Karanténburger MŰHÚSBÓL: Jobb, mint az igazi?

Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on. 1hc3BIa
Insta: magyarosicsaba
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu

A technika:

Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav

Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Letöltés

Megtekintés
83,360

Megjegyzés

 • 💕✨💕✨👑

  MayaMaya10 napja
 • Nagyon szép családod van! Öröm volt titeket nézni! Gratulálok! :)

  Adam B TothAdam B Toth26 napja
 • Légyszives válaszolj🙏🏽🙏🏽 Milyen szemcsid van én is olyat akarok 😅💯🙋🏽‍♂️

  ImperátorImperátor2 hónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="573">9:33</a> hogyan is terjed a korona?

  Dhixit DhixitDhixit Dhixit2 hónapja
 • Aranyosak a gyerekek! Tetszett a video :)

  Roland KleinRoland Klein2 hónapja
 • 🌏🌏🌏🇭🇺🇭🇺🇭🇺🌏🌏🌏🌷

  Gábornné PintérGábornné Pintér2 hónapja
 • *[kariburi]

  Bence SzaszkóBence Szaszkó2 hónapja
 • ❤️❤️

  MayaMaya2 hónapja
 • Már csak a rakás fokhagymától hmmm kategória lett a hamburger! :) Gratulálok! Küldetés sikerült!

  ThomasThomas2 hónapja
 • Öntet receptet lehet kérni?

  András SásdiAndrás Sásdi2 hónapja
 • Nagyon dícséretes probálkozások! Még több ilyet :)

  Szilvia GálSzilvia Gál2 hónapja
 • Én is megkóstoltam jó pár fellelhető műhúst, de nálam a legjobban a Metroban (nem reklám) kapható Beyond meat vitte a pálmát. Igaz rohadt drága, de képes voltam simán a "húst" duplán betolni.

  NumbredNumbred2 hónapja
 • Istenem de fainak a kölkeid :) Szép családod van! :)

  EduSenPaiEduSenPai2 hónapja
 • Mért nem vagy otthon?

  Mv LacaMv Laca2 hónapja
 • Egyszerűen csak a felelőtlen viselkedés tőled! Kb így gondolkoztak a pestiek többsége is amikor leugrottak a Balaton partra mert jó idő van. Kb így kezdődött az egész Olaszországban az egész dráma mikor Északot lezárták erre mindenki délnek indult és így indult be az egész. Azt hittem influencer vagy és egyben példát is kéne mutatnod az embereknek!

  ____ Suti____ Suti2 hónapja
  • ​@Nagy László abból a feltételezésből indulsz ki, ami megint téves és tökre visszavezethető az első pontra (információmorzsákból állítasz elő hamis képet), hogy én nagyobb eséllyel hazudozok a kedvedért, mint amekkora esély van arra, hogy pontatlanul fogalmaztam. Továbbra is feleslegesen próbálsz kötekedni, ezt teszed az első perctől kezdve és a tévedésedbe kapaszkodva lezárod a vitát, amit te indítottál. Fent van a lakásom, az előszobánk a csatornán, egy külön adást készítettem róla. Mondd nekem arra, hogy az egy FOLYOSÓ! Az egy négyzetes alapú öt négyzetméteres tér, ami egyben a konyha is. A mondat, amit idéztél, arra vonatkozott, hogy amikor a lakásban vagyunk, hol a cipő és mi a helyzet, amikor a nyaralóban. Ha te tényleg nézed a sorozatot, tudhatnád, hogy nem fogom magam meghazudtolni csak azért, hogy megnyerjek egy vitát és eleve nem vagyok abban a helyzetben, hogy nekem hazugságokkal kelljen védenem az álláspontot. A félreértésedbe és ebbe a cipőbe kapaszkodva próbálsz győzködni arról, hogy nem teszek eleget, azok után, hogy leírtam, mennyi mindent teszek. Ez tényleg tök elkeserítő, annyi ponton visszavonulhattál volna a feltételezésedből az én tudáson alapuló állításommal szemben (hiszen én tudom, hogyan járok el, te nem tudod), de ebben a helyzetben, amikor mindenkinek biztos van fontosabb dolga (én a gyerekek tanítása után például a holnapi figyelemfelhívó videóhoz gyűjtök anyagot) inkább beleállsz ebbe a hülyeségbe és szavakba kapaszkodva harcolsz valamiért, ami nem igaz, tehát a belőle levont következtetés is téves. Mondd meg nekem, folyosó az, ami a bejárati ajtó előtt van? Ha nem folyosó, akkor vagy ezt a szót írtam el, vagy azt, hogy lakásban. Valamelyiket tutira. Akkor miért nem egyszerűbb feltételezni, hogy ott fogalmaztam pontatlanul, ahol egyébként a végeredmény egybe is vág azzal, amit egyébként állítok, miért fontos neked azt bizonygatni, hogy azt a szót rontottam el, amiből levezetheted, hogy én hazudok. Tényleg, miért fontos ez neked, mit nyersz vele, egyáltalán minek kell belemenni egy vitába, amivel kapcsolatban kizárólag én rendelkezem információkkal? Olyan, mintha azon vitatkoznál velem, hogy ma épp milyen póló van rajtam.

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
  • @Magyarósi Csaba Sajnos cáfolod magad , azt írod most hogy a lakáson kívül van a folyoső de bemásolom mit irtál! : cipő a lakásban a folyosón, az ajtó előtt, Tehát a lakásban! Csaba , hagyjuk abba ez nem vezet sehova sem. Köszi!

   Nagy LászlóNagy László2 hónapja
  • @Nagy László nem előszobát írtam, hanem folyosót. A folyosó a lakáson kívül van. Tehát elmegyünk az ajtóig, levesszük a cipőnket kint, bejövünk majd egy percig kezet mosunk. De nem naponta, hanem akkor egyszer, amikor ez az elmúlt tíz napban megtörtént. Látod, nem én hiszem, hogy igazam van, hanem te tévedtél egy részinformáció alapján.

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
  • @Magyarósi Csaba Hidd el hogy nem volt szándékom a kötekedés ! Nem információmorzsákból állítottam össze magamnak egy hamis képet. Sajnos a szakmámból adódóan az ugymond első vonalban dolgozom és teljesen tisztában vagyok azzal amit leirtam. Nem derült ki hogy nincs igazam! Te írtad azt hogy a lakásban lévő előszobában van a cipő, tehát bevitted a vírust is aminek ha vajmi kevés esélye is van , megtörténhet. Sajnálom hogy így gondolkozol ebben az ügyben . Ezzel viszont amint látom te vagy meggyőződve az igazadról részemről a téma lezárva.

   Nagy LászlóNagy László2 hónapja
  • ​@Nagy László hidd el, hogy kötekedés, amit csinálsz: információmorzsákból állítasz össze magadnak egy hamis képet, aztán ítélkezel, majd amikor kiderül, hogy nincs igazad, átmész személyeskedésbe. Az elmúlt tíz napban nem találkoztam senkivel, nem voltam az utcán, csak amikor kiutaztunk a nyaralóba, ez hozzávetőleg 2 percig tartott. Az idősebb rokonokkal online tartjuk a kapcsolatot, a gyerekeket már azelőtt kivettük az iskolából, hogy ezt elrendelték volna, én az összes fizetős megrendelésemet lemondtam és elkezdtem gyártani a nem monetizálható videókat, hogy ezzel is lassítsam a járvány terjedését. És akkor idejössz és ítélkezel, hogy te többet vártál tőlem, mert egy információ beakadt és azt nem kontextusába nézed, hanem önmagában szorongatod és jössz nekem azzal, hogy többet vártál volna tőlem. Mert egyszer voltam két percet az üres utcán azért, hogy a végén a gyerekeim ne egy lakásba bezárva üljenek, hanem a szabad ég alatt D vitaminnal feltöltődve. Végtelenül bosszantó ez a fajta intoleráns, részinformációs ítélkezés.

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
 • De mitől "benzin burger" a marhahúsos?

  Zoltán PályiZoltán Pályi2 hónapja
 • huproject.info/it/video/ld2Mt6-cpWSgpIU van egy kis koronám, Ja korona gyufám

  Hi i am MozartHi i am Mozart2 hónapja
 • Majd próbáld ki a Beyond Meat húspogácsát is (pár napja szintén kapható a Lidl-ben), az szerintem tényleg olyan, mint egy jófajta marha. :)

  pumpedlinipumpedlini2 hónapja
 • Azért ebben ott volt a marha lábnyoma, tehéntej formájában (sajt), és a disznó baconként rejtőzködve, egy kis füst a légszennyezés miatt, fél erdőnyi fa elégetve a faszén miatt, de a többi stimmelt. A videó jó, a nyálelválasztásom megindult. Gratulálok.

  bmfilm11bmfilm112 hónapja
 • Csaba nagyon ügyes vagy! Nagyon jól nézz ki! hmmmm 😀

  Tibi BovanTibi Bovan2 hónapja
 • nagyon ínyencj,viszont ami nagyon szemet szúrt a mű sajt....köztudott ,hogy a lapka sajt nem sajt! a többi jó volt Ja,a baconhoz sertést kell leölni ;)

  Peti PetikePeti Petike2 hónapja
  • Az más,így tárgytalan :)

   Peti PetikePeti Petike2 hónapja
  • Csakhogy az nem lapka sajt, hanem szeletelt cheddar.

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
 • tényleg nem vegánoknak készült, mert pl én (is) vegánként nem igazán szeretem. (több vegántól is hallottam már) Nekem sokkal jobban bejönnek a zöldségpogácsák, amik nem akarnak egy döglött bocira hasonlítani :D DE!! Bátorítok mindenkit, hogy adjon neki egy próbàt.

  Brigitta Varga TattooBrigitta Varga Tattoo2 hónapja
 • Ez kind szép és jó izű is lehet. De tápérték szempontjából hianyzik a FEHÉRJE belőle !!!

  Alexander KovacsAlexander Kovacs2 hónapja
  • @B. P. Mindig az lebeg a szemem elott. Tudom h van huvelyesekbe is feherje. De nincs annyi mind a husba. Nehezebben emesztheto. Mas aminosavak vannak benne. Max ugy lehet benne tobb feherje vagy annyi mind a husba hogyha vegyi uton kivont feherjevel dusitjak 😉

   Alexander KovacsAlexander Kovacs2 hónapja
  • Egyes ilyen "műhúspogácsáknak" nagyobb a fehérje tartalma mint a marhahúsé. Ezzel valószínűleg újat mondok, de nem csak a húsban van fehérje... +gondolom nem pont a megfelelő tápanyagbevitel lebeg az ember szeme előtt ha leül hamburgert enni.

   B. P.B. P.2 hónapja
 • Magyarosi Csaba nem artana,ha ossze szedne magat...

  csaba hcsaba h2 hónapja
 • ha meg kérlek dobnál egy linket a napszemüvegedröl ?

  ChardonnyChardonny2 hónapja
 • Jó étvágyat a 200g női nemi hormonhoz (szója fitoösztrogén).

  PrüntyőPrüntyő2 hónapja
  • Szeretném felhívni a figyelmed, hogy hatalmas mennyiségű szóját kellene megenni ahoz, hogy bármi negatív hatást fejtsen ki a szervezetben. Nem lesz senkinek baja egy szója-borsó-búza alapú pogácsától. Nézd meg inkább, hogy a húsnak milyen káros hatásai vannak. Persze arról nem esik szó ilyenkor.

   Vank MónikaVank Mónika2 hónapja
 • Miféle wc papír App ez? Én elhasználok alkalmaként egy karton wc papírt, négy csomag popsitörlőt, és még akkor is szarul érzem magam... 😄😁

  Joos BalazsJoos Balazs2 hónapja
 • Az a hamburger evés - hát annyira cukik a gyerkőcök. :-) Nagyon édes kis család vagytok Csaba - gratula! A hambi receptet feltehetnéd, olyan nagyon jól néznek ki! Lehet róla szó? :-)

  R. Maj.R. Maj.2 hónapja
  • @klacsa Nagyon köszönöm a segítségedet, de ezen már túl vagyok! Ebből senki nem tudja megcsinálni azt a hambit, hidd el! Valószínűleg amúgy Csaba nem is akarja közkincsé tenni a részletes receptet. Egy részletes "hambis" videó lenne vagy 30-45 perces, normálisan elmagyarázva, miből mennyit és mikor!

   R. Maj.R. Maj.2 hónapja
  • info ikonra kattintva ott van, de tessék: huproject.info/it/video/abJ726K7iXlve6c

   klacsaklacsa2 hónapja
 • Hálóóó! Vegán burgert eszel és raksz rá szalonnát??? Héjjj????? :-)))

  Attila BagotaAttila Bagota2 hónapja
  • Attila Bagota Videóóóóóóót megnézteeeed??????????? ;-))))))))

   B. BerciB. Berci2 hónapja
 • 58? Te meg sétálgatsz a szabadba, mikor többen lehetnek több ezernél??? Hétfőn meg erről papoltál, hogy ne menjünk sehova? Hm? Jólvan ez így? :-)

  Attila BagotaAttila Bagota2 hónapja
  • Igen. Kint van a szabad levegőn, és ha nem találkozik másokkal, akkor ez így rendben van, és kifejezetten ajánlotta több orvos is.

   Bogica133Bogica1332 hónapja
 • Folyamatosan kreténburgernek olvastam... :)

  Rawlings888Rawlings8882 hónapja
 • Üdv az online tanítás alól...

  Kadlicskó BalázsKadlicskó Balázs2 hónapja
 • Milyen édes volt Marci egyem meg 😁 '' olyan mint a sponge bobé,, és hiába ritkán látjuk őket mégis látszik, hogy mennyit nőttek.

  The FlashThe Flash2 hónapja
 • Oké, hogy nem váltottad most meg a világot, de azért tervezed? :D Amúgy szerintem pont, hogy nagyon hasznos adás volt. Meg kell vizsgálni az újdonságokat, amik elvileg a jövőbe mutatnak, hiszen valahogy el kell dönteni, hogy oké a dolog vagy kuka. Mindegy, hogy kajáról vagy valami technológiáról beszélünk. Olyan vagy, mint a királyi előkóstoló. Ha rosszul leszel, mi nem próbáljuk ki. :D

  László HajnalLászló Hajnal2 hónapja
 • Idéztem...thanos csettintett

  Róbert KanalasRóbert Kanalas2 hónapja
 • kár hogy nem 60 fps.. full HD val szívesebben nézem mint a 18K felbontást :/ kellemesebb a szemnek sokkal :(

  WSWS2 hónapja
 • Nagyon guszta ez a herkentyű burger😁

  István FausztIstván Fauszt2 hónapja
 • Ma 15-tel lett több és ez hatványozódni fog, mert tele van öregekkel az utca.

  hajdara87hajdara872 hónapja
 • Burkentyű herger 😁🍔 jól néz ki

  Ákos CsányiÁkos Csányi2 hónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="320">5:20</a> Csabiii...kezedben a KORONA 😱😱

  András SzabóAndrás Szabó2 hónapja
 • Karantén gasztronómia? Abba bármi bele fér! Cicicicic : )

  András AndrejAndrás Andrej2 hónapja
  • Az karantén, a Balaton pártján. Ő sem tudott otthon maradni😂

   Takács ÁkosTakács ÁkosHónapja
 • ÚRISTEN!!! Csaba Korona gyufát használt!!!!

  KrisztiánKrisztián2 hónapja
 • Legyen a neve: Eco-bacon burger !!! :D

  Tibor ZTibor Z2 hónapja
 • Hu istenem de ehes lettem😐😐

  Zsolt MezeiZsolt Mezei2 hónapja
 • Matematikailag a koronavirus épp az ökolgiai lábnyomot csökkenti. Kérdés: mennyire csökkentette a pestis, a himlő és a spanyolnátha? Vagyis, ha ezek nem lettek volna, akkor ma mekkora lenne az ökolgiai lábnyom? Mennyien élnénk ma a földön? Vagy a Holdon, a Marson? A mennyiség növekedése a minőség csökkenésével jár. Járványok nélkül mennyivel több okos vagy balga ember élne? Logikailag a "mennyiség" növekedése jobban elbalgásította volna az emberiséget? Vagy már olyan balgák vagyunk, hogy nem látjuk át a balgaságunkat? Ez hülyeség, hiszen okosak vagyunk :) vagy nem? Lényegében ez az oka az ökológiai lábnyom növekedésének.

  János RajcziJános Rajczi2 hónapja
 • a mühúsnak a gyártása sokkal nagyobb ekológiai lábnyomot hagy ,ezt ha utánanézel jobban pontosan megtudod ,mintha helyi tenyésztötöl vett marhahust használsz .....ennek a virushelyzetnek pont arra kellene vinnie az emberiséget hogy pont inkább a szomszéd pistabácsi tanyáját támogasd

  007hangman007hangman2 hónapja
  • hat a marhahus tenyesztes messze a legkornyezetszennyezobb dolog, oersze a helyi marhahus nyilvan kisebb okologia labnyomot hagy maga utan, de azert az a dolog, ami a tultenyesztessel kapcsolatos, az tenyleg nincs helyi tenyesztoknel, de metant akkor kibocsajtanak magukbol, ami meg az egyik legrosszabb dolog az eghajlatnak

   Zsófi HorváthZsófi Horváth2 hónapja
  • 007hangman Kérlek linkelj/érvelj valamit, mert ez köszönőviszonyban nincs a valósággal.

   B. BerciB. Berci2 hónapja
  • Azt sasolom en is, az a rengeteg muanyag amibe be van csomagolva.

   pzpz2 hónapja
 • Lehet valamelyik nap csinálunk mi is burgert, de bacon nélkül. Igazából mást se csinálunk csak főzünk a home office mellett.

  Benedek TóthBenedek Tóth2 hónapja
 • A videó kiváló, mint mindig. :) Hogy a témához is hozzászóljak: bár én eszem húst (kivéve amit élve főznek vagy kiskorú állatból van), nagyon, nagyon szeretem a vegán kosztot is (pl: vöröslencse leves, kölesfasírt, nyami!), felüdülés a pörköltös mindennapokban. Viszont a szója alapú húspótlóknak (szójavirsli broáááf) a szagát sem bírom, valahogy az nagyon műanyagízű nekem. Nagyon tehetséges vagy, ha el tudtad nyomni az ízét.

  WindlespoonWindlespoon2 hónapja
 • Olyan jó hangulata volt ennek a kis sütögetésnek, szerintem én is előkapom holnap a tárcsalapot egy kis sütögetéshez! 😁

  Hidvégi PatrikHidvégi Patrik2 hónapja
 • Egy Green Egg!! 😍😍 Ha lenne erkélyem v kertem, nekem is lenne!

  Zsófi TuriZsófi Turi2 hónapja
  • Nekem van kertem de ennek az ára....

   Andras KissAndras Kiss2 hónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="139">2:19</a> hát az igaz de nálunk pl. tegnap kb este 11kor azt mondtam hogy: Áááááhhh végre alvás!☺ Akkor kb 3 vadászgép repült el a város felet!És kb a házunk felet szóval jó hangosak voltak.Nem tudom mit csinálnak de ez már vagy 3éjszaka megtörtént.😅😒

  WhiteWolf BassWhiteWolf Bass2 hónapja
  • Megszerették azt az útvonalat, na :D

   Dublinszki IstvánDublinszki István2 hónapja
 • A harmadik évad záró epizódjának a témájában lehetne egy videó. Most kell csak igazán figyelni egymásra, meg lelkileg támogatni egymást. Erre nagy szüksége lesz most mindenkinek. Meg esetleg, hogy mindenki beszéljen a szüleivel, nagyszüleivel hogy maradjon otthon. Akár a lépcsőházakban élő idősekkel beszélni, hogy elintézni nekik a bevásárlást.

  Ádám JózsaÁdám Józsa2 hónapja
 • Mi a neve ennek az alkalmazásnak? 😅

  Anett LandlerAnett Landler2 hónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="320">5:20</a> és akkor begyújt Korona gyufával

  Elek TesztElek Teszt2 hónapja
 • Meg elünk...! Köszi

  Kris kelemenKris kelemen2 hónapja
 • 300 ezerre tervezel/terveztél valamit vagy fölösleges pöcsméricskélésnek tartod? lesz még hosszú hajad? (original ődózsesága style)

  Ábris Borsos SzabóÁbris Borsos Szabó2 hónapja
  • Lesz :)

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
 • 100% CO2 semleges - majd begyújtassz a brikett alá :-))))

  Gábor LaudánGábor Laudán2 hónapja
 • Ilyen sajtot keresek hónapok óta. Megtudhatom merre lehet kapni?

  OriginKorfOriginKorf2 hónapja
  • Lidl

   MartinPicturesMartinPictures2 hónapja
 • Amúgy ez a műhús valóban nagyon ott van. Én amúgy sem szeretem a zsírban tocsogó húsokat és sok hamurger pogácsa eléggé olyan sajnos. Így amikor összedobtam ebből az első itthoni burgerem akkor én is meglepődve tapasztaltam, hogy tud ez olyan jó lenni mint a rendes húsból készült buresz. Ilyen termékekkel, ha lesz belőlük több a piacon és a hústermékekkel megegyező árban, akkor probléma nélkül csökkenthető lesz az állati eredetű táplálékok fogyasztása. Legalább is én simán hajlandó vagyok 50%-al ilyenekért cserébe csökkenteni az állati eredetű táplálék bevitelem :D

  Vizi ElődVizi Előd2 hónapja
 • Menj már, most fejeztem be az edzést és ma már nem szerettem volna enni, erre itt ez a videó... :D Ja, még valami, többet ne baszd oda a kés élét a fém edényhez, nem tesz jó neki. <a href="#" class="seekto" data-time="350">5:50</a>

  Dávid PálDávid Pál2 hónapja
 • A kézmosást ki hagytad! X3

  Destroyer2k5Destroyer2k52 hónapja
 • De édik, szegények hogy birkóznak meg ekkora hamburgerrel

  Gerhart BaldvinGerhart Baldvin2 hónapja
 • Csak nehogy beleragadjunk az elszigeteltségbe:)

  Miksa ManningerMiksa Manninger2 hónapja
 • Ezt a wc papír parát nem értem. Az arabok kifejezetten undorítónak tartják (tudom, nem vagyunk arabok), hogy szétkened a cuccot, ahelyett, hogy kimosod... ;) hesteg no pépör. A next level termékek nem rosszak, de nagyon “műanyag” ízük van. A panírozott cuccaik nagyon jók, de a műhúsuk nem az igazi.. sokkal inkább ajánlom a beyond meat márkát erre. De méginkább.... csináljátok meg házilag a pogácsát!! Én spec feketebabból (többek közt) csináltam olyat, hogy a barátaim azt hitték, húst esznek... Az előítélet mindig is jelen lesz. Ha tudod, hogy mit eszel, nem fog ízleni.

  BobiHCBobiHC2 hónapja
  • B. Berci en tulkepp ezt a receptet gyurtam picit at. Es mukodik. huproject.info/it/video/YdN5rbW2pX2PfIU

   BobiHCBobiHCHónapja
  • Ezért mondtam már lassan 3 éve anyuéknak, hogy kell itthonra egy seggmosó. Sokkal többet spórolnánk a wc papíron, mint bármi máson :D

   EduSenPaiEduSenPai2 hónapja
  • BobiHC A húspogidról szabad receptet kérni?

   B. BerciB. Berci2 hónapja
  • Ja, ha már úgyis otthon kell ülni és kifogy a papír akkor ott a zuhany.

   Ádám JózsaÁdám Józsa2 hónapja
 • Pár éve drasztikus életmódváltáson estem át. A hambi kezdett először hiányozni. Először furcsa volt a szénhidrát csökkentett, teljes kiőrlésű, csirkehúsos vagy vegaburger. De idővel meg lehetett szokni. Most már csak olyat eszek. :) Csak megszokás kérdése, de ha az egészség a szempont, akkor nem kell finnyáskodni. Jó a videó! Köszi! :)

  János NémethJános Németh2 hónapja
 • Én örülök, hogy létezik ilyen "műhús" pedig nem vagyok vegetáriánus. És pont ezért is örülök neki, hús szerű ízt, állagot lehet kihozni növényekből, és cserébe sokkal környezetkímélőbb előállítani mint a marhahúst. Én át is térek majd rá ha árban is kedvező lesz. A szakértők szerint akár olcsóbb is lehet majd a jövőben mint a hús. Reméljük így is lesz. Akit esetleg részletesebben érdekel a téma az nézze végig ezt a videót, ahol elmennek a gyártókhoz is, Bill Gates-el is etetnek ilyet és közben nagyon sok hasznos dolgot meg lehet tudni az egészről és hogy miért is fontos ez a környezetkímélés szempontjából huproject.info/it/video/Xc5lvJSohHqZl3k

  TheNonameSenkiTheNonameSenki2 hónapja
 • Ejha Kikell próbálnom azt mondta ez a legjobb.. :D én elhiszem. Lesz alkalmam veszek is.

  Jelinkò RèkaJelinkò Rèka2 hónapja
  • Jelinkò Rèka lidlben megtalálod ;)

   BobiHCBobiHC2 hónapja
 • Jól tettétek hogy elmentetek a nyararolótokba szép idő van és lesz

  Kristóf LászlóKristóf László2 hónapja
 • Én nem tudok azonosulni ezzel a műhús dologgal. Hiszen a magas ökológiai lábnyomot nem a marha okozza, hanem a marha tartása. A tőkehalmozás céljából működő nagygazdaságok miatt olyan rossz az ökológiai lábnyom. Ha a marhák esetében is kialakulna az állat megfelelő életkörülmények szem előtt tartása és nem csak bizonyos emberek, hanem az amerikaiak és multik számára is, akkor sokkal jobb lenne a helyzet. Főleg, ha helyi állattartás is számottevő lenne, kamionos importok helyett.

  Áron NádorÁron Nádor2 hónapja
  • @Áron Nándor Olvass egy picit utána...

   natloziarapnatloziarap2 hónapja
  • ​@Áron Nádor Engem az zavar elsősorban, hogy lenne ezer meg egy másik terület, ami ellen lobbizni kellene, hogy a környezettudatosság jegyében megváltozzon/megszűnjön létezni. Betilthatnák például a szórólapokon történő hirdetést. Az apró műanyag ajándéktárgyakat, a művirágot, az eldobható golyóstollakat, promóciós termékek egész garmadáját. Kozmetikumokat, és háztartási vegyszereket dögivel. A csillámport, ami miatt már ellenjavalt a tengeri só használata is [mármint a mikroműanyag miatt általában]. A tervezett elavulást. A végtelen kínálatot olyan területeken, ahol nincs értelme. Minek ezer meg egy különböző termék például a vécépucolásra, vagy mondjuk egy fal fehérre festésére? Ezzel is lehetne kezdeni valamit. De ha maradunk csak az élelmiszer-szektorban, ott is van ezer meg egy károsabb dolog mint a hús. Olcsó édességek, üdítők, és mindenféle műanyag szar. Ami nem juttat fontos tápanyagokhoz, nem egészséges, és még csak nem is feltétlenül finom, max olcsó. Persze, eltartana egy kis ideig hozzászokni bizonyos dolgok hiányához, de akkor is milliónyi lehetőség lenne "tehermentesíteni" a környezetet, és akkor ehetünk végre büntetlenül is hamburgert... Nem értem, hogy nem szúrja ki az emberek szemét az a rengeteg egyéb tök értelmetlen dolog, amivel teleszarjuk a bolygót minden egyes nap.

   TGerreGTTGerreGT2 hónapja
  • @Magyarósi Csaba Rendben. Ezt nem is tagadom. De egy osztrák tehenészet, ahol a metánfeldolgozással is foglalkoznak és egy amerikai szabadtartásos marhatelep, ahol csak a szarban tiposnak a marhák teljesen más ökológiai lábnyom szempontjából. Értem, hogy az egyik hús a másik pedig tejcélú, de a hanyag mód elhagyható, ha valaki kifizeti a fejlesztésre elpazarolt tőkét. Persze a vásárlót csak az érdekli minél olcsóbb legyen így ez nem történik meg.

   Áron NádorÁron Nádor2 hónapja
  • Ez nem teljesen igaz, egy tehén akárhol van, akármit eszik, akárhonnan szállítod, nagy az ökológiai lábnyoma. Nem kell azonosulni a műhússal, de attól még az egy jó perspektíva.

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="574">9:34</a> - koronavírus fertőzés

  Sebestyén Kátai-PálSebestyén Kátai-Pál2 hónapja
 • Lassan saját főzőműsorod is lehetne :D

  László BorosLászló Boros2 hónapja
 • leginkább magadért éri meg vegánnak lenned

  apentaoptimaapentaoptima2 hónapja
  • Norbert Fischer Miért lenne környezetbarátabb?

   B. BerciB. Berci2 hónapja
  • Elveszett a hozzászólásom :(

   BobiHCBobiHC2 hónapja
  • apentaoptimaapentaoptima2 hónapja
  • mármint miért? Vegánnak akkor kell lenned ha vegán akarsz lenni. Nem pedig magadért. a hibrid táplálkozás környezetbarátabb. akkor már inkább egy mediterrán diéta.

   Norbert FischerNorbert Fischer2 hónapja
  • apentaoptima ott a pont!!

   BobiHCBobiHC2 hónapja
 • És ha csak bacont teszel bele, a desznyó többi részével mi lesz? :) Az ökológiai lábnyomhoz azért hozzátartozik a carcass balance is. ;)

  SzertárSzertár2 hónapja
  • Megeszik a gyerekek!

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
  • Azt megeszem másnap, harmadnap és így tovább. Megeszem én az egész disznót, de ha nem egyszerre, hanem apránként, kevesebb disznó kell.

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
 • Emlekeim szerint Dora nyersvegan :D :D

  b Vezetéknébvb Vezetéknébv2 hónapja
  • @Veres Anett Dehogy értem félre! Öröm olvasni gyönyörű hölgyek kulináris kommenjeit! ❤

   TheScouserChuckyTheScouserChucky2 hónapja
  • @TheScouserChucky Félre ne érts, imádom, ahogy Dóra eszik :)

   Veres AnettVeres Anett2 hónapja
  • Igen és az új nyersvegán jelmondat: "- de akkor adj a szalonnádból!" :D :D

   SzerkesztunkSzerkesztunk2 hónapja
  • Nő ennél szebbet Nőről nem is írhatna...@Veres Anett ... ;)

   TheScouserChuckyTheScouserChucky2 hónapja
  • A kedvenc salátája a bécsi szelet :D

   Veres AnettVeres Anett2 hónapja
 • Miért nem láthatjuk Marcit és Annát?

  DL PGDL PG2 hónapja
  • Felelős Szülői vlogolás... Komolyan, ilyet többet ne kérdezz!!!

   natloziarapnatloziarap2 hónapja
  • Mert nem mutiba készültek. Fel sem foghatják, mit jelent kirakatban lenni, így el sem dönthetik, hogy akarnak-e ott lenni.

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
 • Csaba, nem kell elbúcsúzni a hústól azért hogy környezettudatosak legyünk, vagyis a jövőben nem kell! www.future-meat.com/

  TUNYUKATUNYUKA2 hónapja
  • @Vank Mónika Szerintem nem olvastad el az oldal tartalmát, amit beszúrtam! Ennek a húsnak az előállítása jellemzően 80%-al kevesebb üvegházhatású gázt termel, 99%-al kevesebb földhasználatot igényel és 96%-al kevesebb ivóvíz szükséges, mintha állati eredetű lenne! Ez 100% izomszövet és csak a színében tér el az állati eredetű hústól.Nem mindenki akar,tud napfénnyel táplálkozni, és nem mindenki akar csak zöldségeken élni.

   TUNYUKATUNYUKA2 hónapja
  • Ja, elvégre csak emiatt fog elfogyni az ivóvizünk és emiatt van kb. minden évben valamilyen állathoz kapcsolódó járvány. 😊 Plusz emiatt lesz antibiotikum rezisztenciánk és még sorolhatnám.

   Vank MónikaVank Mónika2 hónapja
 • Könyörgöm, ha valaki vega, akkor mi a francért keresi a HÚSt (íz, alak, állag stb.) ahelyett, hogy a növények világát fedezné fel?!?!?! Akkor az csak egy divatvega! 🤣🤣🤣 A csak növényekből, hús-jellegű készítmények nélkül is remek kaják vannak azoknak, akik nem divatvegák, hanem valóban azok. (Csaba, tudom, hogy ti nem vagyok vegék, nem rólatok szóltam.)

  András Gime GimesiAndrás Gime Gimesi2 hónapja
  • András Gime Gimesi Sajnos nagyon sokan vetik ezt fel, de 3 oknál fogva vega a legtöbb ember 1, egészségesebb 2, környezetkímélőbb 3, kevesebb állat szenved miatta. Ezek egyikéből sem következik szerintem, hogy ne kellene keresniük/élvezniük a hús ízét.

   B. BerciB. Berci2 hónapja
  • Ez nem teljesen igaz. Sőt, szerintem ez egy téves látásmód. Nem tagadom, sokan vannak "divatvegák", de én ez alatt azokat értem, akik vegának mondják magukat, büszkék erre, hirdetik magukat, ez a legfontosabb önjellemzésük, de azért "egy sajtburger belefér". Vagyis felülnek a hype vonatra, de tenni csak minimálisan, vagy annyit se tesznek érte. Mondom a másik példát. Az egyik legjobb barátom világ életében evett húst, fel sem merült a vega életmód. Ennek ellenére Ő egy olyan típusú ember volt mindig is, aki azért evett, mert az emberi szervezet így működik. Én azért is eszem, mert szeretem a jó ízeket, a finom ételt. Mások vagyunk, ez a része Őt semennyire nem foglalkoztatta, nem adott neki élvezeti élményt. Ennél fogva, pár éve kitalálta, hogy akkor miért ne legyen vega, ha egyébként úgysem érdekli mit eszik, így legalább csökkenti az ökológiai lábnyomát. Így is tett, lassan 4 éve nem evett húst, ennek ellenére, saját bevallása szerint néha hiányzik neki, pusztán a változatosság miatt. Ő igenis örül a hasonló próbálkozásoknak és hálás érte, mert színesíti a lehetőségeit. Ha elterjed, akkor be tudunk ülni egy hamburgerezőbe úgy, hogy mindketten a saját ízlésünknek megfelelő hamburgert eszünk. Szóval, bár @Magyarósi Csaba elmondta, hogy ez nem kifejezetten a vegáknak készül, de az én ismereteim alapján ők is örülnek neki, hiába gondolná az ember, hogy a vegák miért akarnak húst ízt, állagot enni.

   PeterPeter2 hónapja
  • Attol, hogy nem akarod, hogy a vacsoradnak anyja legyen, meg vagyhatsz az izekre, texturakra, amikhez hozza lettel szoktatva. Ez olyan, mint a cigi utan nikotin mentes ecigi. Vagy baratno utan a kezi munka... Btw en is ezeket a dogmakat szajkoztam, amig hust ettem.

   BobiHCBobiHC2 hónapja
  • @Magyarósi Csaba @03:05 igen, ez nekem valamiért kiesett az előbb. :D Jobban kell figyelnem.

   András Gime GimesiAndrás Gime Gimesi2 hónapja
  • Én is

   Magyarósi CsabaMagyarósi Csaba2 hónapja
 • Csodálkoztam volna ha nem egy Big Green Egged van. :D

  Nyílméreg BélaNyílméreg Béla2 hónapja
 • Egyébkét... Ebben a közhangulatban nagyon jól tud jönni egy ilyen tartalom, hogy vidáman együtt esztek. Abszolút hiánycikk ez a fajta videó. Csakúgy mint a wc papír.

  Gergő VasGergő Vas2 hónapja
 • Ne csináld ezt velem, egy ilyen nyammogós adás után ülhetek le a kelkáposzta főzelék mellé (jó, én csináltam, de akkor sem egy hambi :D ).

  Veres AnettVeres Anett2 hónapja
  • kelkáposztafőzelééééék de szeretem!

   WindlespoonWindlespoon2 hónapja