Kína LEGYŐZTE a KORONÁT?

Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on. 1hc3BIa
Insta: magyarosicsaba
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu

A technika:

Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav

Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Letöltés

Megtekintés
130,020

Megjegyzés

 • miután vége van a vírusnak megint megy a kutya, kígyó, denevér és minden más szarnak a zabálása....

  egykettő háromnégyegykettő háromnégyHónapja
 • Kicsit pihengetek... Tipikus mai nyugati hozzáállás...

  G TG THónapja
 • Ennyi ideig? www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/prof/20200411/bezarkozast-hozott-a-koronavirus-lehet-hogy-masfel-evig-otthon-leszunk-424076%3famp

  张汝文张汝文Hónapja
 • Reméljük, hogy mindenki tud 2 hónapig ülni a seggén és nem haverokkal kijárni, vagy rokont látogatni, hanem szigorúan csak azok körében maradni, akik vele egy háztartásban élnek. Habár itt Pesten elszomorító mennyi hülye van...

  Katilina2Katilina2Hónapja
 • Megkérdezhetem, hogy hogyan/milyen programmal rögzíted ezeket a video chateket ?

  Balint NemethBalint NemethHónapja
  • @Magyarósi Csaba köszi szépen, pont a hanggal van bajom nekem is :D Amúgy egy gasztrobeszélgetést tervezek csinálni a vendéglátásban dolgozó 3 érdekes emberrel :)

   Balint NemethBalint NemethHónapja
  • Quicktime screen recording, a hangot pedig az egyik kamera képe rögzíti

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
 • Nem tudom, hogy a fennálló helyzet miatt e, de a doktor úr mögötti festménybe én két fekete kezet látok bele és éppen kezet mosnak.

  Tóth BenedekTóth BenedekHónapja
 • Jó volt ! Köszi a feltöltést !

  MrAmericoamericoMrAmericoamericoHónapja
 • www.koszhogyvagy.hu/ Úgy éreztük, ha tehetünk valamit mi is embertársainkért, akkor azt meg kell tennünk. Az elmúlt két hétben esténként, éjszakánként dolgoztunk gőzerővel, hogy létrehozzunk egy olyan oldalt, ahol a segítségre szorulók és akik segítenének könnyen megtalálják egymást. Reméljük ezzel tudunk jószolgálatot tenni.

  Liliána TörökLiliána TörökHónapja
 • szerintem is a szájmaszk lenne a legfontosabb hogyha valaki nem is tudd róla,hogy beteg legalább ne tudja tovább adni a másiknak, de még mindig az emberek minimum fele nem visel maszkot ki tudja miért kinos vagy csak egyszerűen nem tudott beszerezni vagy a 3. aki még mindig nem fogta fel ennek a jelentőségét ránk nézve.

  N-Sped BalazsN-Sped BalazsHónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="830">13:50</a>-nél a doki könnyen beszél, hisz ő ingyen megkap indent a védekezéshez, de nekem 1 maszk 550ft 2 órára 18ft hejett. Kézfertötlenítő 2400ft kB 1hónapra,ha van. Amúgy meg elötte 400ft-ért vettem meg. Csak Kína jár jól, EZÉRT CSINÁLTÁK A VÍRUST.

  Dániel BallaDániel BallaHónapja
 • 1 Kínait SE engednék be Magyarország - ra, de a többit is haza zavarnám. 1 jó dolgot se tudok mondani Kínáról. Aki hazajön KÜLFÖLDRŐL annak karantén 2 hónap.

  Dániel BallaDániel BallaHónapja
 • Fegyelmezetten maradunk otthon mi is, betartjuk amit a Cecilia asszony mond 😁

  Éva SzékelyÉva SzékelyHónapja
  • 😂

   Lokár LászlóLokár LászlóHónapja
 • Úgy tudom hogy Kína 2015-ben állította elő a covid-19-et. Erről mi a véleményed? Erről miért nincs szó? 🙄

  Dániel BallaDániel BallaHónapja
  • @Magyarósi Csaba Kedves Uram ! Ha ez valójában "oltári baromság " : videa.hu/videok/pestisracok.hu/hirek-politika/mestersegesen-gyartottak-koronavirust-kinaban-koronavirus-8rZuQR2UAhMOqcIG?fbclid=IwAR2Srpzm0O763rfzsPkw8C_usVpbXKmeOr8b_TiBVkoU9TZotUhVtMXyXko mert ugye lehet,hogy az . De mi igazolja a többi linkelt videó hitelességét vagy akár az Önét ??? :)

   István HavasiIstván HavasiHónapja
  • Mert oltári baromságoknak nem adok teret ezen a csatornán

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
 • Köszönjük a videót!

  Péter Zoltán KrisztiánPéter Zoltán KrisztiánHónapja
 • Szia Csaba Imadom a videoidat Udv Skociabol

  Juhasz ViktorJuhasz ViktorHónapja
 • Azt azért tegyük hozzá, hogy amelyik tartományban ez az orvos dolgozik, ott nem is volt tömeges megbetegedés. Szóval ők igazából megelőzték ezt az egész dolgot, ami például itt Európában és a világ többi részén még nem nagyon sikerült egyik országnak sem.

  Szak MikSzak MikHónapja
 • Az igazmondó Kína, ahol "szent" az ember élet... na persze! Mao "nagy ugrásának" több tízmilliós veszteségéről is csak évtizedek múlva értesült a világ. Igen, a világ, mert az átlag kínai a mai napig nem tudja mit is művelt anno a "bölcs" vezető... Szerintem a valós kínai áldozatszám, az olasz/spanyol adatok lakosságarányos felszorzásával lenne megbecsülhető, ami százezres dimenzió.

  Erős PistaErős PistaHónapja
  • mintha te mar jartal kinaba,es ugy beszelsz mintha tudja mi tortent kinaban!

   Feihui WengFeihui WengHónapja
  • Dél-Korea, Japán is hasonlóan jól áll. El kellene felejteni a "Kína mindig hazudik" mémet. Egyszerűen fegyelmezettek.

   Kft. Bakony-ImmoKft. Bakony-ImmoHónapja
 • Eléggé érthetetlen miért kötelező a maszk, mivel nem véd! Nyilván prevenció, de amúgy tényleg nincs értelme. De egyébként le a kalappal Kína előtt, most profin kezelték ezt és jobb a transzparencia mint pl Németországban!

  Vince FárrVince FárrHónapja
  • Magyarósi Csaba Ezt az index cikket olvastam. Ebben is azt írja amit mondtam. Nagy védelmet nem nyújt, valami kis védelmet nyújt, valóban, ez nem kérdés, de sokat nem segít Mindemellett a valóságban én egy dolgot látok: felveszik a maszkot de az orruk alá húzzák mert zavarja őket, aztán mocskos kézzel néha-néha piszkálgatják a szájukat a maszk alatt!!, majd ha haza értek a maszkot NEM dobják el hanem elteszik és majd újra felveszik. Mindemellett 4 óránál jóval többet használják. Ilyen formában pedig árt és nem segít. Miért árt? Azért mert a nedves és meleg felületen jobban tapad a vírus. A who lehet hogy téved, ez oké is, eleve nem tudom szentírásként tekinteni egyik hasonló szervezetet sem. De a fentebb általam leírt tényezők miatt tényleg nem látom értelmét a maszknak. Vegyük példának Romániát: itt kötelező a maszk, mégis messzemenően rosszabb a helyzet mint Magyarországon. Csehországban is kötelező a maszk, ott is rosszabb a helyzet mint Magyarországon Dél-Korea és a többi általad említett ország nem a maszk miatt áll “jobban” hanem mert az elvégzett tesztek száma extrém magas, így a halálozási arány kicsi -egyelőre-. Mindemellett mint az index is megírta, Németország vagy Dél-Korea másképp készíti a statisztikát (vagyis szerintem félre vezetik az embereket), csakis konkrétan a korona által meghalt beteget írják be halottnak, pl egy daganatos beteget nem írják a koronás halottak listájára. Összegzés: ez a maszk téma olyan mint a nyuszikás mese, ha van sapkád az a baj, ha nincs sapkád akkor meg az. Ahogyan az index is írja. Orbán Viktor nem mondta amúgy azt hogy mindenhol kötelező kellene legyen (tudtommal), de ha mondta is, nem igazán számít mivel nem virológiai szakember. Alapvetően szerintem az alapján amit láttam, az emberek 99%-a rosszul hordja a maszkot, így pedig felesleges

   Vince FárrVince FárrHónapja
  • Hát mondjuk úgy, hogy a WHO-nak finoman szólva nem ez az első tévedése a koronavírussal kapcsolatban. A WHO mond, amit mond, azok az országok meg, amik tök mást csinálnak, sikeresen vették fel a harcot a járvánnyal szemben, a WHO puha ajánlásait követők meg komoly bajban vannak. Én értem, hogy te az elméletet támogatod, de az tényleg nem zavar, higy a gyakorlat mennyire felülírja azt, amit mondasz? Kína, Tajvan, Szingapúr, Dél-Korea: mindegyikben van maszk és lapos a görbe. Amúgy már a magyar kormány is túllépett a maszkmentes verzión. Ha azt mondom neked, hogy Orbán Viktor szerint is kell a maszk, arra mit mondasz?

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
  • Magyarósi Csaba www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/when-and-how-to-use-masks Ez a hivatalos álláspont.

   Vince FárrVince FárrHónapja
  • Vince Fárr “A Science magazinban március 16-án jelent meg egy kínai tanulmány arról, hogyan terjedhetett el a vírus. Szerintük annak, hogy a vírus világjárvánnyá nőtte ki magát, több oka is van, az egyik az, hogy a megbetegedések 80 százalékát a tünetmentes, de már fertőző emberek terjesztették. Ezen az arányon pedig valamelyest segíthet, ha maszkot hord mindenki. Nem mondhatjuk, hogy az arcmaszkok nem hatékonyak, mert azért feltételezzük, hogy van valamilyen hatásuk, ezért nyújtjuk ezt a védelmet az egészségügyi dolgozóknak is. Ha sok ember használja zsúfolt területeken, az hatással lehet a terjedésre, és jelen helyzetben minden apró segítség számít - nyilatkozta a BBC-nek Benjamin Cowling, a Hongkongi Egyetem epidemiológusa.” index.hu/techtud/2020/03/30/maszk_vedomaszk_koronavirus/

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
  • Magyarósi Csaba Mint mondtam, ez nem az én véleményem 😊 Küldj egyetlen tudományos cikket ahol javasolják a maszk viselését kérlek 😊

   Vince FárrVince FárrHónapja
 • Az azért furcsa, és annak a jele, hogy van valami idegenkezűség a dologban, hogy ott 800 kmre lévő Shangkai ban alig volt fertőzött, míg az EU most a legfertözőbb kontinens lett

  Tibor SepsiTibor SepsiHónapja
  • Az idegenkezűséget turizmusnak nevezik😉

   Pepper WaldoPepper WaldoHónapja
 • Jo kis video. Amugy azt ne felejtsuk el, hogy a vakcina elott joval meg fognak jelenni a jobb virusolo gyogyszerek, amik mar most emberkiserleti fazisban vannak ugy, hogy nemelyike eleve mar engedelyezett mas betegsegekre. Ha ezek a gyogyszerek meglesznek, akkor is vissza tud terni a normalis (abb) elet

  Peter DiamantPeter DiamantHónapja
 • Ami kérdés vizsgálatát a legjobban hiányolom, az az alternatív álláspontok megvizsgálása, mert virológusok, immunológusok, epidemiológusok, tehát szakértők egy nagy csoportja szerint a vírussal kapcsolatban alapvető kérdések sincsenek tisztázva, pl. egyelőre úgy tűnik, hogy a statisztikákat nézve egyetlen országban sem nőtt az adott időszakban a mortalitás az átlaghoz képest, vagy ha nőtt, nem szignifikánsan, azaz hasonló évszakban, illetve egy-egy erősebb influenzás időszakban kb. ennyi haláleset volt korábban is a különböző térségekben, még Olaszországban is egy olyan területen "tombol a járvány", ahol a légúti megbetegedések, a tüdőrák minden évben tízezres nagyságrendben viszi el amúgy is az embereket - Lombardiában nagyon rossz minőségű, és azbeszttel szennyezett a levegő, ott egyre idősebbek azok az emberek, akiknek gyengülő szervezete el kellene viselje ezt is, plusz emelett bármely további légúti megbetegedést (influenzát is, stb.), de Vuhan is előkelő helyen áll a világ legszennyezetteb településeinek listáján, még most, a forgalmi és gazdasági leállás után is a 4. helyezett. Lehet Kínában is felismerték, hogy a média meg a politikára nehezedő társadalmi nyomás az, ami itt valójában veszélyes, miközben a koronavírus nem vetekszik különösebben más időszakos járványokkal? Maximum azok esetében senki nem kezd minden halottat letesztelni az adott vírusra is? Mert eszerint az álláspont szerint az növeli most az áldozatok látszólagos számát, hogy akiben kimutatják a vírust, annak a halálát rögtön a vírus számlájára is írják. Vajon hány áldozata van így nézve bármely vírusnak? Ezért is kérik ezek a szakértők, hogy csak azokat a halottakat írják a koronavírus számlájára, akik egyértelműen a vírus kifejtette hatás miatt haláloztak el, azaz elsősorban a tüdő roncsolódától, valamint ezeket az adatokat hasonlítsák össze az adott térségekben a hasonló időszakokban tüdőproblémák miatt elhunyt emberek számával, mert ez adhatna egyedül hiteles képet arról, vajon a jelenlegi mortalitások az átlag alatt, felett, vagy az átlagon vannak-e. Különben egy torz statisztikát kapunk, egy torz képet arról, mekkora veszélyt, kockázatot jelent ez a vírus az emberekre nézve, vagy hogy mennyire durva intézkedések, beavatkozások jogosak a kormányok részéről az állampolgárok életébe, és mennyivel kell egyáltalán nekünk jobban védekeznünk a koronavírus ellen, mint az influenzavírusok ellen.

  Péter CziberePéter CzibereHónapja
  • Sosem fogjuk megtudni, beleolvadnak a covidosok is a statisztikába, viszont jövőre majd lehet magyarázni, hogy a 2020-as és a 2019-es összesített mortalitási ráták közt semmi különbség nem volt sem országos szinteken, sem globális szinten. Ha egyáltalán ez lesz még a sláger...

   Péter CziberePéter CzibereHónapja
  • Remek gondolatmenet! Sokan, mintha most eszmélnének rá,hogy szoktak meghalni beteg/idős emberek.... Ha valaki rak elém egy statisztikát,ahol külön kezelik a Sars cov2 áldozatokat és az általános áldozatokat,fejet hajtok. A valóban Sars cov2 áldozatokat a 0.1%-ot sem fogják elérni, sőt.

   Károly SándorKároly SándorHónapja
 • Kína receptje a COVID-19 ellen: Hydroxychloroquine

  StrengthOver40StrengthOver40Hónapja
  • És lön vakság.

   Gameon1 Gameon1Gameon1 Gameon1Hónapja
 • Elképesztő a hiradóba nem kapunk ilyen jó válaszokat. Jó volt hallani ezt Gratúlálok a videohoz.

  bogdán Lalibogdán LaliHónapja
 • Megnyugtató köszönjük szépen az információkat.🤗

  Patrícia AsztalosPatrícia AsztalosHónapja
 • Nem vagyok szakember viszont szemem van. És azt látom, hogy az USA-ban lesz@rják ezeket az intézkedéseket, mert a repülök ugyan olyan sűrűséggel repülnek. flightradar24 egyértelműen látszik hogy Európában jelentősen ritkább a repülés, mint USA-ban. Pedig egy hónapja nem volt különbség.

  Laszlo EnzsolLaszlo EnzsolHónapja
 • Köszönöm szépen az érthető frappáns információt! 🇮🇪

  Jazpam MairJazpam MairHónapja
 • Ezt az egészet Kinânak köszönhetjük,Kina mâr jó pâr éve tudott erről a vírusról,és a kínai orvosok hiâba figyelmeztették az elnököt ,hogy jârvâny lesz,mâr 2005- nem semmi nem történt, és a Vho elnôkét szerintetek ki tâmogatta? Kina elnôke! Aki nem azt tette, hogy ne robbanjon ki ,hanem minha ezt akartâk volna. És most mindenki az egész világ Kina előtt térdepel.Hât ,elég elgondolkoztató,hogy amit kapunk tölűk az valóban segîtség,vagy profitot szednek be,mindenkitôl. Végül is ezt hîvjâk vilâghatalomnak,valószínűleg ez volt a célja Kinânak.

  Anikó VassAnikó VassHónapja
 • Bár te állítanád össze az MTV műsorait😀

  Bence NémethBence NémethHónapja
 • Ottis csak szépítés megy titoktartás xd

  rajmihun bogdanrajmihun bogdanHónapja
 • Most hogy elkezdjük jobbról-balról, felülről-alulról sz.opkodni Kínát azért jó lenne nem elfelejteni hogy egészet ők zúdították rá a világra. Miattuk van a 4 fal között most laza 3.5 milliárd ember a Földön. És lesz még ott valószínűleg hónapokig.

  csvegsocsvegsoHónapja
  • Mintha oly sok múlott volna rajtuk. Ez előbb-utóbb úgyis átterjedt volna az emberre, nem mindegy, hogy most, vagy két hét múlva raknak karanténba mindenkit?

   Zoltán VargaZoltán VargaHónapja
 • Hagyjuk ezeket az egyoldalu beszamolokat. Kinaban diktatura uralkodik. Valoszinuleg ez az orvos nem tudna az igazat elmondani ami ott tortenik anelkul, hogy tovabb folytathatna tevekenyseget Sanghajban. huproject.info/it/video/qcaq17mtiphnhI0 huproject.info/it/video/h5CEsprZfJGLmWw

  Timea VargaTimea VargaHónapja
 • Jó volt a téma , köszi !

  Antal HeckmannAntal HeckmannHónapja
 • ttps://huproject.info/it/video/ppt9wKbLc6GkoYE

  szabiracerszabiracerHónapja
 • Kína egy diktatórikus orszàg. Az ilyenek hazudnak.

  Gábor TóthGábor TóthHónapja
 • Kína elmehet a picsába. Tőlük szenved a világ.. És mi lesz ha vége? Rohadt gyáraik úrja beindulnak és megy tovább az a gusztustalan élet amit folytattak! Nagyon megbüntetném kínát és törvényeket vezetnék be!

  abcdhaloabcdhaloHónapja
  • mi csoda buda ember

   Feihui WengFeihui WengHónapja
  • Igazad van.

   Dániel BallaDániel BallaHónapja
  • Fhujj, undorító mocskok

   rr6mszyrr6mszyHónapja
  • Mégis hogyan ? Nem lehet elnáspángolni, max minimálisan terelgetni de már ez sem biztos :(

   Győrfi JózsefGyőrfi JózsefHónapja
 • Kinaiknal nem ert vegett a jarvany csak ugy vannak veleninkabb szamolnak a gyengebb immundrendszerrel rendelkezo polgaraik elhalalozasaval mintsem tobb evre drasztikusan visszaessen a gazdasag . Kinanal az sem igaz amit kerdeznek. Ez az en velemenyem .

  Viktor RácViktor RácHónapja
  • ugy beszel mintha jobban ismeri kinat mint akik ott elnek! milyen buda ember

   Feihui WengFeihui WengHónapja
  • Viktor Rác hülye

   Smoke & Charm TDI ClubSmoke & Charm TDI ClubHónapja
 • Lassan kezded azt a benyomást kelteni a nézőidben, hogy a koronás videóiddal akarsz minél több és több nézettséget elérni. Köszönjük az eddigieket de most már elég volt a koronából, a megmondó szakértő influenszerekböl. Az otthon ragadt és internetre rákattant emberek többségének már elege van ezekből. Inkább maradj a teszteknél, a pozitív és szórakoztató témáknál. A többit meg bízd ránk, mindenki informálódik a világról a maga módján

  József SzJózsef SzHónapja
  • Tulajdonképpen ez egyszerű: ne nézd. Kiderül a címből, hogy miről szól a videó. Sok munkám van abban, hogy arról beszélhessek, amit fontosnak tartok és ne mások mondják meg nekem, hogy mivel kellene foglalkoznom. Engem most ez érdekel és amíg ez tart, lesznek a témában adások.

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
 • Ez érdekes interjú volt. Mondjuk Csabától nem is várok mást, csak minőséget. Ezúton is köszönöm. De felmerült bennem, hogy szegény fickó mondhatott volna-é a neten onnan bejelentkezve mást Kínáról, minthogy mindent megtettek, rögtön reagáltak stb stb. ?? Arról, hogy a fekete és törvényes vadállat kereskedelmükkel és kínzásukkal, és az ehhez társuló ocsmány piacaikkal effektív ők szabadították ezt el ( az index végre eljutott egy egész jó cikkig ma a témában, régi hiányt pótolva... ), majd pár hónapig azért hallgattak róla, és próbálták "saját hatáskörben" lerendezni a kérdést; nem is eshetett volna szó szerintem. Vagy mentek volna érte a rendőrök megkérdezni, hogy ugyan már miket nyilatkozik. :) :) ( Javítsatok ki, ha tévedek, és elengedhetett volna egy komplett Kína kritikát valaki onnan következmények nélkül... ) De tény, hogy az emberarcú kommunizmus arra mindenképp jó, hogyha kijárási tilalom van, akkor kijárási tilalom van. Nyilván itt is más lett volna a közhajlandóság 1969-ben. Érdekelne viszont valami szakvélemény arról, hogy pontosan milyen okok is vezettek oda, hogy a komplett emberiség letolt gatyával állt egy ilyen helyzet előtt 2020-ban viszont. Holott Bill Gates már erről beszélt egy TED talkon talán 2015-ben. Schwarzenegger már 2006-ban ilyesmi helyzetekre akart több százmillió dolláros költségvetéssel orvosi, védő stb. felszerelést halmozni. Tehát voltak azért emberek, akik felismerték a hiányosságokat, illetve a 2003-as SARS, és nemrég az ebola azért komolyan vehető dolog volt... Csak azért kérdem, mert változik a klíma, lassan itt is megél a malária szúnyog, és egy rakás más kórokozó is megjelenhet felénk a későbbiekben. Felszáll a szúnyog a repülőre Afrikában, itt leszáll, és majd jól érzi magát és jónapot... ( Volt is ugye Magyarországon anno, mocsárláz néven. ) Jó lenne, ha a jövőben nem kellene megbénulnunk 3 évente mondjuk. Tudom, hogy long shot, de megnézném, ahogy Csaba Bill Gates-et interjúvolja a témában online ! :)

  József PalkovicsJózsef PalkovicsHónapja
  • Szvsz akkor nem vállalta volna el, egy dolog hogy nem lehet Kínát nyilvánosan szidni, attól még tudott volna árnyaltan fogalmazni, ha nem értene egyet az intézkedésekkel. Eddig úgy nézz ki,mükszik ez a megoldás.

   Győrfi JózsefGyőrfi JózsefHónapja
 • Közben palibácsi megszakította a videót

  Nándor GodóNándor GodóHónapja
 • Én csak akkor hiszek kínainak,Kínában élőnek, ha az már múlt idő, lásd a mobil előfizetési adataikat. Lehet még rossz szándék sincs bennük, csak a tudattalan dupla gondol tiszta esete. Egyébként itt se látsz az utcán senkit Mo-n max 1% a szófogadatlan. Véleményem szerint jobban betartják mint általában Európában. Soha nem gondoltam volna hogy ez az un (távol)keleti eredetű birkaszellem bennünk jó valamire, csak nem mindegy hogy ki mondja, elképzelhető lenne ennek az ellentettje is. Mindig is komp ország voltunk és azok is maradunk. Nálunk soha nem tudott működni se a totális diktatúra se a totális liberalizmus (demokrácia?), csak valami félúton az autokratizmus szigetén ( Horthy, Kádár. Orbán). O.V. valamire nagyon jól ráérzett a magyar néplélek kapcsán.

  László ErdészLászló ErdészHónapja
 • Aha...? index.hu/kulfold/2020/04/02/kina_masodik_hullamtol_tartanak_peking_koronavirus/

  lelalelaHónapja
  • @lela jol van elhiszem de nem èrdekel

   Balàzs TóthBalàzs TóthHónapja
  • @Balàzs Tóth Értem! www.google.hu/search?client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&ei=gDCIXp-mI96FwPAP0c2xmAg&q=%C3%BAjabb+hull%C3%A1mt%C3%B3l+tartanak+k%C3%ADn%C3%A1ban&oq=%C3%BAjabb+hull%C3%A1mt%C3%B3l+tartanak+k%C3%ADn%C3%A1ban&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAw6BAgeEApQ6scBWKzOAWCM2AFoAHAAeACAAbwBiAHTBJIBAzEuNJgBAKABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp

   lelalelaHónapja
  • Index 🤯🤯🤯

   Balàzs TóthBalàzs TóthHónapja
 • Szia Laci! :D Vigyázz magadra! Jó volt újra látni!

  Rita KínábanRita KínábanHónapja
 • Köszönöm a korrekt tájékoztatás Jobb Vagy mint a Híradó Olyan kérdésekre Kapunk tőled választ Amint A hiradotol Sose Kapnánk Meg

  Csanád NemesCsanád NemesHónapja
  • @feherevi Te tudod.

   Imi MalíkImi MalíkHónapja
  • @Imi Malík Na ez az! Pont ez nem hiteles

   feherevifehereviHónapja
  • @feherevi Mert nem bevételszerzés céljából készült az oldal és a kormány kezében van.

   Imi MalíkImi MalíkHónapja
  • @Imi Malík Biztos? Miért gondolod? :)

   feherevifehereviHónapja
  • @Gábor Ács hát szerintem még mindig jobb mint amit a híradóba hallunk 😂

   Imi MalíkImi MalíkHónapja
 • Uncsizom... Találjátok ki, mire gondolok éppen... :D

  3perec3perecHónapja
 • Csaba király!

  Ferenc LengyelFerenc LengyelHónapja
 • Az a gond,hogy a mondottakkal ellentétben,már novemberben voltak betegek Kínában és ami a nagyobb baj ,széthordták a világon amerre jártak ,így nálunk is!!!...

  MN72MN72Hónapja
  • Természetesen a cov19 nem Februárban érkezett Európába, ez teljesen logikus. Valószínű a népesség fele már átesett a betegségen, legyintve. Ez mondjuk inkább pozitív, mint negatív tény.

   Károly SándorKároly SándorHónapja
  • az a baj esélyes akkor is elterjedt volna ha egyből jelzik... eltűnni nem fog a vírus legfeljebb hónapokkal később terjedt volna el...

   Robin BRobin BHónapja
 • Ki az a Nyinyó? :)

  Kovács PéterKovács PéterHónapja
 • Nagyon jó videó lett megint. :-) Januárban és februárban sok videót néztem Kínáról. Sokkal szigorúbbnak tűnt mi ami nálunk van. Eleinte még hetente egyszer elmehettek bevásárolni, később kb. Egy hónapig nem mehettek élemiszerboltba sem , hanem házhoz hozták az élelmiszert. Kizárólag engedéllyel rendelkezők mehettek ki az utcára. Ami most nálunk van, kutyafüle ehhez képest.Így sose lesz vége.

  Harsanyi LillaHarsanyi LillaHónapja
 • Végre egy tartalom ami nem ugyanazt szajkózza, hanem aktualitást is közöl.

  Tóth VilmosTóth VilmosHónapja
 • Nem akarod meghallani amit mond az orvos kolléga. Maszk, karantén, fegyelem, összetartás. Légyszíves a felsorolásból mond meg nekem melyik van meg Magyarországon:)

  Zoltán NemesZoltán NemesHónapja
 • Éljen a sárga világuralom! Jó lesz..

  Gergely BGergely BHónapja
 • Hamarosan jön az ASUS Zephyrus G14 vagy G15(?) laptop... próbálj belőle szerezni és tesztelni , minden szempontból. Brutál AMD 4000-es proci lesz benne, az eddigi hírek szerint rommá ver mindent. Valszeg az Apple Macbook Pro-kat is...

  Meridian NaidiremMeridian NaidiremHónapja
  • www.asus.com/hu/Laptops/ROG-Zephyrus-G14/

   Meridian NaidiremMeridian NaidiremHónapja
 • Kedves Csaba Nagyon elszomorítónak tartom, hogy már a te csatornádon is megjelent, az a mostanában egyre elterjedtebb trend, hogy a HAMIS kínai információkat kritika nélkül átvevő médiumok maguktól kiáltják ki sikertörténetnek azt, ahogy egy véres kommunista diktatúra először eltussolja, majd a legsúlyosabb és leg erőszakosabb módszerekkel próbálja megakadályozni, egy vírus terjedését. Magyarországon a kínai módszereket nem lehet használni, mert Magyarország hála az égnek egy DEMOKRÁCIA, és amíg a jogállamiság utolsó morzsája él, addig nem leszünk olyan "hatékonyak" mint Kína. Amennyiben szeretnél többet megtudni arról, hogy valójában mi történik Kínában ajánlom ezt a csatornát: huproject.info/it/video/d6ayzs-WY2h5mpE Ez sem elfogulatlan, de az ilyen egyoldalú beszámolóknál, ez is jobb!

  Gáspár HarmatiGáspár HarmatiHónapja
 • Szia Csaba. Az adatok: Kina: 82,361 fertőzött a 1,38 billió emberből Amerika: 199,092 fertőzött a 327,2 millió emberből. A számok nagyon azt mutatják hogy Amerika nagyon elrontotta. Én itt élek Pennsylvania fővárosában, az előző videódban kerestél külföldieket. Szólj ha segíthetek.

  CK TurulCK TurulHónapja
  • @akos973 az a hulyeseg hogy ezt a verziót mar hallottam pont ma valakitől. De ha meg az o szamukat megszorzod 10el, az arányokhoz képest még az sem összehasonlítható

   CK TurulCK TurulHónapja
  • Inkább Kína hallgatta el minimum a 90%-át a valós megbetegedéseknek és halálozásoknak. Csak a töredékét közölték a tényleges eseteknek.

   akos973akos973Hónapja
 • Tenyleg barki is elhiszi azt hogy Kinaban 3300-an haltak meg? es ezert lezartak egy 11 millios varost, aztan az egesz tartomanyt, aztan az egesz kinai gazdasagot 2 honapra? 3300 halott miatt?? hahahaha.....3300 ember egy mellek utca lakosa Wuhanban, eszre sem vennek ha egy nap alatt halnanak meg ennyien kulonbozo betegsegekben egy kisebb kinai varosban..... Mikor volt az az elmult 70 evben (amiota a kommunista part iranyitja az orszagot) hogy honapokra leallt az orszag? itt tobb 100ezer de akar millio halott is van....csakhat a kinai gazdasagnak robognia kell tovabb, nem hiszem hogy a kommunista partot erdekli ha ebbe beledoglik jo par ember

  Alexander JankovicsAlexander JankovicsHónapja
 • Neeeee márrrr hogy te is koronázol!!!! Légysziiii neeeeeeee Neeee Már nem tudom hanyadik coronás videód... Én értem hogy nézettség meg minden. De ne már!! Egxike vagy a legjobb magyar youtubereknek...

  Peter SimonPeter SimonHónapja
  • Peter Simon vicceltem!

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
  • Ez a beszéd! Egyike vagy a legkreatívabb youtubereknek. Sosem fogunk vissza térni a normál kerékvágásba ha mindenki a korináról beszél. Pontosan ilyen időkben van nagy szerepe az olyan független embereknek mint neked is. Eleget hallani a médiában lassan fél éve... Napi szinten tájékoztat a kormányom, a szolgáltatóim, a fogorvosom, az állatorvosom, a szomszédaim, a social média is... A google is... Erre feljön az ember kicsit lazulni és már a youtuberek is kezdik... Nem sok? Amúgy sok sikert! És szép napot

   Peter SimonPeter SimonHónapja
  • Ok, majd mindjárt csinálok egy jó utazós videót!

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
 • mile tibor nagyon tetszik rakosi elvtars nagyon sokszor csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokoljaccsokolja csokoljasokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja cskolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja csokolja cskos fideszes es jobbik es mszp es dk kepviselöket es szavazoit viktor viktor viktor viktorviktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktorviktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor viktor vitor viktor magyarorszagonnagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonn nagon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagon nagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarrszagonnagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagon nagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonagyon dubörög a magyar egeszegugy magyarorszagonagyon dubörög a magyar gazdasag hajra magyarorszag hajra magyarorszag hajra magyarorszag hajra magyarorszag hajra magyarorszag hajra magyarorszag hajra magyarorszag hajra magyarorszag hajra magyarorszag orban viktor levai aniko gyurcsany fernc ader janos köver laszlo habis laszlo vona gabor mirkocki adam torockai laszlo megigerte magyar emberekenek hogy megvedi öket korona virustol korona virustol korona virustol korona virustol magyarorszag sokal joban teljesit magyarorszag sokal joban teljesit magyarorszag sokal joban teljesit magyarorszag sokal joban teljesit magyarorszag sokal joban teljesit magyarorszag sokal joban teljesit magyarorszag sokal joban teljesit nemetorszag sokal joban teljesit merkel aszony sokal joban teljesit oroszorszag sokal joban teljesit putyin elnök sokal joban teljesit eszk korea sokal joban teljesit kina sokal joban teljesit az europai unio sokal joban teljesit bruszel sokal joban teljesit törökorszag sokal joban teljesit olaszorszag sokal joban teljesit törökorszag sokal joban teljesit ausztria sokaljoban teljesit orban viktor levai aniko gyurcsany ferenc ader janos vona gabor köver laszlo habis laszlo torockai laszlo szijarto peter megigert a magyar embereknek hogy megvedik magyar hatart megvedik magyar embereket korona virustol korona virustol korona virustol most olvastam a legfrsiebb hireket hogy a jövö het hetfötöl mar adja a korona virus elenszert

  mile tibormile tiborHónapja
 • Köszi, így érthető, hogy sikerült szinte nullázni nekik a vírust. Ha mindenkin van maszk + fertőtlenítés a boltok bejáratánál azért elég nehéz továbbadni. Remélem nálunk is odafigyel majd mindenki a másikra és akkor nem lesz gond.

  Levente PalmaiLevente PalmaiHónapja
  • Azért azt nefelejcsük el hogy ott se azért állt le a vírus mert az emberek annyira együtt működtek ott egyszerűen nincs választásod ha kormány azt mondja nem mehetsz ki akkor se munka se semmi, a katona nem fogja kérdezni tőled hova mész. Ha bárki azt hiszi az európai intézkedések akár a közelébe vannak annak ami ott hónapokig volt azt nagyon messze jár a valóságtól. Kommunista diktatúrában nem jó élni de el kell ismerni krízis helyzetben mutatják meg leginkább mi is az igazi hatalom míg a demokráciában csak mutogatunk egymásra és nem történik semmi.

   Lucy KaedeLucy KaedeHónapja
  • @Rózsa Győrfi Nagyon remélem, hogy ha lesz elegendő maszk, változni fog a kommunikáció. Első körben az orvosoknak a készletét töltik fel. (szerintem, remélem...)

   Levente PalmaiLevente PalmaiHónapja
  • Hát így, hogy Müller Cecília próbál mindenkit lebeszélni a maszkhasználatrol, holott minden más orvos javasolja. Meg így, hogy bevezetik a korlátozó intézkedéseket, de senki nem ellenőrzi és jónehanyan magasról leszarjak az egészet...

   Rózsa GyőrfiRózsa GyőrfiHónapja
 • Annak koszonheto, hogy ha valaki az utcara ment maszk nelkul akkor fogtak meg a zsaruk s vittek be...

  Pálhegyi AttilaPálhegyi AttilaHónapja
 • Remelem ! Es megtaläljäk a vakcinät! Ne kelljen mär mässal foglalkozniuk csak az ellenszer kutatässal!

  Kris kelemenKris kelemenHónapja
 • Azt hittem arrol lesz szo hogy mi a valos helyzet Kinaban, viszont csak arra futotta hogy felolvastatok a hivatalosan piblikalt adatokat, amirol mindenki tudja hogy nagy hazugsag:( Az is vicces hogy “gyors kinai reakciot” emlegettek, mikozben az volt minden baj forrasa, hogy hetekig tagadtak az egeszet es az orvosokat halgattattak el. Lehet gyorsabb reakcioval is elterjedt volna, de igy biztosan elterjedt. A matek ott sem stimmel, hogy meg a hivatalos adatok szerint sem 0 a fertozotttek szama, viszont szinten a hivatalos adatok alapjan a lakossag (fokepp Wuhanon kivuli) donto tobbsege nem fertozodott meg. Megis kinyitnak az ettermek... Szoval mi is akadalyozza meg hogy ujra elterjedjen mindenhol Kinaban?

  ZoltanZoltanHónapja
 • Köszi Csaba ..nagyon jók a videóid!!!

  Katalin BlahovaKatalin BlahovaHónapja
 • Csaba, maximális tiszteletem és köszönetem azért, amilyen szerepet vállalsz ezekben az időkben.

  TheGeomorphTheGeomorphHónapja
 • Azért maszkok nélkül, fertőtlenitőszerhasználat nélkül, elegendő szűmú tesztelés nélkül nálunk messze nem lesz ennyira sima a járvány megfogása.

  Győző TóthGyőző TóthHónapja
 • Most értem , ha egy kínainak azt mondják hogy otthon marad , az otthon is marad, na hát ez nálunk nem működik sajnos.

  tunde nagytunde nagyHónapja
 • Nem maradnak otthon...…..tököm kivan hogy én 12 ig nem tudok venni kaját ,de 13 :00 kor úgy zavarom el a privát szférámból a sorban.

  Krisztian KeresztesKrisztian KeresztesHónapja
 • Azt gondolom, ezeket az epizódjaidat a köztévének is le kellene adnia, hogy mindenki lássa és tudjon informálódni. Nagyon alapos vagy és sokkal lelkiismeretesebben járod körül a témát, mint sok más szakmabeli. Én Finnországból követlek, de sokkal több információt kapok tőled, mint bárkitől az itteni médiából. Nagyon köszönöm a családom nevében is!

  RobeDroidRobeDroidHónapja
  • Magyarósi Csabát a múlt héten postai úton figyelmeztettem azokra a jelekre, amelyek szerint ez a járvány a veszélyességét tekintve egy súlyosabb influenzajárványnak felel meg. Ennek ellenére továbbra is a veszélyes vírus képzetét kommunikálja, csatlakozva azokhoz a médiamunkásokhoz, akik akkor is ragaszkodnak ehhez, amikor már egyre több jel utal arra, hogy a járványügyi intézkedések fenyegetőbbek magánál a járványnál. Ezek a médiamunkások a szenzációhajhászásra törekedve és a tévedés beismerésére képtelenül a pánikkeltésükkel mérhetetlen társadalmi (gazdasági és más természetű) károkat okoznak. Ha valakit érdekel miért félrevezetőek a hivatalos statisztikák és híradások, egy kimerítő elemzést olvashat erről ezen az oldalon: swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/

   Zey YarlanZey YarlanHónapja
  • @Gergő Óvári Van a Zállatorvos nevű csatorna, ő nagyon jó bemutatót csinált az egészről, bár már viszonylag rég, de érdemes megnézni őket. A másik pedig a Nutriversum nevű csatorna, ott egy más véleményt hallunk, de azok a videók is egy szakmabeli által készülnek érvekkel, forrásokkal megjelölve. És ha angolul is szeretnél nézni videót, a Doctor Mike csatornáját is tudom ajánlani, neki is jó videói vannak a témáról. Nem megy bele túl mélyen, de hasznos információk vannak benne. Egyébként nagyon egyetértek, ezeket le kéne adni a TV-ben is.

   Vili TakácsVili TakácsHónapja
  • Én is úgy érzem hogy sokkal jobban informálnak ezek a videók, mint a milliárdokból üzemeltettet állami vagy egyéb hátterű médiák. Nem is tudom hogy van-e még egy ilyen épkézláb vlogger a magyar youtube érában. Emelem kalapom és köszönőm a munkád Csabi! ;)

   Gergő ÓváriGergő ÓváriHónapja
 • Mi volt hatásos kínába , le kéne koppintani ...

  tunde nagytunde nagyHónapja
 • kinával kapcsolatosan leginkább a kérdéseket sem szabad elhinni ... Minden adat amit adtak és adnak egyszerüen nem igaz

  doron ritterdoron ritterHónapja
  • Mik ezek a segély ami Kínából érkezett akkor?

   张汝文张汝文Hónapja
  • @Ldsman Global senkire nem momdtam hogy hazudik főként nem riportban megszólaló alanyra ! Kinai kormányzat hazudik és ez ma már alapvetően tény , kezdödött a virús elindulásával kapcsoltosan , az adatok kozmetikázásával ...

   doron ritterdoron ritterHónapja
  • Úgy látom téged nem zavart meg az a TÉNY, hogy a riportalany magyar ember, és OTT ÉL!!!!! Vagy ő is hazudik?!

   Ldsman GlobalLdsman GlobalHónapja
 • Inkább Dél-Korea győzte le

  Szerencsi MárkSzerencsi MárkHónapja
 • kina hazudik

  Zellmer SebastianZellmer SebastianHónapja
  • @Köves Antonia mert Kína az igazság bajnoka...arról híres a kommunizmus nem?:)

   Justin RobinszJustin RobinszHónapja
 • Köszönjük Csaba! Íme egy teljesen objektív vélemény egy abszolut autentikus személytől. Itthon, meg azon vitatkozunk, kell-e maszk mindig. KELL. Egyszerűen nem értem miért nem evidens ez, miután a lappangási időszakban gőze nincs senkinek, hogy fertőz. Nagyon furcsa ez. Épeszű ember ezt rögtön vágja. Ha ez megtörténne, már sokat tennénk egymásért. De nem...még az országos tiszti főorvos asszony is vitatja. Nem fura? Én egész életemben az egészségügyben dolgoztam. Van rálátásom, meg tippem is, miért nem egyértelmű ez. Szerintem mindenki tudja. Sajnos. Viszont..a BCG oltás, amit 1954-óta mindenki megkap, reményt ad, az enyhébb lefolyásra, amit az egész világon, szinte egyedülálló módon, csak a mi pici országunk tett csak kötelezővé. Ez a mostani adatokon is világosan látszik. Adja ég, hogy igazam legyen. Mindenki vigyázzon egymásra, és magára.❤️❤️❤️

  Era VezdaEra VezdaHónapja
 • Én attól tartok, hogy a vakcina után is marad nálunk a vészhelyzet. Sejthetitek miért.

  wetrzwqgrhwetrzwqgrhHónapja
 • Kedves Csaba! Köszönöm szépen hogy hasznos értékes tartalmakat készítesz! Udv:Párizsbol🇲🇫

  Gabor HorvathGabor HorvathHónapja
 • Egy vírust nem lehet demokratikus eszközökkel megállítani,egy gazdaságot meg nem szabad megállítani. Na ez a 22-es csapdája.

  Chris InvisibleChris InvisibleHónapja
  • Az emberi intelligens viselkedés nem államforma kérdése! Pl: betegen maradj otthon, kézmosás stb...

   Tamás NovákTamás NovákHónapja
 • A kínaiaknak azt se szabad elhinni amit kérdeznek. Brinkman meg merne mást mondani, pár év munkatábor befigyelne aztán kivágnák az országból, mint macskát szarni ha szerencsèje van. Ismerjük már a komcsikat.

  StrizeksStrizeksHónapja
 • Ha minden igaz, akkor egy olyan vírus a CoViD-19, ami állatról "ugrott" át az emberre. Történt mindez pedig a helytelen állattartási és étkezési szokások miatt egészen biztosan. Kíváncsi lennék, hogy változtatnak-e emiatt a kínaiak eddigi szokásaikon???

  MorciMorciHónapja
  • Szerintem nem. De remélem nincs igazam.

   wetrzwqgrhwetrzwqgrhHónapja
 • Otthon, MO-n az ellopott magànnyugdíj pénzből nem lehetne egy alap ellátást fizetni legalább az alkalmazottaknak?

  Felcsúti MaradonaFelcsúti MaradonaHónapja
  • Vagy az újraindított liget projekt helyett inkább egy pár eszközt venni a kórházakba ......

   Aba SámuelAba SámuelHónapja
  • Ruck Roland hogy érted? Kiknek pontosan ?

   - József- JózsefHónapja
 • Ki vagy simúlva Csaba! Kellett egy kis pihenés neked is! Köszönet a hasznos videókért! Kitartás! 👋

  Szilvia SzirakiSzilvia SzirakiHónapja
 • Örülök amikor valaki arra használja a hírnevét, hogy a témában benne lévő emberekkel nyújt tájékoztatást az embereknek.

  Lesz opsLesz opsHónapja