni. Ezt II.András, majd IV.Béla is. visszautasította. 1224-ben Salzai Hermann a Német Lovagrend Nagymestere fölajánlotta a Magyar királytól kapott területeket a Szentszéknek és a gazember Honorius pápa ezt el is fogadta,majd a területek felügyelöjévé egy pápai esperest nevezett ki. Mindezt a Magyar király megkérdezése és engedélye nélkül. Kvázi a feje fölött. Söt az anyaszomorító csuhás bünözö harcra bíztatta a Német Lovagrendet a Magyar király II.András ellen. Végül a király seregei kiüzték a Német Lovagrendet Erdélyböl. Ennyit a fenenagy nyugati barátságról.

  Ma PaMa Pa8 napja
  • @bb2tempo1 Kedves komám,értek én magyarul is. Imáimban mindig benne vannak a magyarok és bölcs vezetöi. Ennyit tudok tenni.

   Ma PaMa Pa6 napja
  • Please encourage remote voting in Parlament! Thanks!

   bb2tempo1bb2tempo18 napja