Mennyi a haszon egy iPhone-on?

Mennyit keresnek a kereskedők az iPhone-on? Nem annyit, mint gondolnád.
Támogathatsz itt: huproject.info/author/eAB8_SpJPf-xLP4VqHk6TQ.htmljoin
vagy itt: patreon.com/handras
Instagram: handrashu
Facebook: handras.hu/
Blog: handras.hu/
Ezeket használom a videókhoz: kit.co/Handras

Letöltés

Megtekintés
84,694

Megjegyzés

 • Az autoiparban egyebkent nagyjabol hasonlo a helyzet, az autokon levo haszonrol is tervezek majd videot kesziteni. Bar most minden a feje tetejere fog allni...

  Andras HorvathAndras Horvath8 napja
  • @László 2 Ezt a marhasàgot felolvastad valahonnan?

   Bálint TóthBálint Tóth4 napja
  • ​@Roland Dara Találtál 2 céget a tízezerből akiknek az az üzletpolitikájuk, hogy náluk van jótállás. Ez az ő 100%ig önkéntes döntésük, semmiben nem cáfolja azt a tényt, hogy Magyarországon nincs senki aki a vásárlókat érdemben megvédené.

   László 2László 26 napja
  • @Andras Horvath Hogy lehetséges,hogy ez csak az apple-nél van felszámítva?? Szerintem jobb,ha +50000-et pl. egy jobb grafikus gyorsítóért adok ki,minthogy 2 órával többet dolgoztak a külsején

   Krisztina T. SznéKrisztina T. Szné6 napja
  • @László 2 Kar hogy nekem ingyen csereltek ablakemelo motort es kormanykapcsolot illetve elromlott a tv-m es ingyen kicsereltek.

   Roland DaraRoland Dara7 napja
  • @Andras Horvath Még az artistjusnál kihagytad, hogy a nagy magyar online kereskedők hogy csalják el, amit egy kis bolt nem igazán tud megtenni ;)

   Gellért SzabadiGellért Szabadi7 napja
 • Soha nem gondolnak az emberek a szoftverre, ami a készülékeken fut, (iOS, android) hogy azt is megvásároljuk a termékkel együtt. Oké, hogy az andorid nyílt forráskód, de nem fejleszti magát, tehát ha kap a 2 éves teló egy szoftverfirssítést, azon valaki dolgozott. Az iOS esetében pedig ez végképp igaz. Tehát nem szabad elfelejteni, hogy új készülék vásárlásánál előfizetünk a szofverre is.

  Imre ReskóImre ReskóNapja
 • Az állam csinálja a legjobban. Ő csak a készüléken 27% ot keres , plusz iparűzési , és rengeteg más adó .

  2000 MEA2000 MEANapja
 • Most ez érdekli a legjobban a világot... :D

  Gábor HorváthGábor Horváth2 napja
  • ha meg a koronarol csinalnek videot, mas bekommentelne, hogy abbol mar ban eleg.

   Andras HorvathAndras Horvath2 napja
 • Nagyon jó téma! Várjuk az autós verziót is Üdv

  Roland CsukaRoland Csuka2 napja
 • Annyira szörnyen hangzik az “epöl” hogy hang nélkül néztem be a videót. Csak így nemértettem a vége felé, hogy mi a dörgés 😄 epl, nem epöl, faxom már... 🤦🏻‍♂️😄

  KBKB2 napja
 • Ez egy igaán korrekt és informatív videó volt, köszönet érte.

  trialbojtrialboj2 napja
 • Ne vedd meg mert 70 ezerrel olcsobban jössz ki xDdd

  HUN VilnixHUN Vilnix2 napja
 • A romániai Istyle publikusan elérhető pénzügyi adatai hűen alátámasszák az állitásodat, miszerint a reális évi nettó profit 1-2%.

  Wapo 1980Wapo 19802 napja
 • Andriska!!?? <a href="#" class="seekto" data-time="120">2:00</a> perc környékén te mégis mi a bús büdös bánatról beszélsz? 1000$-os ájfosnál 200$ az alkatrész és kb. 200$ az apple bevétele (ami az egyéb apple termékekkel negyedévente 11-12 milliárd dollár!!), de fizetni kell a dizájnereket, a tervezőket, a gyárakat, a szállítást, a boltokat, az alkalmazottakat, a kurvára fölösleges űrhajó alakú bázist... stb.??? Hát faszom!!!!! Azt fizesse ki szépen az apple a szaros negyedéves 12 milliárdjából!!! Jah, hogy azt má nem?!?!? Na itt kezdődnek a gondok!! Meg a 2x árfolyam kockázatnál!! ( $ - € - Ft ) 1x sem kellene ilyesmit ráterhelni!!!! Rosszabb értékű valutánál kisebb nyereség. Le kellene nyelni nekik, basszák meg!!! És végül: kevesebb mint 10% haszon a kiskereskedőnek? Mégis mennyi?? 9% vagy 3%?!? Mer kurvára nem mindegy ám az se!! 9% azért nem olyan rossz!! 580ezres telefonnál az 52200Ft. Nehogy má megsajánljuk szegény apple-t!!!!! Az egész mobiltelefon iparban tapasztalható elszabadult arcátlanul magas árak kialakulásáért is ők a felelősök!!!!!!!!!!!!

  Balázs CsihaBalázs Csiha3 napja
  • @Andras Horvath csak olyat írtam le és reagáltam azokra, amik a videódban elhangzottak........

   Balázs CsihaBalázs CsihaNapja
  • hu apam, teljesen ossze vissza, es fogslom nelkul irsz.

   Andras HorvathAndras Horvath3 napja
 • Üdvözletem ismét! Tudom, valószínűleg sokan nem fogják az én véleményemet osztani ezzel a témával kapcsolatban, De az Apple szerintem régóta sokkal nagyobb profitot tud termelni akár csak egy új IPhone széria eladásából. Gondolok itt nagyjából bármelyik modellre. Egy hazai kereskedő vélhetően azért is keress kevés hasznot a legtöbb Apple terméken, mert a magyar forint sajnos nagyon nagy ütemben gyengült már korábban is, a jelenlegi helyzet pedig csak olaj volt, egy már amúgy is gyenge helyzetű országra. Másrészről pedig, mivel kevesen élünk Magyarországon a többi európai országhoz képest, (Megközelítőleg 9.6 millió emberről találtam félhivatalos adatot).

  Színes világSzínes világ3 napja
 • Vodafonetól érdemes vásárolni.

  Péter TurányiPéter Turányi4 napja
 • Felesleges itt rizsálni.... Az egész globális mobil piac profitjának 66%!-t az Apple fölözi le, második a Samsung 17%-al és az összes többi gyártónak jut 13%. Ebben az egyetlen mondatban benne van a lényeg.www.forbes.com/sites/johnkoetsier/2019/12/22/global-phone-profits-apple-66-samsung-17-everyone-else-unlucky-13/#19ae66362ff3

  Blake BaxterBlake Baxter4 napja
 • Szerinted@András Horváth első nek jött ki számítógép apple nek 🙂

  Guszti MezeiGuszti Mezei4 napja
 • Köszi szépen az információt, nagyon hasznos volt. Lehetnének még elvétve ilyen videók.

  hukriszhukrisz4 napja
 • Az Apple köztudottan offshorozik szóval a 20 % nyi hazudott nyereség az nem helytálló különben miért költöztetné ki pár részlegét az USA-n kívüli cégekbe ? Ha így is úgy is bevallom az egész nyereséget felesleges offshore cégekkel " megégetnem " magam . Aztán ott van a fejlesztés arra konkrétan annyit számolnak el amennyit akarnak .. pl az Apple alapít egy leányvállalatot mondjuk olyan helyen ami a fejlesztés szempontjából alacsony adózónás térségben van és oda átpumpálja a fejlesztésekre szánt pénzt. A saját fejlesztéseire meg annyit költ amennyit akar elvégre ki tudná hogy a Bionic chip mennyiből készült el ... De ugyan ez van minden nagy cégnél akik saját fejlesztésekkel foglalkoznak és nem kész már meglévő termékekből legóznak ... Én nem hiszem el hogy 20 % a nyeresége csak amit így is úgy is bevall az USA-ban mivel mint fentebb írtam akkor nem lenne értelme offshorozni ...

  PWDKallerPWDKaller4 napja
 • Más márkából, egy noname helyről vasároltam ilyen állítólagosan ,,áfa csalt" készüléket, adtak áfás számlát, meghibásodott, de a westendnél a márkaboltja szó nélkül megjavította (természetesen a számla felmutatásával) de még így is jóval jobb áron volt mint pl: egy telenornál (akkoriban 190 ezer környéke volt én 140 ezerért vettem újonnan. (Ez csak egy ellenpélda akart lenni, mert szintén árukeresős volt) (lett volna még olcsóbb, de ott feltüntették, hogy nincs számla sem! (3ezer forint volt a különbség)

  Adam FisherAdam Fisher4 napja
 • Értem én, hogy az áfacsalás "csúnya" dolog, de az, hogy a kereskedő meg az Apple vagy bármelyik tech cég hasznáért pár ezer kilométerre emberek nyomorban élve éhbérért dolgoznak az nem "csúnyább"?

  laa vielaa vie4 napja
 • Ez a garanciaidővel való riogatás kicsit visszásnak hat mert kb. azt sugallod ezzel, hogy 1 éven belül SZINTE BIZTOS, hogy el fog romlani az iPhone. Ennyire szar lenne? Tudom, hogy nem de ha ez a no. 1 ok amögött hogy kifizessem a +70e-s reselleres árat akkor nehéz másra gondolni.

  laa vielaa vie4 napja
 • Én ezért veszek a szolgáltatómtól telefont. Iphone-t. 2020.01.21.-én vettem a telefont. 323190 forint volt a lista ára a szolgáltatómnál. Jó pillanatban vettem, így kaptam rá összesen 136500 forint kedvezményt. Így a fizetendő végösszeg: 186690 ft. És még ezt is 0% kamatra, 21 hónapra, havi 8890 ft-ért. Kb 6-7 doboz cigi ára/hó... Éppen ezért nagyon jól tetted András, hogy kiszálltál ebből. Magyarországon nagyon kicsi a vásárlóképes kereslet ilyen célzott termékre, ami ráadásul a Magyar átlag fizetéshez mérve drágának számít. Aztán a maradék pénzes vásárlóra rászabadul még az összes mobil szolgáltató. És, bár nem tudom miért, de ők meg nem győzik a szolgáltatásaikat elcsomagolni úgy, hogy "olcsónak tűnjön", mert azt a felhasználó nem látja, hogy ott mi a nettó-bruttó. És mint ahogy én is, kapok egy készülékvásárlási számlát. Készülékár: 323190 ft Kedvezmény összesen: 136500 ft. Fizetendő: 186690 ft. Ezt nem is tudom, hogy egy kereskedő, hogyan tudná ütni?

  X103F LenovoX103F Lenovo5 napja
  • És gondolom aláírtál 2 év hűséget valami jó kis csomaghoz? Jól gondolom? Azt számold ki két év alatt mennyivel fog lehúzni a szolgáltató.

   Ádám PatkósÁdám Patkós3 napja
 • Talán a használt mobilokban nagyobb a pénz, de ott meg az a rizikó, hogy a használt teló akár 1-2 nap múlva behalhat aztán lehet vitatkozni. Köszi a videót :) Végre felnyitottad pár ember szemét ezzel kapcsolatban 😎

  Negatív töltésNegatív töltés5 napja
 • Azért azt érdemes megjegyezni, hogy az Artisjus díj kb. 2.500 Ft a többi 85.000 Ft az az ÁFA amit az állam tesz el.

  Dred Bíró ZsoltDred Bíró Zsolt5 napja
 • egyszerű: ha brandet árulsz a haszon legnagyobb része a márka tulajdonosnál landol.

  monika laosimonika laosi5 napja
 • Mikor lesz házas videó????

  Andor BacsóAndor Bacsó5 napja
 • Akkor más gyártók miért tudják feleannyiért adni a telefonokat, számítógépeket? Ők nem költenek marketingre, szállításra, raktározásra, fejlesztésre?

  Csaba HorvaticsCsaba Horvatics5 napja
  • A kérdés feltevése rossz :D Helyesn úgy kell kérdezni, hogy más gyártók az erősebb, jobban felszerelt, nagyobb tudású és innovatívabb termékeket miért tudják olcsóbban adni? :DDD Azért mert az apple nem gyárt semmit... Az apple egy design és kereskedő cég... másokkal gyártatja le, tehát ki kell fizetnie a gyártás hasznát másoknak (pl. Foxcon etc) Mások nem építenek űrhajó alakú cégközpontokat (nem basszák el a profitot presztizs beruházásokra) Pl. a Xiaomi esetében (a világ 5.ik legnagyobb gyártója darabszám tekintetében) egy sokkal jobb telefont mint az iphone azért tud olcsóbban adni, mert a legtöbb luxus image dologra nem költ mivel nem jó életérzést, hanem jó terméket árulnak, és arra gondolnak, hogy a jó terméktől lesz jó életérzése a vevőnek, nem pedig fordítva... továbbá a a kínai kormány azzal a feltétellel engedélyezte a működésüket hogy a profitjuk nem lehet magasabb 5%-nál, mert szerintük a nagyobb profit tisztességtelen :P

   Peeter TamerlanePeeter Tamerlane4 napja
 • Mióta keres egy eladó? 500-600 bruttót. Az inkább 250-300 bruttó ennyibe kerül neked az alkalmazott vannak ebben a videóban nagy ferdítések

  legyenmarlegyenmar6 napja
  • Ha egy eladó a bugyiboltba/iSTYLE-ba 3 kiló körül keres nettóba úgy hogy nem minimálbérre van bejelentve napi 4 órára akkor nem egy országba élünk. Értelmes diplomával (értsd nem média kommunikátor, bölcsész, vívó edző) kezdő fizu kb. 2-2,5 kiló egy jobb helyen nettóba... akárhogy matekozok egy telefon/bugyi értékesítő alkalmazott magyar viszonylatba ha tisztán keres 3 kilót az szürreális és valótlan dolog..... de ha esetleg van ilyen munkakör akkor állok elébe, szívesen váltok pályát kb. fele annyit kéne idegeskednem, dolgoznom majdnem annyi pénzért mint most....

   BalázsBalázs4 napja
  • Haha, lehet hogy az összes költsége 5-600k a kereskedőnek egy alkalmazotton, de biztos h nem annyit keresnek az eladók bruttóban. Talán egy top saleses aki még a borzasztó minőségű Apple szilikon iPhone tokot is rábeszélni az emberre. @handras Fyi emberek multiban keresnek 2-300netto között. (Hr területen dolgozom) nem egy eladó egy bugyiboltban.

   TamasssTamasss4 napja
  • @Andras Horvath sajnos akkor nem igazán vagy tisztában a valósággal. Egy bugyibolti elado a 200 nettot se keresi meg.

   legyenmarlegyenmar6 napja
  • nalam evekkel ezelott is 3 kilot kerestek a sales-esek.netto. bp-en egyebkent, 3 kliot keres egy sima bugyibolti elado is.

   Andras HorvathAndras Horvath6 napja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="4">0:04</a> mennyi a f@szom egy iphone-on? xdd

  Barnabás BiróBarnabás Biró6 napja
  • @Barnabás Biró én sem értem kb a 3.helyre írta ugyanazt a kommenet biztos kattos.💊

   PCfighterPCfighter2 napja
  • @Shauka Hodan es ez hogy jon ide? 😅

   Barnabás BiróBarnabás Biró3 napja
  • egyszerű: ha brandet árulsz a haszon legnagyobb része a márka tulajdonosnál landol.

   Shauka HodanShauka Hodan6 napja
 • Ez egy nagyon okos, hasznos és őszinte videó volt. Köszönöm.

  Bálint MártonBálint Márton6 napja
  • visszaszorítani a csalásokat. Ha rendes számlát kapok valamiről, rendes, legális cégtől akkor miért ne venném meg?

   Shauka HodanShauka Hodan6 napja
 • Istenem, még most is csak a retkedék iPhone....

  Gergely BGergely B6 napja
  • @Andras Horvath Senki nem beszélt androidról :D

   Gergely BGergely B6 napja
  • istenkem meg most is csak a retkedek android...

   Andras HorvathAndras Horvath6 napja
 • Szó van arról, hogy mennyire kevés a haszon, meg mennyi a kiadás, de ha nem érné meg, nem jönne jól ki a lépés, nem csinálná senki.

  I'm DanielI'm Daniel6 napja
  • Én is azon gondolkodok hogy valami itt sántít, bár én abba a kategóriába se tartozok, akik azt hiszik hogy hú de nagy hasznuk van a dolgon, de 1-2%-ra már pezsgőt bontanak az is hülyeség. Miért kockáztatnál ekkora összegeket, tennél bele ennyi munkát, építenéd fel a dolgokat, ha legjobb esetben is 1-2% hasznod van? Egy sima bankbetét jobbat hoz, egy állampapír meg még jobban és ezek a teljesen kockázat nélküli, bolondbiztos megoldások. Ne hogy már az legyen a vége hogy az iPhone bolt tulajdonosok mind nagy filantrópok és szeretnék hogy elérhető legyen ez a termék ebben az országban ezért kockáztatnak mindent :D

   Arpad PalinkasArpad Palinkas2 napja
 • Az nem fér a fejembe, ha ekkora a kockázat, hogy ráfizetéses lesz a buli akkor miért árulják? Csak van rajta haszon ha ennyi pénzt beleölnek egy ilyen bolt létesítésébe.

  koczantkoczant6 napja
  • ha a kereskedő 320e-ért adja, akkor ne vegyük meg mert lehet, hogy áfacsalt. Ok. Ha ugyanaz a kereskedő 380e-ért adja nyugodtan megvehetjük, mert tiszta? Nyilván az is le

   monika laosimonika laosi5 napja
 • szerintem abszolút okos döntés volt, hogy az 'alma bizniszből' kiszálltál, ez egy vagy már kidurrant, vagy afféle tartó lufinak tűnik, se a vevők, se a versenytársak nem hülyék, rohad az alma ...

  J IJ I6 napja
 • De ezek a cégek nem poénból teszik át a gyártást Indiábába pl nappi 2-3dollárt remélem ezzel számolta a 20%százalékot

  Norbert HNorbert H6 napja
 • hup.hu/node/168499

  János KelemenJános Kelemen6 napja
 • Persze. Így van. Nincsenek csodák. Épp a minap volt erről egy vitám. Azonban lényeges tény. Kicsiny hazánkban a végfelhasználót nem érdekli a készüléke beszerzési eredete. Csak egy tény. Legyen iPhone 11 pro-m a lehető legolcsóbb áron. De nagy ,hogy a 400.000.-es készülék hozzám kerül 310.000.- körül. A fáma része ezen zúg Gsm boltok pedig keresnek ezen készülékeken 3.000.-10.000.- között. Mely az említett 10%-os haszonkulcs alatt van. És itt jön az emberek őrült realitás érzéke mert azt hiszik a csóró azon is keres több 10.000.-et. Amikor valaki 310.000.-ért vesz egy efféle készüléket akkor is alkudni akar. Jön a tesó és a régi ügyfél vagyok versike. Ha 3-at veszek megy 280.000.-ba? Persze. Hiszen van egy fám arról szedem. Apámé az Apple. Ezt a modellt nekem gyártja a cég. Stb stb Így vagy úgy mindenki szeretne új és hiper drága Apple termékeket. De a beszerzés helyszíne épp nem lényeges. Elegendő ha “olcsó” volt.

  Ferenc HomolaFerenc Homola6 napja
 • Jó lett! Még jó hogy pont leszarom az Almást ;) pont úgy ahogy a Škodát is pedig csehországban éllek !

  Tigris PantheraTigris Panthera6 napja
 • Apple meg a fejlesztés 😂

  Shauka HodanShauka Hodan6 napja
 • Nevetseges 400ezret elkerni egy kurva telefonert😂

  Mark KovacsMark Kovacs6 napja
  • 400 az egy jó pc!

   pico picopico pico6 órája
  • @NeXuS tényleg

   pico picopico pico6 órája
  • @laa vie és?

   Sándor BaloghSándor Balogh3 napja
  • @laa vie 100k-200k is sokaknak autó. (hozzáteszem még az is működhet szerencsésebb esetben pedig nem is rohad és friss műszakis)

   NeXuSNeXuS3 napja
  • végre valaki bazdmeg egyszerűen nem hiszem el h az emberek úgy kezelik ezeket a 400 ezres telefonárakat mintha ez normális lenne. 400k az másnak egy autó, egy szemeszternyi tandíj, háromhavi lakbér, vagy 400k több mint legtöbb középkategóriás laptop amin dolgozni és tanulni is lehet évekig pl. és most nem mondtam irreális kiadásokat

   laa vielaa vie4 napja
 • videa.hu/videok/film-animacio/apple-a-megszegett-igeret.-Ft4Zl41QSGXBtWFf

  Gábor PóczosGábor Póczos7 napja
 • Ez az áfázás már előjött más istyleos oldalakon is mint érv. Hogy van ez, ha az áfás csalók, bruttó áron adják, rendes áfás számlával 320-ért az istyleban 400-ért árult telót? És ugye nekik is van rajta még valami profit....

  borspetiborspeti7 napja
 • Hát igen, a haszon nem a viszonteladónál lesz. Ez is bizonyítja milyen agresszív üzletpolitikával védi az Apple a saját hasznát. Lásd a Right to repair meghallgatásokat amin Rossmann is részt vett.

  SoksamuraiSoksamurai7 napja
 • Ezért kell egy női ruhás boltot csinálni, pl. lengyelből bejön a ruha 10ezer alatt, mennyiségi kedvezménnyel még jobb áron, majd a plázában ott van a csilli-villi polcokon 30-40ezerért, aztán a nők még azon versenyeznek,hogy ki vette drágábban. Az esküvői ruháról nem is beszélve, amit pár 10rugóért megvesz az üzlet, kikölcsönözteti sokszor leginkább jó drágán, mert a menyasszony agy az egy csoda dolog, majd amikor egy ruha hozott fél gurigát alsó hangon, akkor kiárusítják és megy a duma hogy jó áron most egy 100asért a tied lehet. Garancia nuku, a divat a nagyobb ár. Elvégre egy menyasszonyi csokor is csak attól menyasszonyi, hogy rámondjuk, már rajta van egy 3as szorzó, tovább nem is mesélek, amúgy egyikkel sem foglalkozom, de lehet kellene...

  RR TTRR TT7 napja
 • ha a kereskedő 320e-ért adja, akkor ne vegyük meg mert lehet, hogy áfacsalt. Ok. Ha ugyanaz a kereskedő 380e-ért adja nyugodtan megvehetjük, mert tiszta? Nyilván az is lehet ugyanúgy áfacsalt... A hivatalos kereskedőtől vásárolt is lehet az: nem mellékeli, hogy a készülék milyen utat tett meg papíron a gyártól a boltig... Szerintem az állam dolga visszaszorítani a csalásokat. Ha rendes számlát kapok valamiről, rendes, legális cégtől akkor miért ne venném meg?

  Zoltán TóthZoltán Tóth7 napja
 • egyszerű: ha brandet árulsz a haszon legnagyobb része a márka tulajdonosnál landol.

  Zoltán TóthZoltán Tóth7 napja
 • Köszi András az infót, épp mostanában gondoltam ipphone-SE ről váltani egy magasabb kategóriájú ipphone -ra! A bekerülési költségei egy új modellnek nagyon kijózanítóak, és gyakran felteszem a kérdést magamnak, tényleg akarok váltani? :) Ami még a józan ész és a pénztárca határait súrolja az a modell az én esetemben talán a 8- as modell! De a 11 az bazi drága cucc, de az általad elmondottak alapján megnyugodtam, hogy a lóvém felét nem a kereskedő teszi el! :) Kösz még egyszer is !

  István NagyIstván Nagy7 napja
 • Hello! Az Apple részéről nem maga a hardware,legyártása ami költséges,hanem a szolgáltatás ami mögötte van! Rengeteg ember dolgozik azon,hogy a felhő alapú szolgáltatások mindíg elérhetőek legyenek és stabilan működjenek!

  Attila CsipkésAttila Csipkés7 napja
 • András, ha érdekel a dolog: hup.hu/node/168499

  AdamynoAdamyno7 napja
 • Az Apple a világ egyik legértékesebb cége, ez nem véletlen. Az értékét a jövőben egyre inkább szolgáltatásokból befolyó extra profit fogja még magasabbra tolni. Ezért nem lesz rákényszerítve arra, hogy "csak" 20%-ot keres egy mobilon, bőven mehet lejjebb is.

  Manhertz JózsefManhertz József7 napja
 • Ha elromlik egy iphon valóban egy vadonatúj készüléket kapsz. Vagy már egy becserélt készüléket újítanak fel és azt kapod meg ?

  Onda LászlóOnda László7 napja
 • Mi az amit az apple saját maga gyárt? (És nem gyártat) Hol van nekik saját gyáruk?

  Zsolt LehoczkiZsolt Lehoczki7 napja
  • Ha így is működik, akkor így is működik. Felesleges tengernyi pénzért fenntartani egy saját gyárat.

   Cabalistique CampoCabalistique Campo6 napja
 • Te Horváth Handrás vagy, tényleg ?

  Neo Náczi LászlóNeo Náczi László7 napja
  • XD

   Cabalistique CampoCabalistique Campo6 napja
 • Naaaaaaaaaaaa

  Bolgar ViktorBolgar Viktor7 napja
 • Rendben nincs nagy haszon rajta De mégis elég jól éltél akkor nem? Volt azer hasznod bőven SZERINTEM nem rosszbol irom

  Attila BaloghAttila Balogh7 napja
  • Mi számít jól élésnek? 1 évre hitelezett lakás, meg egy BMW?

   Andras HorvathAndras Horvath7 napja
 • Apple meg a fejlesztés 😂

  Imre FodorImre Fodor7 napja
 • Lenne egy kérdésem. Ha az apple.com-on vásárolok egy terméket (jelen esetben egy macbook pro-t szeretnék), akkor a garanciát érvényesíthetem premium resellernél, vagy más úton kell intézni?

  Varga BertoldVarga Bertold7 napja
  • ​@Andras Horvath Köszönöm!

   Varga BertoldVarga Bertold7 napja
  • @Gábor Gergely ​ Köszönöm!

   Varga BertoldVarga Bertold7 napja
  • érvényesítheted persze

   Andras HorvathAndras Horvath7 napja
  • igen

   Gábor GergelyGábor Gergely7 napja
 • én a doku csatornan láttam egy filmet a kínai gyárról, hát borzalmas, horrorisztikus emberek nyomorban, sátortábor, öngyilkosok tömkelege, 24 órás műszakok, kisemmizett emberek, brutál rabszolgaság hihetetlen

  Tibor OrbànTibor Orbàn7 napja
 • Az afacsalas egy egeszseges es kotelezo dolog :)) fizessen az allamnak a joisten

  Zi egZi eg7 napja
  • azt tudod, hogy az állam te (is) vagy?

   Andras HorvathAndras Horvath7 napja
 • Töröld nyugodtan a hsz-em, max én is töröllek a megnézendőkből, ettől ez még így van, egy túlárazott fos az összes apple termék, részemről ne is halljak róla az a legjobb, mi az hogy hivatalos helyről vásároljak... sehonnen se... ingyen se kéne almás termék... max a kukát feltlteni

  Viktor VidaViktor Vida7 napja
  • @Andras Horvath Hitlerre is sokan szavaztak 33-ban, mégse volt jó választás :D Más termékekhez képest túlárazott, a fanoknak nem... Elegendő innováció már régóta nincs benne, a lendület viszi, többen már lekörözték tudásban olcsóbban...

   Peeter TamerlanePeeter Tamerlane4 napja
  • Tanítok valamit: A túlárazott azt jelenti, hogy nem veszik, mert túl drága. Az Apple nem lehet túlárazott, mert veszik, mint a cukrot.

   Andras HorvathAndras Horvath7 napja
 • Xs készüléket a vodánál 200 ért hoztam el!

  Lukács FerencLukács Ferenc7 napja
 • ebben az apple haszonban már benne van az offshore parkoltatott 250+ milliárd dollár?

  AttilaAttila7 napja
 • Kedves H. András! Nos, ezért ne árul IPhone... telefont... 😁

  István N.István N.7 napja
 • így néz ki egy izléstelen Boss polo!!

  Valter NagyValter Nagy7 napja
 • faszom megmagyarázod hogy nincs hasznuk pffff

  Valter NagyValter Nagy7 napja
 • Mit erőlködsz ripacs? Ennyire ne érts hozzá

  Valter NagyValter Nagy7 napja
  • 15 évig árultam Apple termékeket, szerintem értek hozzá.

   Andras HorvathAndras Horvath7 napja
 • Egy alkalmazott bére bruttó 5-600 000 forint. Mivan??? Egy műszaki eladó nem keres havi 200 000-nél többet.

  Bekő JózsefBekő József7 napja
  • 250e nettó teljes bérköltsége 450e

   Gábor GergelyGábor Gergely7 napja
  • @Andras Horvath interspar/Spar eladó nettó 120-160e huf/hó

   Zoltán PolgárZoltán Polgár7 napja
  • @Andras Horvath netto 300 egy eladónak bárhol? Ne humorizáljál légyszíves. Egy szakember se nagyon keres ennyit , nemhogy egy eladó. Egy diplomás programozó keres kb netto 400-at , aki már senior.Persze lehet heti 100 órát dolgozva keres valaki annyit , de amúgy ... :D

   Chris InvisibleChris Invisible7 napja
  • @Andras Horvath megyek bugyit arulni :D

   Róbert NagyRóbert Nagy7 napja
  • @Andras Horvath Jó élet van arra :D Üdv Debrecenből!

   Bekő JózsefBekő József7 napja
 • Hàt nemes egyszerűséggel szopás magyarnak lenni, ha venni szeretnél valamit ami nem olcsó.

  Márkó KisMárkó Kis7 napja
  • a világ 90%-ának még rosszabb :P

   Zoltán TóthZoltán Tóth7 napja
  • Nem egészen, mert ha van eszed megveszed egy kinti boltban.

   RobinHRobinH7 napja
 • Űrhajó alakú központot építeni is költséges ám. Hm. Csak épp létszükséglet. Ezt megfordítanám inkább: azért építettek űrhajó alakú központot, mert annyi készpénzen ültek, mint pár apróbb ország éves költségvetése összesen.

  radvanytamasradvanytamas7 napja
 • Ez érdekes volt, szívesen látnék több hasonló videot :)

  Thomas GThomas G7 napja
 • Kedves András ! Pont az a két termék a szíved csücske amiért én sosem adnék egy fillért sem. Az Apple és a Tesla. Az iphone teljes egészében Kínában készül ! Most törölgetem a könnyeimet, amiért a jóságos Apple ilyen olcsón adja a készülékeit. Szegénykéim gondolom a non profit felé igyekszenek. Inkább eltörném a saját kezemet, ha 400.000 forintot próbálnék adnék egy telefonér ! És most az tök mindegy, hogy jó vagy nem jó ! Az, hogy a kereskedők alig alig keresnek, azt elhiszem. Ők a lánc végén vannak. Magyarország nem egy jóléti állam, mi is a lánc végén vagyunk, mint a kereskedők. Én megértem, hogy ebből élsz és kaptál kölcsön egy huszonmillás dodzsemet, csak az egészben az a visszás, hogy a fél ország nyomorog, sokan megélni alig tudnak, te meg megpróbálod megértetni velünk milyen fasza választás egy fingó programmal, mű kandallóval, műbőr ülésekkel ellátott hanyagul összeszerelt irreálisan drága elektromos autó. Sok okos és jó dolog is elhangzott tőled, sok mindenben igazad is van, de ez egy szegény ország !

  István VíghIstván Vígh7 napja
 • Köszi az infót !

  Daniel MDaniel M7 napja
 • Az árukeresőn már 329 ért van (lehet csak az alap garanciával)

  Kiss ZoltánKiss Zoltán7 napja
 • Kb, mint nálunk a meetingek...blablabla :-))))

  Attila BagotaAttila Bagota7 napja
 • www.hwsw.hu/hirek/61547/apple-franciaorszag-birsag-buntetes-antitroszt.html

  miharvianimiharviani7 napja
 • Horvath Andras ! Most az a penz milyen jol jonne az uj hazadhoz,amit Apple termekekre elvertel, az a sok millio? Csak gondolkozz.De te akkor is megvenned a telefont ha 1 millioert adnak. Olyan jo a minosege az Iphonoknak,hogy nem hazudok,amiket idaig lattam 9/10 nek torott a kepernyoje, a te szerinted gagyi Androidos telefonoknak meg ha foldhoz baszod se lesz baja.

  VenomkaVenomka7 napja
  • @Andras Horvath leteznek mas ezkozok is. Pl Ryzen laptopok, olcsobb,es erosebb teljesitmenyu android telefonok. De te tudod,te penzed 😁

   VenomkaVenomka7 napja
  • Nekem az Apple termékek munkaeszközök, nélkülük ez a csatorna sem létezne.

   Andras HorvathAndras Horvath7 napja
 • Mert ahány milliárdot bele költöttek a magyar pénzek megújítására 2006 óta (mert akkora ígérték hogy Magyarországon euro lesz ugye bár anno) abból már réges-régen átállhatott volna Magyarország az euróra és akkor nem lenne ennyi probléma a szar olcsó forinttal...

  Andrew KáAndrew Ká7 napja
  • és akkor nem is lehetne lefölözni a különbséget a a fejünk felett O:)

   Ádám VeresÁdám Veres7 napja
 • Ez egy igazán hiánypótló videó volt! Köszönjük! :)

  Ádám RákócziÁdám Rákóczi7 napja
 • Fuvaros vagyok... Ezért ismerem ezt a sírásos mondókát.... A NIT elnökének a mondatát osztanám meg veled 2009-ből... A raktárakban mindíg lesz árú, a megállókban utas..... aki nem bírja szálljon ki, de a világ nem áll meg... Csak könyörgöm pozitívan.... Hisz amikor kiszálltál, nem a te üzleted zárt be utcsóként......Besokaltál, elfogyott az ötlet..... Mészáros Gábor, Trans Pack kft ismerős?????

  Silvy Sped KftSilvy Sped Kft7 napja
 • A xiomi toredék arert.adjak a telefont az iphon hoz kepest,es teljesitmenyben legalabb 2x odaver az iphonokra. Ha ok tudjak olcson adni akkor iphon miert nem? Ugyan ugy kell fizetni ott is a tervezoket stb. Horvath Andras koztudottan Apple párti,es elfogult. Ezek a fos iphonok sem ernek tobbet 140k tol.

  VenomkaVenomka7 napja
  • Nem neked való ez a téma, ne erőltesd meg magad. Jobb, ha hanyagolod.

   Cabalistique CampoCabalistique Campo6 napja
  • Persze persze

   Andras HorvathAndras Horvath7 napja
 • Meg se nézem... Hiszen a xiaomi 5% haszon kulcsal dolgozik addig ez fuhhh

  Lőw RóbertLőw Róbert7 napja
  • Azért meglepődnél, hogy mind a két gyártó munkásai Kínában kb szolgasorban vannak..

   RobinHRobinH7 napja
 • Ha szigorúan pénzügyi oldalról nézzük a dolgokat igazad van. A kiskereskedői oldallal semmi gond, nincs, én is akartam egy időbe telefonokkal kereskedni, de annyira kicsi volt rajta az árrés (5-6%), és olyan gyorsan csökkent az ára hogy ha nem adtam el 2-3 héten belül, akkor már csak veszteséggel lehetett eladni, ezért inkább hagytam. Az apple szemszögéből viszont más a helyzet szerintem. Nézőpont kérdése az is, hogy mit nevezünk haszonnak! Persze gazdaságtanilag egyértelmű [értékesítés] mínusz [költségek] egyenlő [nyereség vagy veszteség], de a valóságban nem ennyire az! Az Apple nek egy telefonon 60-70% körüli árrése van. Ők ebből az árrésből cégeket vásárolnak, épületeket húznak fel, szervereket, járműveket vásárolnak, ezek a kiadási oldalon jelentkeznek! De beruházni csak abból a pénzből tud az ember amit egy termék beszerzési és eladási ára között nyer! Pénzügyileg az ilyen beruházást a kiadási oldalon könyvelik, miközben egy új épület, egy új szerver vásárlása valahol nyereséget is jelent! Ez olyan mint amikor egy kiskereskedő a babkonzerven lévő árrésből vesz egy új autót. Papiron a nyeresége lehet, hogy nulla, mert minden pénzét beleölte az autóba, sőt ha hitelt is felvett hozzá, akkor még veszteséges is. De azért az autó egy érték! (egy darabig) Persze itt most mondhattam volna valami értéktartóbb dolgot is, pl: üzlethelyiséget. Ez ugye hivatalosan nem nyereség, hanem (kiadás)beruházás! Azaz lett egy autója valakinek, vagy egy üzlethelyisége nulla profittal!

  Károly KeresztesiKároly Keresztesi7 napja
  • Jól látod.

   Cabalistique CampoCabalistique Campo6 napja