Kötöttfogás - első adás (2018.08.08.)

Az egykori Szabadfogás Kötöttfogás néven folytatódik. Az első adást augusztus 8-án vettük fel a Magyar Hang szerkesztőségében.
A műsor résztvevői: Konok Péter, Wahorn András, Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Balázs és Jeszenszky Zsolt.
E-mail: szerk@magyarhang.org
Támogatás: www.patreon.com/magyarhang
Iratkozzon fel HUproject-csatornánkra, valamint fizessen elő a Magyar Hang hetilapra!
Honlap: magyarhang.org

Letöltés

Megtekintés
54,370

Megjegyzés

 • NINCS SZOLAS SZABADSAG BUDAPESTEN

  Frank WaldnerFrank Waldner7 hónapja
 • JUTUB ES NEM JUTYUB ANGLIABA JUTYUB DE A JUTUB AMERIKAI ES IGY JUTUB

  Frank WaldnerFrank Waldner7 hónapja
 • A VARBA IS KENE STADION !

  Frank WaldnerFrank Waldner7 hónapja
 • A JOBBSZELEN AKU UL REMEL A HAZA HEJEN EPITENEK STADIONT

  Frank WaldnerFrank Waldner7 hónapja
 • Igen, jó ha van ellenvélemény is, akivel lehet érdemi vitát folytatni, de egyszerűen nincsen alkalmas ember a "nemzethy" oldalon. Jeszy teljesen inkompetens, ócska troll, apja szégyene, kb Fankadeli és a gój motoros fazon szintjén van.

  _ ryood_ ryoodÉvvel
 • 5 v 1 Rohadt kemények vagytok. Nem mernek az emberek beszélgetni egymást között.... Csak az utcán megy az O1G. De félnek!. :D Jeszenszkynek mennyire igaza lett. Itt még azt mondták, hogy nincs szólásszabadság, nem lehet egymás közt sem beszélni, majd meglátjuk mi lesz. Hát O1G lett a nagy félelemből... :D. Tessék ez lett.

  Viktor GViktor GÉvvel
  • Sőt, patkányozni lehet a tvben a fideszeseket Ostobázni, barmozni lehet őket. Nem tudom, miről beszél Wahorn, de az én környezetben inkább én hallgatok el, annyira nem mondhatom, hogy a kormánynak vanmak jó húzásai.

   Ildikó BorosIldikó BorosÉvvel
 • Jeszi a legnagyobb tag, imádom. Sivalkodjatok! :D:D:D

  Kalmár LászlóKalmár LászlóÉvvel
 • A lényeg Jeszenszkytől: "Nem ez a valóság."

  aditua garbigailuaaditua garbigailuaÉvvel
 • A körteember vadul jegyzetelt, de nem jutott szóhoz. Dévényi: "Igen, igen, kicsit beszorult, látom"

  aditua garbigailuaaditua garbigailuaÉvvel
 • Sanyi bácsi:"...ez egy nagyon pozitív eredmény..." Sanyi bácsi, negatív eredmény nincs.

  aditua garbigailuaaditua garbigailuaÉvvel
 • Konok számára fontos, hogy a magyar nyelvet meg a kultúrát művelje?! Annyira segghülye, hogy már a többi balos harcosnak is ciki az asztalnál. Így ez reménytelen vállalkozás, hiszen ez a sötét gyűlölködő csak rombol.

  aditua garbigailuaaditua garbigailuaÉvvel
 • Jeszenszky, nagyot tevedsz. Nem a szaporodas kepessege a meghatarozo tenyezo, hanem a fajfenntartas. Szamtalan pelda van az allatvilagban arra, hogy a nem szaporodo egyedek is hozzajarulnak a kozosseg es a faj fennmaradasahoz. Ha mar ebbe is belemaszol, es ezzel ervelsz, akkor legalabb legy pontos.

  Istvan LukacsIstvan LukacsÉvvel
 • Már csak önmagában Csintalan ingéért megérte, hogy a youtube-ra költöztetek!!!

  FeroxXFeroxXÉvvel
 • Jeszenszky Zsolt kínos még a keresztény konzervatív ismerőseimnek is. Mondjuk megértem, amikor az arrogancia, a kisfiús sértődöttség és a korlátoltság elegyedik, az épeszű embernek nem szimpatikus. Alig kezdődött el a műsor, de már be is mutatkozott egy bu*izással, aztán meg ordenáré, útszéli stílusban beszél a vitapartnereivel, fekázik. Nem szabad szerepeltetni egy rosszul szocializált figurát. De a legkeményebb, amikor személyeskedést emleget valakinek, akinek az elején azt mondta, hogy hülye vagy mint a f@szom. Normális? :)

  dubshadedubshadeÉvvel
 • olyan furcsa, hogy nem hallani Csintalan úr megnyugtató szuszogását

  Nagynénéd GyomorfekélyeNagynénéd GyomorfekélyeÉvvel
 • végre egy igazi vita. több ilyen kéne.

  hunwarriorhunwarriorÉvvel
 • Nagyon helyes. Csak vitatkozzatok. A néző majd kialakítja a véleményét. ____ A középső három ember a NER része volt a "G" napig. (Addíg jó volt a NER???) Mivel a Simlicskát (nem elírás) követve kikerültek belőle (mert valamin összeveszett a Viktorral) így az eredmény a saját döntésük következménye. (Ez a Konokra és Vahornra nem vonatkozik.) Mindent elkövettek, hogy elszigetelődjenek. A jobboldal hányingert kap tőlük az elmult pár év teljesítményéért, a balodal meg még nem fogadta be őket teljes mértékben. Így lehet két szék között a padlón kikötni. _____ Mint látható rendszeres nézője vagyok a műsornak így sok sikert a folytatáshoz. Rám mint nézőre számíthattok. Köszönöm!

  endre geregeendre geregeÉvvel
 • Igaza van néhány előttem szólónak, hogy legkevésbé sem Jeszenszky volt itt a gáz. Amit Konok csinált, az tényleg nagyon kínos a műsorra nézve, de ez a 22. perctől már Csintalanon is látszik rendesen. Na persze nem mintha neki ne lettek volna Jeszenszkynél jóval kínosabb pillanatai. Ezt pedig a Fidesz szavazói - főleg azok, akik "agymosás" által lettek azokká - egyértelműen a teljes ellenzék(i sajtó) szegénységi bizonyítványának titulálják majd. Szerintem is jó lenne, ha a jövőben is több valódi vitaepizódja lenne a műsornak, de az a vita vita legyen, ne egymás köpködése - amit szintén nem Jeszenszky művelt a legmagasabb szinten.

  Rossi07Rossi07Évvel
 • Ez a Konok akkora egy bunkó ,hogy én érzem magam rosszul. A régi szabadfogásban is ő meg a motoros gyökér volt akikkel nem tudtam közösséget vállalni. ( A két véglet)

  Viktor VojtekViktor VojtekÉvvel
 • Nem azt mondták, Konok! Hanem: <a href="#" class="seekto" data-time="994">16:34</a>

  Dorian RisingDorian RisingÉvvel
 • Puzsér egy kicsit most túltolta.

  nyadpicsnyadpicsÉvvel
 • ÚJ köntösben próbálkoztok? Sajtóbandita: Mérget karmol a szívekre, gyilkolható hazugságokat köp a lelkekbe, gyilkol, de gyilkossága másoknak lesz tragédiája, rabol, de erkölcsbíró marad, hazudik, de igazság bajnokának ünneplik, s a tömegek népszerűsége öleli körül. Ez az ezerarcú véres bohóc, mérhetetlen arányú zsivány: a demokratikus tömegszerelem legcirógatottabb kedvence: a sajtóbandita! Újságíróink igen nagy részének nincs meg a kellő kultúrája, s az ezzel járó morális felelőssége! Erkölcstelen, imfámis, és őrült dolog, hogy erre a pályára rászabadulhasson minden analfabéta, morális hulladék, bomlott idegzetű szerencsevadász. Szabó Dezső Virradat 1921. 02. 06. Sajtó: olyan nyilvánosház, hol bérelhető férfiak igyekeznek eladni a politika torzszülött bájait, magukat, és árujukat kelletve. A megrontás fogalmát kimerítve. Ahol bűnözni lehet, büntetlenül, szeméremsértés szemérmetlenül, de nem véletlenül, hanem kizárólag pénzért! Hej, de elkapnám a nyakát minden koszos firkásznak, minden rohadt liberális sátánfajzatnak! Gogol

  Remete LadiRemete LadiÉvvel
 • Alázatos nézőtökként: ezt a színvonalat, amit a videóban toltatok, a világ végére üldözném. Annyira jól indult, majd az adás közepén átfordult a vita személyeskedésbe, ezután pedig nettó dobálózássá alakult. Konok Péter követőjeként szégyenlem magam, amiért a néhol közeledő szándékú Jeszenszky és a békítő Csintalan mondatai ellenére is aláásta a kultúrált vitát, ami folyamatot tovább erősített az a tudat, hogy túlerőben van. Remélem az ezutáni részek kevésbé lesznek ellenvéleményt elnyomó, a "tesók" mögül bátran kikiabáló, egyenlőtlen, a vita fogalmát elinfláló szarkupacok.

  Sándor FélegyháziSándor FélegyháziÉvvel
 • Szavamra fizetek egy sminkest ezeknek a fazonoknak... ...igaz nem a külsejük a legnagyobb gáz

  Tamás TiszaiTamás TiszaiÉvvel
 • <a href="#" class="seekto" data-time="2858">47:38</a> "Szólásszabadság van, lehet beszélni, itt most elmondhatjátok amit akartok." "Köszi szépen!" Ekkora ner-pondrót, baszki...

  Mr. KobayashiMr. KobayashiÉvvel
  • de hat az van. leszarom ki mondja ha tenyszeru dolgot mond.

   minifikminifik3 hónapja
 • ORBÁN HAZAÁRULÁSA ÉS ALKUJA AZ UZSORÁS BANKÁR KASZTTAL!!! "A bankadó mértéke 2016-2019 közötti időszakban, a 2014 évi banki mérlegek alapján számolva, 2016-tól kezdődően 31 bázispontra, 2017-től 2018 végére 21 bázispontra csökken. A 2019-től a bankadó mértéke már az EU-ban uralkodó normáknak megfelelő szinten kell lennie. Az ezt tartalmazó törvényeket a kormány 2015 júniusáig a parlament elé viszi. A kormány vállalta, hogy a devizaalapú hitelek forintosításáról szóló, 2014-es LXXVII. törvény végrehajtását úgy kell biztosítani, hogy annak kivitelezése során a bankszektorra az árfolyamkockázathoz kapcsolódó további költségek ne háruljanak. A bankszektort a nemteljesítő hitelek (npl) leépítésében segítő törvénymódosításokat úgy kell megtervezni, hogy azok a nemzetközi legjobb gyakorlatokat tükrözzék, különös tekintettel e programok áttekinthetőségére és piaci alapú működésére. Az ingatlanárverések és kilakoltatások további szigorításától tartózkodni kell. A már létező, a bajba jutott hitelesek ingatlanjainak megvásárlására vonatkozó programot ki kell bővíteni és a bekerülési feltételeket pedig lazítani kell."

  Kerek E Föld SzülötteiKerek E Föld SzülötteiÉvvel
 • Pista beadta a kegyelemdöfést

  Jermaine JJermaine JÉvvel
 • Konok az igazi megélhetési propagandista, ahogy nem a bolsevik haverok vannak hatalmon megmérettetett és könnyűnek találtatott, az egész életműve szart sem ér a piacon. Most is bemutatta, hogy milyen az az igazi galiciánus gyűlölködő amilyenek a patkányforradalom idején járták az országot és írtották a népet.Lehet lehúzni a vécén. ..

  morcosbocimorcosbociÉvvel
 • Az a baj a Jeszenszkyvel, hogy a NER seggéből lógva magyarázza, hogy mi a valóság, pedig köze nincs hozzá, a másik baj vele, hogy egy arrogáns fasz, aki a tehetségtelenek komplexusos dühével ugat le mindenkit, akiről (jogosan) érzi, hogy jobb nála. Igen, klassz dolog, hogy meghívták, bár így sok értelme nem volt.

  Kat DKat DÉvvel
 • ezeket a libsiket már rég afrikába kellett volna vinni...

  yogo pukkyogo pukkÉvvel
 • igazi libsi vircsaft 5-en egy ellen.... nem csoda hogy még a közepes orbántól is alaposan kikaptak Hajrá Jeszy

  zsolt szekely1222zsolt szekely1222Évvel
 • remélem, hogy a Jeszenczky csak a szerepét alakítja, nem buta

  Judit KamondiJudit KamondiÉvvel
  • az

   Judit KamondiJudit KamondiÉvvel
 • Tökfejek! Hol van a kimért Pörzse és eszetek a főszereplő ?

  Figler csabaFigler csabaÉvvel
 • erolkodnek itt..

  Viktor KutvolgyiViktor KutvolgyiÉvvel
 • Konok egy elmebeteg idióta, ezt már többször is bizonyította. Viszont ebben a formációban és stílusban nehéz lesz a túlélés.

  Tamás FarkasTamás FarkasÉvvel
 • <a href="#" class="seekto" data-time="309">5:09</a> Konok hogy nézi a plafont, le ne szakadjon... hatalmas

  C0nsequenceC0nsequenceÉvvel
 • stylist helyett egy hangmérnököt légyszi

  Nagyon NagyNagyon NagyÉvvel
 • Én is támogatom az olyan vitaműsorokat, ahol minden a témában érintett oldal elmondhatja álláspontját, kár hogy ez nem ilyen műsor volt. Megértem, hogy ha valakinek a munkássága ellenére az adott rendszer miatt létbizonytalanságban kell élnie az ingerült. Viszont ez a műsor, vagy legalábbis ez a rész szólhatott volna arról, hogy megvitatnak pár kérdést egy kormánypárti szimpatizánssal. Bár abból a hozzáállásból, amit Jeszenszky Zsolt előadott sokszor cinikusan, nekem az jön le, hogy mindegy lett volna. Én nem élek aktív politikai életet, nem is követem napról napra az eseményeket, de vannak kérdések amik azért engem is foglalkoztatnak. Ez pedig leginkább a korrupció, és annak hatása az országra. Egyetlen kérdést kéne csupán feltenni, amire egyik kormányszimpatizáns vendég sem tudna más mondani, csak pislogni: Szerinted Mészáros Lőrinc egy üzleti zseni? Én nagyon szívesen megnézném azt aki ebből nem azt hozza ki, hogy talán kicsit túl nyíltan folyik az országban a korrupció. Nem egészen hiszem el, hogy logikusan le lehet vezetni, hogy miért Mészáros Lőrinc az aki ebben az országban a legjobban ért mindenhez is. Ezeket az embereket tényleg ennyire nem zavarja, hogy rengeteg pénz, amiből az országot kellene jobbá tenni olyan helyekre kerül ahol egy szűk réteg gazdagodik tőle? Ráadásul mindezt úgy, hogy a hivatalosan bevallott jövedelmeikből is úgy élhetnek politikusaink mint a királyok. Kiabálhat bármelyik oldal, hogy ez csak propaganda, de a tények azok tények. Talán ezekkel a tényekkel kellene többet foglalkozni. De amíg egy ilyen beszélgetés arról szól, hogy túlfűtötten kiabál egymásra a két oldal és mindenki figyelmen kívül hagyja a neki nem tetsző tényeket, addig az ilyen műsoroknak nincs sok értelme. Sok ellenzéki beszélget, bólogatnak egymás véleményén aztán hazamennek.

  Sziráki GáborSziráki GáborÉvvel
 • Kedves DJ Jeszy! Önnek mégis milyen életműve van, ami, ahogyan Ön mondja " nem egy kalap szart ér "? Ha jól tudom, Ön DJ-ként szerepelt a magyar " zeneiparban". Ehhez kapcsolódóan kérdezném: szerzett Ön valaha eredeti saját zenét? Írt Ön valaha dalszöveget? Jelent meg Önnek szerzői lemeze? Vagy csak tekergette a bakelitet hétvégente a bivalybasznádi discoban? Mi az Ön életműve?

  Titusz SimonyiTitusz SimonyiÉvvel
 • Kapjatkbe a magyar faszt . Utolso alkolista csucs esz a kurva a yatokat

  György KovàcsGyörgy KovàcsÉvvel
 • De jó, hogy folytatjátok! Felüdülés minden műsor! Wahorn pedig hétről, hétre szimpatikusabb! 🙂 Ne hagyjátok abba, bár ilyen ellenszélben csoda, hogy még van ahol meg tudtok szólalni! Köszönet a Magyar Hangnak is! 👍

  ProtoxProtoxÉvvel
 • Konoknál senki nem akarja vitatni az 5778 éves nemzeti identitását. Tiszteletben tartjuk identitását mivel a magyar nemzeti szellem vélelmezhetően nem az övék. Hiszen az ő eredetközösségének, történelmi sorsközösségének történelemtudata egyedi, és egészen más történelmi gyökerekkel rendelkezik,mint az őt körülvevő magyarságé.

  Bodó de KaratnaBodó de KaratnaÉvvel
 • Ennek a konoknak nagyon gusztustalan primitiv dumaja van! Nagyon tehetsegtelen egy ember! A csintalanon mar nevetni sem lehet. A Wahorn mindig ilyen volt, hulyesegeket beszel de vicces, utalja az Orbant elvakult az iranyaba.

  otto endreszotto endreszÉvvel
 • Jo ötelt volt meghivni egy kormànypàrtit. Igazi heves vita volt. Csak igy tovàbb!

  Adoro FreyAdoro FreyÉvvel
 • Kár, hogy Puzsér szabadságon volt, mert ezt a Jeszenszky Zsoltot beledöngölte volna a padlóba.

  Péter RókaPéter RókaÉvvel
  • Bayert sem tudta bedöngölni, pedig próbálta.

   Ildikó BorosIldikó BorosÉvvel
 • Örülök, hogy a hangot végre be tudták állítani. Csak szeretném tudni, hogy wahorn és Gulyás 'Nemtudokfogalmazni' Balázs mi a rákért van meghívva...jeszinek pedig nem kellene az ő, és konok szintjére lesüllyedni, szabadfosás ide vagy oda. Hozzátok már végre puzsért!

  Bálint MagyarBálint MagyarÉvvel
 • Dídzséj "nemvagyokNER, nincs véleménym Zsoci"! Ne kerülj ütőtávon belülre!

  GyokerekGyokerekÉvvel
 • Konok Péter! Még mindig le a kalappal! Aki Téged nem ért, nem érti az egészet.

  GyokerekGyokerekÉvvel
 • Jeszi nyer. Senkiházi. Én jab-bel indítanák/nék.....

  GyokerekGyokerekÉvvel
 • mennyire szinten aluli.. :D Még normális hangosítást sem képesek megoldani :D

  Csaba PásztorCsaba PásztorÉvvel
  • szanalmas. el van adva hogy elnyomas van es lukas a zokni.... kinos. itt a YT-on 1000 meg 10000 tartalomgyarto ember oldja meg fillerekböl a videoit nagysagrendekkel komolyabb technikai szinvonalon. ez manapsag nem penz kerdese foleg nem azonak akik ezt a vakmero "szamizdatot" toljak.

   minifikminifik3 hónapja
 • A sporttól ezek a százötven kilós barmok olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől !! A stadionokról fogalmuk sincsen, ezek retkes förmedvények,,,,A gyerekeink elől zabálják el a kaját...

  gilmar jr suarezgilmar jr suarezÉvvel
 • Ennek a görény Vahornnak nincsen egy épkézláb, értelmes mondata, csak a nyálfolyatás hazugság módban....Fingja sincs semmihez, de a már korábban megszokott hazugság üzemmódban fröcsög, böfög, mint egy tasmán ördög állat, amikor kihányja az emészthetetlen dögöt...Reméljük hamarosan mi is kihányjuk ezeket a dögevőket.....

  gilmar jr suarezgilmar jr suarezÉvvel
  • Nem a Vahorn a legnagyobb hülye ebben a bagázsban. Hanem a Konok. Aki állítólag művelt történész... nos, nem látszik rajta.

   Meridian NaidiremMeridian NaidiremÉvvel
 • Sok kirúgott hülye

  putyi ramurputyi ramurÉvvel
 • A büdös lábszagú, körömgombás kommenisták, a genetikailag torz,gnom bolsik, libcsik fekaklubja, a csak a gyalázatot okádók majmok, bonobók, zombik gyülevész bandája...ilyen förtelmes falkából áll a Simlis Simlicska bukott oligarcha megmaradt csicskáinak, koloncos kutyáinak, szaros szájú patkányainak országos fontosságú krétaköre....

  gilmar jr suarezgilmar jr suarezÉvvel
 • Hol a Pucer?!

  Paul Daniel K.Paul Daniel K.Évvel
 • Az a helyzet, hogy jeszi begyalulta konokot a főd'be! Élvezet volt látni, hogy mekkora meglepetés volt a fiúk arcán, hogy van valaki aki a szemükbe vágja az igazságot! Pl a végén , hogy miért kell nekik a youtube-n ezt csinálni és nem a hírtv-n! És az a megdöbbentő, hogy ez nekik szerintem most esett le! A nézettséghez csak annyi, hogy perpill a 08.07 es keménymag 29ezernél jár, míg ez a 0808 as műsor 22300.- nál. Bár tudom konokot a tények nem érdeklik!

  Norbert VargaNorbert VargaÉvvel
  • És akik itt siránkoznak, hogy jaj miért ezt hívták, azoknak nem veszi be a gyomruk, hogy az itt egybegyűltek se oszthatják nyakló nélkül az észt. Döbbenet, hogy vki szembemegy ezekkel az "okos" emberekkel. Jajjaj, vissza a gojmotorost! Őróla lehet terjeszteni, hogy minden fideszes buta, béna, és nem tud semmit. Ezért akarjátok ti.

   Ildikó BorosIldikó BorosÉvvel
 • Nem érdekelnek a kórházak? A sportsérüléseket hol kezelik? Egy magán klinikán vagy az országos sportkórházban. Ha születéskori rendellenességgel születtél volna, biztosan érdekelne a kórházak általános állapota...Vagy a taügetoszt válaszottad volna? Sőt, kb 26-29 kis ember születik naponta egy ilyen nem érdekel intézményben, ha az utóbbi évek statisztikáit veszem figyelembe. Balesetet szenvedetteket látnak el. Akaratukon kívüli rákos betegeket és még ki tudja kiket... Vagy hülye fiatalokat, akik csak brahiból túlisszák magukat, mert a fiatalok ilyenek és még sorolhatnánk rengeteg szerencsétlen esetet.... Tényleg egy átlagos foci drukker szellemi képességeit "villantja" fel ez a mit tudom én kicsoda alak... Én stadion nélkül is ku*va egészséges vagyok, szóval az sem magyaráz semmit. Nem kell hozzá semmi csak egy csóró kerékpár meg egy pár ezer forintos futócipő. A többi az csak kifogás meg "luxus". Hamar elvéreznél a pályaelhagyó eü. végzettségűekkel szemben.

  KiaKKKiaKKÉvvel
 • "Magyar Hang" az igen. :D

  fassenkugelfassenkugelÉvvel
 • Konok nem lehet jó pedagógus. Túl türelmetlen.

  György KádárGyörgy KádárÉvvel
 • A Jeszenszki egy undoritó bunkó az echo tv-be való!

  Terez CsorgoTerez CsorgoÉvvel
 • L'art pour l'art. De legalább zsét nem kapnak érte ( remélem).

  teliver1teliver1Évvel
 • Konok te apolatlan koszos:.......

  Danis ZoltánDanis ZoltánÉvvel
 • Tetvesek faj a tavozas takarodjatok!

  Danis ZoltánDanis ZoltánÉvvel
 • minek kellett behívni azt a cinikus patkányt?

  Péter MegyaszaiPéter MegyaszaiÉvvel
  • arra jo volt hogy lemodellezek minden potenciallis erintettnek hogy miert kurvara nem eri meg eljonni. igy kell ezt csinalni. gondolod itt egy pillanatig is az volt a cel hogy majd ebbol valamifajta "diskurzus" kikerekedik az "oldalak" között? hat ez meg kinek lenne jo persze minket hallgatokat leszamitva? ha valodi lenne a szituacio abban az esetben a vegeredmeny kontrolalhatatlan. ergo tul nagy a riziko. ugyesen mindenki, Devenyit leszamitva leajasodott hogy erdemi beszelgetes, ne aggya allah vita alakuljon ki. a musor remekull hozza a tole elvartakat. viktorek partituraja sokaknak "megvan" ám, még az un. ellenzeki oldalon is. ez egy egyszeru matek nem kell haragudni rajuk. csak tudni kell hegyeset köpni mikor kerik a szavazatot.

   minifikminifik3 hónapja
 • Ez a Jeszenszky gyerek nagyon stupid! A félkarú fekvőtámaszaival és a ronda beszédével nem ebbe a műsorba való. Külügyminiszter papával biztosan nehezen tudott szegény érvényesülni. Irígylem Konok Péter higgdtságát, gratulálok neki!

  KLára Gyúróné BielcsikKLára Gyúróné BielcsikÉvvel
 • Szegeny Jeszenszky ebben a bandaban!???????

  Mária LibertinyMária LibertinyÉvvel
 • Csak Jeszenszky miatt néztem, ti fiúk sehol se vagytok .

  valéria Straubvaléria StraubÉvvel
 • Micsoda bátor banda! Öten egy ellen! Gratula! Minden elismerésem Jeszenky Zsolté, hogy nem vágta pofán ezt a beképzelt nagypofájú Konok Pétert. Külön öröm, hogy még ilyen helyzetben sem tudták lenyomni, pedig a sistergő gyűlöletük az eget verte.

  Katalin BudaiKatalin BudaiÉvvel
 • Ez az őszhajú Jeszenszky egy neokommunista. Akik megélték kb 76 előtt születettek, nem az az érzésetek véletlenül, hogy ezek visszajöttek elnyomni a népet a Fidesz képében??? Amúgy is mindnek főpárt titkár volt az apja anyja, és maguk is a KISZ vezetői voltak.

  Szilvia TóthSzilvia TóthÉvvel
  • Tudatlanságodat ne reklámozd!

   Ildikó BorosIldikó BorosÉvvel
  • Népárulók, akik pénzért, hatalomért és jólétért cserébe elárulták a Magyar Népköztársaságot és a magyar népet, kiárusították az országot az imperializmusnak és a kapitalizmusnak, a nyomornak! Ezért felelni fognak !

   László KékLászló KékÉvvel
 • a helyeteken vagytok ballibek ebban sötét kisszobában. :)

  dv tkdv tkÉvvel
  • Teljesen igazad van! Az egész bagázs balliberális! Mindenki, egytől egyig. Mondjuk gondolatmenetedben találtam egy aprócska tévedést, természetesen nem nagy probléma. Egy ilyen hatalmas érvtömeg mellett nem is feltűnő, de kijavítom, mielőtt a Sorosista propaganda kifordítja és idiótának állít be. Szóval, az a szoba nem sötét. Ki van világítva lámpával.

   moosemooseÉvvel
 • Konok, te édes jó Istenem, hát ez mennyire egy nulla ember.

  papir1papir1Évvel
 • Tisztelettel kérnénk a folytatást...

  nemmem montamnemmem montamÉvvel
  • Köszi

   nemmem montamnemmem montamÉvvel
  • Új csatornán van. huproject.info/it/video/qKWvypOznnZ4fHA

   Harcos TibiHarcos TibiÉvvel
 • Ez valami pince helység ,mert a hang csak akkor érthető ha közvetlenül a szájuk előtt van a mikrofon?!

  Tibor Kálmán BudaháziTibor Kálmán BudaháziÉvvel
 • Kitartó nézője leszek a műsornak, ha sorban és folyamatosan a keménymagos arcokat is szerepeltetitek benne! Jeszenszky úr nagyon bevállalta és nagyon nagy volt.az arénában! Apró javaslatom, hogy ha mindenki kicsit nyitottabb lenne a másikra talán még előre is lehetne jutni fontos ügyek kibeszélésében és akár közös nevezőt is találhatna a "két oldal". A baloldalnak hívott akármi undorító gyűlölködése és vérlázító hazugsága pedig tényleg értelmetlen és sehova nem vezet. Sok sikert kívánok Dévényi Istvánnak és hajrá Keménymag! :-P

  Gyula MolnárGyula MolnárÉvvel
 • Konok: 32.18 "Jeszenszky élete legnézettebb műsorában van". Mit gondol ez a szőrös szarkupac magáról, meg ezeknek a senkiknek a gyülekezetéről? Nézzük már meg a nézettségi számokat történész úr!

  Stefan KleinStefan KleinÉvvel
  • Stefan Klein hát igen, úgy gondolja, neki joga van sértegetni. Ugyanis ez annyira lekezelő stílus, ami vetekszik - számomra sokkal antipatikusabb - Jeszenszky vulgáris szókimondásával.

   Ildikó BorosIldikó BorosÉvvel
 • Milyen legnézettebb műsor? Aug 8.-i az adás, és 15.ezres a nézettsége, míg a 7.-i Keménymag 28ezer jelenleg, de már a tegnapi is 20ezernél jár, szóval nem hiszem, hogy annyira gagyi lenne az Echo TV nézettsége. Pedig az Echo TV az egyetlen politikai csatorna, ami feláras az összes szolgáltatónál, míg az ATV az összesnél az alapcsomag első helyén van, az RTL-Klub-ról már nem is beszélve, annál agymosósabb, kártékonyabb csatorna nincs is!

  Auto NyrAuto NyrÉvvel
 • A képernyőn láthatjuk az ország legnagyobb problémáját és azt, ami a NER alappillére. "Mi és Ti." Gyerekek, nincs ilyen, csak MI vagyunk... Jeszenszky szerintem jó volt egyébként. Végre olyat hívnak, aki valóban a NER berkeiből jött és hallhatjuk a véleményét. Bár a fekvőtámasz nem kellett volna, az elég cringe volt. Viszont Konok úr hihetetlen ellenséges volt, rendesen meglepődtem.

  T. P.T. P.Évvel
 • priceless ? :) A mulatságos szó nagyon népi, nemzeti mi ? :D

  Atex1968Atex1968Évvel
 • Hol vannak, hol bujkálnak az értelmes, sikeres és becsületes emberek itthon? Esetleg van állás egyikük cégében? Engem érdekel. Ebben az országban a dokumentált és átélt tények egyaránt nem érdekesek. Leírni, ők, a NER részei sem mernek szinte semmit hivatalos dokumentumban, aki alá mer írni papírokat, az már igazgató lehet egy állami cégben:). Aki olvasni is tud, az ritkán tenne ilyet jó szívvel, kell hozzá bőr a képen, az biztos, és van is. Közismert bűnözők, okirat hamisítók vezetnek cégeket évtizedek óta, és ez így jó, mert könnyen sakkban tarthatóak legfelülről, és egymással összejátszva oldalra vagy felfelé buknak egy balhé után. Eddig két propagandistával beszéltem sokat, harminc éve politika függők 24-28 éve Fidesz-KDNP-MDF függők, előtte MSZMP. Nekik ez szívügyük, ingyen is képesek csinálni az adrenalin (az izgalom) miatt. Igaz ráment az egészségük, testi illetve szellemi is, de arra is van magyarázatuk. A propagandisták egy része nem szeretet a tükörbe nézni. Kaja, dugás, pia és pénz, az még egy ideig érdekelte őket, a másokon átgázolástól meg sem rezzentek (a keményebbek). Érdekes a dolog pszichológiája, ők furcsa különcöknek gondolják azokat, akiket a kultúrtörténet, az élővilág, a termőföld vagy a külföldi/nemzetközi sikeres közösségépítés érdekel. Sőt bolond, aki többre tartja az általa megélt fura valóság szegletet a NER-nél, ami maga a tökéletesség, a létezés fénye :). Itt is elhangzik, "Venni egy nagy levegőt", "Nem lehet beszélgetni róla". "Ép ésszel gondolkodó emberek", "Valóság". "Magyarországon szólásszabadság van" :). "Nem lesz következménye.". Egy önmagát, tényleg önkéntesként (nem korrupcióból) magát fenntartó szekta ez, ami a fanatikus focis szurkolókkal nem véletlenül egy húron pendül. Tisztelet a kivételnek, legalább valaki pártatlan tud maradni, ami a mai világban az egyetlen út itthon. Nemzeti Mindenható Vicces Jókat Oda!

  Gábriel GyógyírGábriel GyógyírÉvvel
 • Ez a Jeszenszky nevű furcsa lény, aki nem is ügyel arra, hogy ne tartsák a hatalom lakájának mind emberileg, stilisztikailag valamint kompetenciában is a béka hátsóját képviselte. Én is úgy gondolom, mint több kommentelő, hogy a műsor nagyon rossz irányt vett a meghívása által. Sajnálom az édesapját, nem lehet rá büszke. Valódi vita nem lett, csak sértett kötözködés, személyeskedés, provokálás. Ennél kicsit kulturáltabb volt, mikor Tvrtko és a Viszkis beszélgettek egymással, de - gondolom - ott is a szerkesztők rájuk szóltak, hogy ez így mindenki számára ellenszenves, ezért, ha jól tudom fegyverszünetet kötöttek és a következő alkalommal már lehetett élvezhető színvonalú beszélgetést nézni, hallgatni. Ilyen hatása egy ürülékben korcsolyázó kismalacnak is van egy műsorra.

  Attila MajorAttila MajorÉvvel