A KORONA megtanít az ONLINE életre! (és elűzi a trollokat)

#támogatás #Telekom
Pólóvásár: videosbolt.hu/magyarosi_csaba
Facebook: on. 1hc3BIa
Insta: magyarosicsaba
Zenék Spotify: spoti.fi/2Dgxd6a
Zenék Apple Music: itunes.apple.com/hu/playlist/magyarósi-csaba-s02/pl.u-6mo4lL8sK9gKmR?l=hu

A technika:

Olympus Kamera: bit.ly/2o7Nm5K
Objektív#1: bit.ly/2Dzds6I
Objektív#2: bit.ly/2De78W6
Objektív#3: bit.ly/2HTAZkC
Sony Kamera: bit.ly/2oYotGO
Drón:www.icentre.hu/termek/dji-mavic-pro-fly-more-combo
Osmo Pocket: www.djiars.hu/termek/dji-osmo-pocket
Állvány #1: www.manfrotto.hu/190-alu-tripod-kit-horiz-oszloppal-3-szekcio-3d-fej
Állvány #2: www.manfrotto.hu/catalogsearch/result/?q=ms0490a
Állványfej: www.manfrotto.hu/xpro-fluid-fej-fluiditas-valasztoval
Világítás: www.manfrotto.hu/lykos-bicolor-led-1500lux-1m-en-cri-93-5600k-3000k
Mikrofon#1: www.rodemikrofon.hu/rode_videomic_pro_plus_professzionalis_videomikrofon.php
Mikrofon#2: bit.ly/2oGB1Dh
Mikrofon#3: www.rode.com/microphones/smartlav

Ha csomagot szeretnél küldeni
Cím: Bp.,137-es posta, Szent István Krt.10. 1137.
Név: Magyarósi-Bánki Dóra
A Csomagra rá kell írni:POSTÁN MARADÓ!
értesítendő a küldeményről: yaskatir@gmail.com

Letöltés

Megtekintés
103,162

Megjegyzés

 • 💕✨💕

  MayaMaya10 napja
 • Szerintem van benne jó meg rossz is de attól függetlenül ki lehet menni az utcára csak be kell tartani ezt a korlátozást. Meg ennyire nem kellene beijedni ettől a vírusból. Mivel oké nem nagyon mozdulnak ki az emberek de ugyan úgy emelkedik a fertőzötted száma pedig állítólag mindenki otthon van .Szóval én azt mondom ,hogy nem kell félni ettől a vírusból mivel ez bolt 2002 és 2003 huproject.info/it/video/o7Jt2pjWfGWOl4k és huproject.info/it/video/ht2N367WfGJogZs ez a kettő Túl éljük e a konstruktivista Dr Gödény válaszol ez a címe ez sokkal jobb mint ez a szar ! Ajánlom mindenki figyelmébe :D

  Alexandra Szabina LendvaiAlexandra Szabina LendvaiHónapja
 • Hol találok ilyen pólót? :)

  Adam HiniAdam HiniHónapja
 • FYI www.amazon.com/survived-another-meeting-should-email/dp/B01NCTTSS6

  rocko44444444rocko44444444Hónapja
 • Nagyon szépen köszönöm nagy betűs EMBER vagy.

  Rausania KamalRausania KamalHónapja
 • Szia Csaba, ugyanebbe a helyzetbe vagyunk mi is, és igyekszünk hasonlóan eltölteni az időnket, már 15.napja. Egy kérdésünk lenne, mi az edzős app amit használsz? Előre is köszönjük! Vigyazzatok magatokra! :)

  Bence SzabóBence SzabóHónapja
 • Az oké, hogy ez reklám,de a kétkezi munkás teszi a szátokba a kaját és lehetőséget,hogy online életet élhessetek.Különben online pusztulnátok el,korona ide vagy oda.. :(

  Andrea MolnárAndrea MolnárHónapja
 • A facebook szerintem még mindig haszontalan de oké

  József MihoveczJózsef MihoveczHónapja
 • Az én facebookom eddig is normális volt! Azt látom amit szeretnék, a gyökerek le vannak némítva! Személyre van szabva... ha te eddig hülyéket kerestél akkor hülyéket kaptál!

  Kovács DénesKovács DénesHónapja
 • Home Office nagyon jó dolog annak aki megteheti! meg az önkéntes karantén is biztosan jó dolog annak akinek a munkája vagy a tartalékai megengedik! De én amit látok az az hogy egyre több ember veszti el a munkáját megélhetését!Kilátástalan a helyzet kíváncsi vagyok hány ember fog idén éhen halni az országban 100% hogy nőni fog az arány!!

  GabenDaveGabenDaveHónapja
 • Érdekes dolog ez az átállás. Be voltam jelentkezve egy adott vizsgára már egy hónapja és a korlátozások első napján volt (amikor bezárták az iskolákat). Áh de szó sem lehetett halasztásról, vagy online módról, be kellett menni egy adott helyre kb. másfél órás utazással a Nyugatiból tömegközlekedve. Lóvé nem volt taxira...... Elutaztam messzire húzóva mindenkitől, ami nem volt nehéz, mert alig utazott valaki. Végül is 8 vizsgázóból 5 lemondta. Levizsgáztam, megcsináltam ott egy gépnél (amit meg lehetett volna otthonról is)....... Aztán egy hétre rá volt ugyanaz a vizsga a következő eresztésnek, de akkor már iliászon onlinee meg lehetett csinálni + skype csevely, hogy tényleg tudják-e úgy, amit a teszt mutat. Átállunk egy másik üzemmódra.

  SlunceSeno MilujemSlunceSeno MilujemHónapja
 • Pont az előbb néztem a Historyn az Ősi idegenek című műsort, és arra jutottak, hogy a nagyobb vírusok, mint pl a pestis is, nem erről a bolygóról származnak, hanem egész pontosan az űrből érkeztek aszteroida formájában. A nagyobb vírusok mindig a gyengébb génállományú, jelen esetben is a gyenge immunrendszerű szervezetet támadják meg, ők nem élik túl. Illetve évmilliókkal ezelőtt az emberek túlnépesedtek, és érdekes módon egy aszteroida csapódott be tele vírussal. A kutatók azt mondják: ,,Pár tízezerre esett vissza a fajunk egyedeinek száma". Azok akik túlélték ezt a vírust, hosszú távon megváltoztatta a génállományait, és megjelent az, ami korábban sosem: az agyunk fejlődése, de kimagasló mértékben. Mindenesetre érdemes megnézni annak, aki nyitott a témára->Ancient.Aliens S14E09. Én ebből csak arra a következtetésre jutok, hogy a vírus tanít minket. Így vagy úgy, de tanít. Belegondolva most az emberiség egy hatalmas ugrás előtt áll, mert hát lezajlott a technológiai forradalom mihez képest rég. Szerintem nagyobb lesz ez, mint a két ipari forradalom. Tudom sokak számára ez szomorú, mivel sokan elvesztettek számukra fontos embereket, és nem azt mondom, hogy ez egy kötelező áldozat, de ha már ennyi áldozat van akkor eredmény is lesz. Remélem... Talán ez a mi "nagy napunk? Ui.: fent van Ncore-on (csak legálisan) :D

  Tamás HáziTamás HáziHónapja
 • Hali, az edzes app az a freeletics volt ? Vagy ha esetlegesen masvalaki tudja megkoszonnem !!

  Ramón HorváthRamón HorváthHónapja
 • Milyen munka az ami egy email váltás alatt elvégezhető? Komoly , produktív . Ebből is látszik egy csomó bujtatott munkaerő rejtőzik sok cégnél.

  Csabáné KatonaCsabáné KatonaHónapja
 • Köszi Csaba, EZ JÓ VOLT!!!!!!

  Csabáné KörmendyCsabáné KörmendyHónapja
 • Mint digitális távolléti oktatásban erősen involvált egyén, szeretném jelezni, hogy a digitális oktatás az ország túlnyomó többségének abszolút nem úgy néz ki, ahogy azt itt bemutatod. Sajnos. Örülök, ha ott simán megy, de miközben általánosságban kimondod, micsoda nagyszerű dolog, finoman jelezném: nem, jelen állapotában korántsem az. Rengeteg technikai, infrastrukturális, módszertani - és igen, mentalitásbéli akadály nehezíti a működését, valamint az egységes rendszer hiánya. Értem, hogy ez egy személyes csatorna, személyes példákkal és megnyilvánulással, de kérlek, amikor általános kijelentéseket teszel valamiről, előbb nézz szét, vajon tényleg úgy van-e, ahogy nálad-nálatok működik ;)

  Zoltán DragonZoltán DragonHónapja
 • Sziasztok. Mindent az Internetre alapoztunk,de a nèlkül tudnànk e tovàbb haladni ès mekkora lenne a krizis,hogy ha egyszer csak nem lenne elèrhető a szolgàltatàs.?

  Andras DriesnerAndras DriesnerHónapja
 • Csaba ! Nagy rajongód vagyok, de mond már el nekem, ha eltörik egy cső a fűrdőszobádban, hogy oldod meg online ? Mondom az én verziómat. Felhívsz, nagy a baj. Én mondom, hogy milyen szerszámokat rendelj meg a javításhoz online és megmondom azt is, hogy mit kell csinálnod. Ezért, utalj nekem online, 20.000 Ft-ot. Na ez a vízvezeték szerelő, amikor online dolgozik. Tetszik ?

  Ferenc FogarasiFerenc FogarasiHónapja
  • De hát senki se mondta, hogy mindenki megteheti, hogy otthon üljön. Viszont te is százszor jobban vagy védve, amikor olyan családokhoz jársz ki, akik hetek óta otthon ülnek, mintha olyanokhoz mennél, akik folyamatosan érintkeznek egymással. Ha majdnem mindeki otthon ül, akkor azok is védettek, akik nem.

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
 • "Kedves elégedetlenek és hisztisek! Nem leszek ma népszerű, de őszintén szólva kicsit sem érdekel. Ha naponta tele lehet szórni hülyeséggel a hírfolyamot, akkor egyel több vagy kevesebb, nem sokat változtat. Ha a járványnak egyszer vége lesz, akkor erősen el kell majd gondolkodni, kiből milyen reakciókat váltott ki, és bizony le kell majd vonnunk a következtetéseket is. Addig is, össze lehet gyűjtögetni a gyöngyszemeket. 1. A járvány méretéről. A média percenként ontja ránk a sokkoló híreket, ennyi halott, annyi beteg, világ vége. De nem ártana matematikai alapon is megközelíteni a dolgot. Az egyszerűbb számítás kedvéért, Magyarország lakossága 10M. Olaszországé 60M. Olaszországban most lenne a legegyszerűbb horrorfilmet forgatni, ott nagy a gond, ezt mindenki tudja. A fertőzöttek száma eléri a 70 000-et. Akkor matek. Ez a lakosság 0.1%-a. Persze, egyetlen beteg is sok, és egyetlen halott is rengeteg, ezért kell megtenni mindent, hogy nálunk 0.1% közelébe se jussunk. 2. Maradj otthon! Ez ugye azt jelenti, hogy maradj otthon, de azért a kocsmába leugorhatsz, a teszkóba azért elmehetsz, a gyógyszertárba, hogy megfázás elleni szereket vegyél mindenképp, de szomszédba, gyerekeket meglátogatni, nagyszülőket meglátogatni, kirándulni, stb. Normális vagy? Maradj otthon! 2 szó. Mit nehéz ezen megérteni? Kenyér kell? Menj, és vegyél! Gyógyszer kell? Menj, és vegyél! De ne császkálj csak úgy, ha nem dől össze a világ ha valahova nem mész el, akkor ne menj! Maradj otthon! 3. A maszk nem véd! Tényleg? Letüsszentelek maszk nélkül és maszkkal, aztán döntsd el, hogy véd-e. Ha felteszed, legalább amíg rajtad lesz, nem fikázol, és nem nyúlkálsz a szádba. 4. Adjanak ingyen maszkot! Kicsoda? Mennyit? Honnan? Egy egyszer használatos maszk, egyszer használatos. Ha levetted, dobd el. Mennyiszer akarod egy nap le/fel venni? Kétszer? Háromszor? Ha háromszor, akkor az 30 millió maszk naponta. 4 nap alatt több mint 100 millió maszk! Fogj egy darab rongyot, vágd ki, tegyél rá madzagot, és van maszkod. Csinálhatsz többet, este kimosod, és mindenki boldog. De nem, neked valaki adja oda, mert neked jár. 5. Adjanak ingyen kézfertőtlenítőt! Ugyanaz érvényes mint a maszkra. Honnan, ki és mennyit? Nem baj, szaladj el a gyógyszertárba, ha van még egy, vedd meg, majd tedd ki otthon a fürdőbe a szappan mellé, és add ki a családnak, hogy mától azzal kell kezet mosni. Azzal egy percre se foglalkozz, hogy ha van szappan, meg folyóvíz, az tökéletesen megfelel, te csak vedd meg, és pazarold a fertőtlenítőt, hogy véletlenül se jusson annak, akinek munkájából adódóan nincs lehetősége kezet mosni a nap nagy részében. 6. Zárjanak be az iskolák! Követlejük! Bezártak. Helyes. Ennek komoly szerepe van a vírus megállításában, mert ha egyes szabályokat a felnőttek sem képesek betartani, akkor azt hogyan várhatjuk el gyerektől? Lehet otthon tanulni. Viszont valahogy nem jönnek szembe azok a videók, fényképek, ahol a család együtt tanul a gyerekkel. Hányszor hallottam, hogy mert az oktatás ilyen meg olyan. Akkor most lehet bizonyítani! Nem 25 gyerekkel, csak egyel, vagy kettővel! Hajrá! 7. Nem bírom a karantént! Őszintén, mit nem bírsz benne? Hogy egész nap az interneten meg a tévén lóghatsz? Akkor állj neki, csinálj valami hasznosat! Varrj maszkot, hívd fel az ismerőseidet akikkel eddig időhiányában nem volt lehetőséged beszélgetni, tervezd meg a jövődet, nézd meg a családi költségvetést, tanulj meg főzni, vagy takarítsd ki a lakást! Á, nem, ez hülyeség, inkább nyafogj! 8. Megőrjít már a gyerek! Tényleg? Minek csináltad? 2 hete nincs még, hogy otthon vagy vele, de már nem bírod, és szerinted te vagy az áldozat? Akkor a gyerek micsoda? Egyébként a gyerek most pont úgy viselkedik, ahogy nevelted. Ha elcseszted, akkor most szívás. De még menthető a helyzet! Foglald le, tanulj vele! Neked sem árt meg, ha átveszed az iskolai anyagot! Játssz vele! Beszélgessetek! Nézzetek filmet! Szeresd! Tervezd meg a napot, hogy a gyerek tudja mikor mi következik. Ha lefoglalod, nem fog az agyadra menni. Szerinted neki könnyebb mint neked? 9. Miből fogunk élni?! Itt halunk éhen mind! Még a gyerekek csak 4 napja voltak otthon, mikor már ezzel volt tele az internet. Néhány nappal az átlagos fizetések után. Ha nincs járvány, miből éltél volna ha fizu után egy héttel már nincs mit enni? Mi történne veled ha járvány nélkül kiesnél a munkából 1-2 hónapra? Tudod mit? Én nem költöttem el minden pénzem, majd odaadom neked, aztán ha vége a járványnak, gyűjtök helyette másikat, hogy legközelebb is tudjak adni. Úgy jó lesz? 10. Legyen kijárási tilalom! Legyen? Milyen? Olyan mint az olaszoknál volt? Olyan, hogy boltba, gyógyszertárba, vagy dolgozni azért lehet menni? Olyan van most is. Vagy teljes? De azért ha délután nincs internet, akkor háborgunk ugye? Egy teljes kijárási tilalomban ki süti a kenyeret? Ja, majd te, mert te okos voltál, és hiába mondták, hogy maradj otthon, te elmentél a teszkóba lisztet venni, te megvetted az összes élesztőt (ami most a hűtőben penészedik). Ja, hogy ha teljes kijárási tilalom van, akkor nincs áram se, meg gáz se, mert ahhoz is dolgozók kellenek. Vagy te azt hitted, hogy a csövön magától jön a gáz? Mindent működtet valaki, de ha senki nem léphet ki, akkor semmi sem működik, se az erőmű, se semmi ami árammal megy. A lélegeztető gép se! (mellesleg lehet, hogy ezért kellenek a katonák az ilyen helyekre, hogy ha mégis úgy adódna, akkor legyen ezeken a helyeken olyan ember, aki nem megy rabszolgaság ellen tüntetni, ha este tovább kell maradnia?) Aha, ugye hogy nem is olyan fájdalmas a gondolkodás? 11. Az állam vállalja át a hiteleket! Tényleg? Az állam vette fel? (állam=adófizetők) 2008-2014 nem volt elég megtanulni, hogy a bank nem ad ajándékot? Azért adja a pénzt, hogy te többet adj vissza. Ebből él, nem is akárhogyan. Neked pedig azt minden körülmények közt vissza kell adnod, ha meghalsz, akkor is, a családod megörökli. Ha valamire nem tudtad az évek alatt összeszedni a pénzt, nem lehet, hogy a jövőben sem sikerül a törlesztés? Persze, tudom, vannak kivételes helyzetek, van amikor elkerülhetetlen egy hitel felvétele, de akkor is tisztában kell lenni azzal, hogy vissza tudod-e fizetni. A kormány év végéig felfüggesztette a törlesztéseket, vagyis ettől most nem kell tartani. Nem baj, akkor is O1G! 12. Üresek a boltok polcai! Nem tudom, lehet, én nem láttam, nem tudom mi a helyzet a teszkóban, mert én itthon maradtam. Te honnan tudod, hogy a „marhák” mindent felvásároltak? Csak nem ott álltál a sorban? Olaszországban ma is nyitva vannak a boltok. Akkor mire is spájzolunk? (egyébként egy rendes háztartásban mindig van 5 kg liszt, 5 kg cukor, 5 liter olaj, 4-5 zacskó száraz tészta, stb. ha még nem nőttél fel erre a szintre, itt az ideje) 13. Orbán bevezeti a diktatúrát! Valóban? Azt hittem itt már évek óta az van. Mindenesetre megnyugtató, hogy ezek szerint mégsem. Azért a törvényt ugye elolvastad? Vagy beérted a médiával? Aha, értem. Pedig az is benne volt, hogy mindenki kap 1 M forintot (hátha így végre elolvasod azt a pár oldalt) 14. Az ellenzék átállt a vírus oldalára! Normális vagy? Nagy szemétládák, de azért ez kb. annyira igaz, mint az, hogy Orbán bevezeti a diktatúrát. Egyszerűen csak nagyon sajátosan értékelik az ellenzéki feladatokat. Azt gondolják az ellenzék akkor jó, ha mindig mindenben ellentmond, és ott támadja a kormányt, ahol csak lehet. Lehet ezt nem szeretni, de ez van. Van erre némi társadalmi igény, ezt akarják kiszolgálni. Ja, hogy ez gusztustalan? Akkor majd legközelebb menj el szavazni! 15. EÜ dolgozók. Szegények, milyen áldozatos munkát végeznek. Tényleg? Tegnap meg tegnap előtt nem azt csinálták? Az agyvérzéses Mari néni szaros bugyiját kevésbé nagy szám lecserélni mint a koronavírusosét? Az égő autóból kevésbé menő embert menteni mint a vírusosat? Ezek a dolgozók, legyen az orvos, ápoló, minden nap életeket mentenek, ha van vírus, ha nincs. A takarítók minden nap takarítanak, a pékek minden nap sütnek, az eladók vasárnap délután is a boltban állnak, a vízműves karácsonykor is a te szarodban turkál, hogy menjen a szivattyú stb. Nem lehetne, hogy mindenki minden nap megkapja azt a megbecsülést amit érdemel, és ne kelljen hozzá egy vírus? 16. Majd az EU ad pénzt, ha Orbán el nem lopja. Van aki szerint már el is lopta, úgy, hogy még meg sem kapta. Bravó Sherlock! Azt ugye tudjuk, hogy az EU nem külön pénzt ad, csak lehetőséget arra, hogy az egyébként más célra szánt pénz egy részét a kormányok, a vírus elleni védekezésre fordítsák? Hogy könnyebb legyen megérteni, a főnököd felhív, és azt mondja, a múlt havi fizetésedből (amit egyébként te termeltél be a cégednek) az egy hétre eső részéből vehetsz magadnak szappant meg maszkot. Ó, főnök, Ön túl nagylelkű... Ugyi? No drágáim, ha valaki magára ismert, akkor gondolkodjon el rajta, hogy nála van-e esetleg hiba, vagy az nem annyira fontos mint mindenért nyafogni. Ha valami „haszna” lehetne ennek a vírusnak, az az lenne, hogy megtanuljuk, hogy nem mindig az én, én, meg az én a fontos. Megtanulni, hogy mindig lehet rosszabb. Megtanulni elismerni a másik munkáját. Megtanulni ha nem is szeretni, de legalább nem gyűlölni a másikat. Megtanulni segíteni, és nem gáncsolni. Aki pedig még mindig nem gondolkodni akar, hanem megsértődni, hogy a bunkó beszólt. 3. 2. 1. Hajrá!" Ja és még valami, ha unatkoztok nézzétek meg a csatornám 🙏🙏 Písz

  Travel HrinyoTravel HrinyoHónapja
 • Az elzártságban is a nyüzsgés lehetőségeit keressük. Talán tanulhatnánk a remetéktől valamit, ebben a szorult helyzetben. Esetleg erről egy videó? www.majkikolostor.hu/magyar/oldalak/a_kolostor/

  2020 really2020 reallyHónapja
 • Szia, Folding@home-ot teamben tolod? Ha igen, akkor kihez csatlakozol be?

  videoninjashuvideoninjashuHónapja
 • Az ilyen hasznos linkeket (3d print a maszkhoz, gyógyszerkutatás az izmos pc-ken a háttérben amíg tétlenek, 60 napos edzésterv stb) feltöltenéd a leírásba?

  Ádám SagmeisterÁdám SagmeisterHónapja
 • Most még széles mosollyal ül otthon mindenki, de kíváncsi leszek mi lessz 3-4 hónap múlva! Lessz itt még sírás- rívás - nyögdécselés - rinyálás

  cvbnm8053cvbnm8053Hónapja
 • Tudjátok, hogy <a href="#" class="seekto" data-time="240">4:00</a>-nál milyen edzés appot látunk?

  Bence BolykiBence BolykiHónapja
 • Megint egy jól sikerült, tartalmas videó. Összeszedett, több témát bemutató és ÉLVEZHETŐ :-)

  ZS SzerencsiZS SzerencsiHónapja
 • Melyik az a bizonyos edzős app? Valaki? :D

  Péter MártonPéter MártonHónapja
 • Szia Csaba! Elmondod mi az App neve amelyik segítségével edzel? Amióta tart ez a karantén őrület, azon vagyok, hogy találjak egy jó Appot erre a célra, azonban még nem jártam sikerrel. Nagy segitség lenne. Előre is köszi!

  Szaby -Gebó-Szaby -Gebó-Hónapja
  • Training by Runtastic

   Dávid BugyiDávid BugyiHónapja
  • Freeletics

   Dániel TelekiDániel TelekiHónapja
  • Engem is 😊

   Henrik Max BischoffHenrik Max BischoffHónapja
  • Engem is! 😀🤷🏼‍♂️

   Tibor HathaziTibor HathaziHónapja
  • Engem is

   Andrea KovácsAndrea KovácsHónapja
 • huproject.info/it/video/h8Jux5OWhqlvp5s

  Csinál TamásCsinál TamásHónapja
 • Давай

  dubrovdubrovHónapja
 • Én nem tudom, hogy milyen szűrő van a te neteden, de én nap mint nap belefutok a gyűlölködő, egymás torkának eső kommentáradatba.....

  nagyaevanagyaevaHónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="392">6:32</a> Ez hogyan is működik?

  Tamás JánosekTamás JánosekHónapja
  • foldingathome.org/start-folding/ A "gond" az, hogy a szoftvert be lehet állítani, hogy mihez használja fel a gépem erőforrásait. A korona nincs köztük, viszont más betegségek igen!

   Szentpétery SzabolcsSzentpétery SzabolcsHónapja
 • Azért hasznos infók ide vagy oda a Facebook falam koránt sem vált ennyire mesés hellyé, mint ahogy felfested. A hasznos dolgok mellett a hülyeség faktor is erősödött jócskán, álhírek, okoskodások, stb...

  Walter HeisenbergWalter HeisenbergHónapja
 • Minden tiszteletem a tièd Csaba. Èrtem azt is, hogy szponzorált video. Amit itt most láttunk az netto sci-fi.

  exidor5exidor5Hónapja
 • Nyakas Alig várom!? Jó az ízlésed Csaba! 😋 Ahogy látom, a körmös pótlására még Dóra sem talált megoldást...kitartást! 😉💅🏼

  Adrienn KapuváriAdrienn KapuváriHónapja
 • Ha ennyit ertunk meg ebbol az egesz tortenesbol akkor azt hiszem nem tanultunk semmit. Majd hangosabban fogja mondani a tananyagot hogy megertsuk. Nem a virus ellenszere fogja megoldani a problemat hanem annak oszinte beismerese amiert lett.

  Iván CsetverikovIván CsetverikovHónapja
 • Valaki tudna küldeni egy linket a Stanford-i egyetem honlapjárol ahol,lehet őket segíteni azzal, hogy igénybe vehetik a számítógépem erőforrásait.

  Barnabás TóthBarnabás TóthHónapja
 • A helyzet hasonló itthon is: ...vásárolnék én online alapvető élelmiszert, ha elérhető lenne a kiszállítás bármelyik áruházláncnál is belátható idősávban, súly és egyéb korlátozások nélkül... mindez 2 héttel ezelőttig működött... marad a boltbajárás... mert levegőzni meg amúgy is kell... a többi rendben van, eddig is lehetett "onylány" élni, éppen ezért furcsa, h most találjuk fel a langyos vizet... Azt azért remélem, h annyi pozitív hozadéka lesz ennek az új élethelyzetnek, h aminek nem feltétlen kell, az nem is fog visszaállni a régi kerékvágásba! Így esetleg lesz végre lélegzetvételnyi időnk, lesz lehetőségünk lassulni és lesz elegendő terünk az egymás mellett éléshez...

  Fótos ZoltánFótos ZoltánHónapja
 • Angliából helyzetjelentés: normál esetben a közeli Lidlben vásárolunk, de a helyzetre való tekintettel én is inkább neten vásárolnék, csak van egy kis bökkenő: túl van terhelve az összes. A video nézése közben gondoltam, hogy lecsekkolom, mi a helyzet és találtam szabad slotokat a Tesconál (hajnali 5-ről beszélünk). Azt írta, hogy van 2 órám befejezni a vásárlást, megoldottam volna gyorsabban is, de kijelentkezett az oldal valami hibaüzenettel mielőtt befejezhettem volna a folyamatot. Visszamentem, már nem volt meg a helyem és nem volt több elérhető. Gyanús is volt, hogy jövőhéten volt 3-4 nap, ami gyakorlatilag fullosan elérhető volt, szerintem hibásan jelezte az oldal a szabad helyeket. Többi oldal teljesen reménytelen volt. Ehhez képest a közeli Lidlben annyi a változás, hogy sorba kell állni, mielőtt bemész, mert bekorlátozták, hogy hány ember tartózkodhat bent egyszerre - tegnap pl. kb. 10 perc várakozás után beengedtek minket. Odabent pedig van pár hiánytermék, mint pl. csirkemell filé, tojás, élesztő - úgy néz ki, ezek is a WC papír sorsára jutnak :D. Viszont gyakorlatilag minden másból volt bőven, csak korlátozzák, hogy mennyit vehetsz bizonyos termékekből.

  Tamás GyőrfiTamás GyőrfiHónapja
 • Kedves Csaba! Egy linket kaphatok az erőforrás megosztáshoz a Sanford számára? Köszi!

  barna385barna385Hónapja
 • Kedves Csaba ez teljes mértékben igaz mi az osztály egy kis csoportjában tegnap az utolsó óra (fizika) után (mely <a href="#" class="seekto" data-time="720">12:00</a>ko rvolt) még 13órán át ottmaradtunk és beszélgettünk. Persze az emberek cserélődtek de akkor is ez volt az eddigi leghosszabb fizika óra, és mégcsak nem is volt unalmas.

  Krisztián KohánKrisztián KohánHónapja
 • Hát, jó az, hogy optimista vagy, irigyellek is érte - itt például, ahol lakom, 3 hétre előre se lehet házhozszállítást foglalni, semelyik áruháznál sincs idősáv, de értem, kell az is, hogy ne csak a rossz híreket lássuk.

  Hegyi ZsoltHegyi ZsoltHónapja
 • Szia, Nem tudom nem észre venni, hogy azokban a térségekben, ahol magas a légszennyezettség sokkal gyorsabban terjed a korona vírus, mint ott, ahol ez nem így van. Ebből a szempontból Észak-Olaszország, Wuhan vagy New-York környéke jelentősen rosszabb helyen volt, mint pl. Mongólia v. Kazahsztán. (Egészen addig, amíg le nem állították a gyárakat és kijárási tilalmat rendeltek el.) A szennyezett levegő irritálja a nyálkahártyát, ami a folyamatos stressz miatt sokkal védtelenebb a támadással szemben. Kb. olyan, mintha bubópestisesek között kellene mászkálnunk, de úgy hogy a bőrünket rendszeresen smirglipapírral felcsiszolják. A középkori emberek nem tudták, hogy a szennyezett utcákon elszaporodó patkányok bolhái miatt halnak meg annyian a városaikban. Mi viszont már tudjuk, hogy a légszennyezettség (NO2, por, korom, ..) évente számos emberéletet követel, a vérbe is bekerülő nano-korom részecskék sterilizálhatják a terhes nőket és számos akut betegség (pl. asztma) kialakulásához is vezethetnek. Az a véleményem, hogy az egészségügyi intézmények bizonyos körzetében (de normál időszakban az iskolák, óvodák vagy pl. a frekventáltan sétáló, sportoló helyként használt területek körül is) füstmentes (zéro emission) zónákat lenne célszerű kialakítani. Ahol sem avart égetni, sem dohányozni, sem mopeddel behajtani nem lehetne, ahová csak önerőből, villany járművel (esetleg ideiglenesen Euro-6d kibocsájtásúnál nem rosszabb járművel) lehetne bejutni. Kérlek mond majd el valamilyen csatornán, hogy mi erről a véleményed. Köszönettel: R.Gyula

  Gyula RohrsetzerGyula RohrsetzerHónapja
 • Megszüntek a meetingek ???? - annyi meetingünk van Teams en - hogy a kollégák már lázadnak mert nincs elég idő a tényleges munkavégzésre / mellesleg távközlésben most olyan pörgés van mint nagyon ritkán ...

  József VargaJózsef VargaHónapja
 • Nem is tudtam, hogy te is benne vagy a 3D printing csoportban :D Mellesleg, melyik telefont használod most? Az az edzős app megvan androidra? Érdekelne :D

  Daranbalt4Daranbalt4Hónapja
 • Hello a videóban látható poló ami rajtad van hol lehet olyat kapni már régóta szeretnék ilyet ? 🙏😃

  Norbert NémethNorbert NémethHónapja
 • 1 Az a szulo (vagy szulok), akiknek valoban minden nap 8 orat kell dolgozniuk (akar otthon, akar nem) hogyan tanuljanak a gyerekkel? 2 Mit tegyenek azok, akiknek nagyjabol 1-2 honapra elegendo megtakaritasuk van, ha elveszitik az allasukat (tobb szazezer emberrol van, lesz szo)? 3 Akik home officeban vannak, azoknak mentalisan mennyire egeszseges a tobb honapos osszezartsag? Hany tonkrement kapcsolat, valas lesz ebbol? Tudom, nem jo negativnak lennem, de kijon: LESZAROM, hogy eltuntek (amugy egy fenet) a trollok,meg szeretjuk egymast az online terben...

  Attila GeroAttila GeroHónapja
 • Csaba ennek a fitness appnak mi a neve?

  János PJános PHónapja
 • Üdv. Én eddig is otthon voltam munka után, ez után is otthon leszek.Ami változás történt az a kedves köhm bkk szigorítás,és a boltban található, vagyis már nem található számomra kedvenc élelmiszer.Szóval nálam nem sok minden változott.

  djbigyodjbigyoHónapja
 • Tudom, hogy trollkodás és tényleg bocs érte, de ha már online utána lehet nézni és erről szól ez a rész, akkor tanuljatok már meg tésztát főzni. A tészta a szószban fő meg, nem lehet külön tálalni a kettőt. Vagyis lehet csak szar lesz :) A koktélpari meg nem jó szósznak, mert nincs túl sok leve :) A végén az a feta(?) mi a tésztán?

  borspetiborspetiHónapja
  • @borspeti Bizony, ez így van, bár ezt sok olasz sem tartja be (hogy tovább főzné még a tésztát a szószban). Az viszont tényleg szent szabály, hogy a szószt nem a tányéron tesszük a tésztára, hanem még a fazékban keverjük össze vele. ricette.giallozafferano.it/Spaghetti-al-pomodoro.html (A Giallo Zafferano az egyik leghitelesebb olasz receptforrás a neten.)

   KataKataHónapja
  • @Magyarósi Csaba Paradicsomos szósznál sajnos csak egy válasz van. A tészta a szószban éri el a végső puhaságát (ugye emiatt veszed ki al dente a vízből és főzöd tovább a szószban még 1-2 percet)

   borspetiborspetiHónapja
  • De az internet arra is megtaníthat, hogy bizonyos kérdésekre csak egy válasz van (a bolygó nem lapos), míg másokra több. A tésztát csak bizonyos esetben főzöd a szószban, nagyon soknál csak a szószban fejezed be a főzést és ugyanígy sok esetben meg tök külön történik a kettő.

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
  • @SyM bioTe Pont erre céloztam, hogy az internet kinyitja a világot előtted és megtanulhatod, hogy kell jó tésztát főzni a szar helyett :)

   borspetiborspetiHónapja
  • És ha ők így szeretik? :D

   SyM bioTeSyM bioTeHónapja
 • Én Németország két hónapja küzdök azzal H a bankkártyamhoz megkapjam a pin kodomat v úgy egyáltalán az online belépő adataimat.. enélkül pedig ugye lehetetlen online vásárolni.. S mivel csak kaja bolt van nyitni csak ételt tudok vásárolni, S azért is el kell mennem... Elég szar H ilyen hülyeségen függ az, tudok e vásárolni v sem... Persze ebben a helyzetben addig jó amíg ez a legnagyobb gondom.

  baranybummbaranybummHónapja
  • @Magyarósi Csaba postára mutogatnak H elkeverték a levelet és fordítva. Nem tudnak mast tenni mint újra kiküldeni.. itt zártunk most. Következő az lesz H megszüntetem a fiókomat es megyek máshová. Csak a jelenleg helyzetén ezt nem igazán tudom megtennie. :D

   baranybummbaranybummHónapja
  • És mit mond a bank, miért nem adnak kódot?

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
 • Ha valami hasznom van ebből az átkozott koronavírusból,, az az, hogy felfedeztem Magyarósi Csabát! Gratulálok neked, rendkívül jó fej vagy, jó szöveged van és nagyon remélem, hogy megérem majd azt (71 leszek nyáron ha sikerül), hogy amikor már nem lesz a koronavírus, magyarán lesz ellene 100%-ig biztos ellenszer, akkor is nyomod majd a szöveget, mert nagyon tetszik. Gratulálok. Nem is tudom, hogy van-e még egy magyar videós aki ennyire értelmesen, eközben humorosan tud beszélni, videót összeállítani. Csak gratulálni tudok. Bár az unokámat tudnám rávenni, hogy az idióta angol videósok helyett téged nézzen hallgasson. (mondjuk ha nem tudna tökéletesen angolul, akkor talán tudnék hatni rá, de így sajnos nem, pedig valami értelmet is tanulna és nem idiotizmust a bunkó és a világ jelentős részében rendkívüli népszerűségük miatt hülyítik a fiatalokat. Ennek ellenére a gimiben félévkor 4.07, vagy talán még jobb volt, de engem piszkosul idegesít ezeknek az angol videósoknak a fakutya szerű röhögése és ahogy lefordította az unokám, semmi értelme nincs, de az biztos, hogy téged, kedves Csaba, mellényzsebből meg tudnának venne, pedig fordítva kellene lenni, no de ugye ezt én hiába szeretném, sajnos nagyon is kevés vagyok hozzá.) Gratulálok az eddig látott összes videódhoz, csak így tovább. (csak annyi megjegyzés: a kis képen nem én vagyok, hanem a nagypapám, aki a 19-ik század közepén született és a 20-ik század első felében hunyt el. Sajnos nem ismerhettem, ,de a fényképe az számomra szent és azért is az lett a HUproject-on a képem - bocs, de van ennek valami neve, de ugye én már öreg vagyok hozzá, hogy tudjam :-)

  Nemes 49Nemes 49Hónapja
 • Állat a polód😉

  hrflpituhrflpituHónapja
 • Milyen jó kis geocaching-logós Bud Spencer pólója van Csabának. Tetszik ;)

  TripszinTripszinHónapja
 • az bud spencer a pólodon?

  TwerrixTwerrixHónapja
  • Úgy ám.

   SyM bioTeSyM bioTeHónapja
 • Megtaláltam a receptet, ha valakit még szintén izgatna 😋 streetkitchen.hu/receptek/ez-eleted-legizgibb-paradicsomos-tesztaja/

  Németh-Nagy AlexandraNémeth-Nagy AlexandraHónapja
  • Engem igen. Koszi

   Ama HuAma Hu22 napja
 • Sok-sok pozitív gondolat 🤗💛

  Németh-Nagy AlexandraNémeth-Nagy AlexandraHónapja
 • Menj fel a DK vagy a Fidesz Facebook oldalára és megtalálod a trollokat...

  Zoltán NagyZoltán NagyHónapja
 • Telekom Call Centerben dolgozok és felettébb vicces szituációk tudnak kialakulni egy beszélgetésből itthon.Illetve maga ez a munkavégzés különleges itthoni körülmények közül. Egyetem tanulok közben és szerintem katasztrófa ami jelenleg zajlik magában a felsőoktatásban. Azt hogy minden tanár másik platformot használ és egyszerre 7-8 platformot kell figyelni az eléggé idegesítő.

  jozsef Gyovaijozsef GyovaiHónapja
 • Szent István Korona!

  BrendonsanyaBrendonsanyaHónapja
 • Látom te nem először jelentkezel otthonról bezzeg munkahelyemen most mi a sokszorosát dolgozzuk.

  Dávid NagyDávid NagyHónapja
  • Dávid Nagy ennek az egyetlen oka te vagy, nem Csaba 😊

   happybathappybatHónapja
 • A paradicsomos tészta receptjét kérem.

  MrAdf9uyMrAdf9uyHónapja
 • Erre a videóra teljesen kár volt egyetlen egy Ampert és Voltot is elpazarolni a "szűkös erőforrásainkból", mert a feltöltése és a megtekintések csak tovább csökkentik az amúgy is rendkívül terhelt internet sávszélességet és valódi mondanivalója sem volt. Semmi olyanról nem szólt, amit nem tudtunk volna eddig is (sajnos). Saját életünk "megszorításait" magyarázta, magyarázom a bizonyítványom stílusban. Ez az élet nekem nagyon nem jön be, inkább elszomorít. Hiába mosolyog Csaba a videóban és próbálja a jó oldalát nézni a dolgoknak. Ha belegondolunk, nagyon nem jó így, ahogy most van. Tudom, most ezt találták ki a döntéshozók a vírus megfékezése érdekében, de ez akkor is nekem egy személyes trauma... Persze ez azért van, mert én nem egy online ember vagyok.

  Green Sea MusselGreen Sea MusselHónapja
  • Pont az olyan embereknek szól ez a videó, akik kevésbé mozognak az online térben, hogy kicsit megismerjék. Nem a za cél, hogy ezentúl csak online és semmi más, de nagyban meg tudja könnyítni az éeltet, csak sokan nem akarják megtanulni / nem érdekli őket / nem fogékonyak újdonságra, stb...

   SyM bioTeSyM bioTeHónapja
 • <a href="#" class="seekto" data-time="191">3:11</a> - r4z3r-tkk.1984.720p.mkv - látom valaki kivett egy filmet a torretékából. :D

  Sándor BíróSándor BíróHónapja
 • T-Mobilnak üzenem. Kevés a mobilnet. 10 giga??? Vicc. De köszi azért.

  Zoltán Pál UgyanZoltán Pál UgyanHónapja
  • @SyM bioTe Valakinek elég! Nekem special a Roaming kevés. Hiába fizetek a T-Mobilnak csakompak kb a 3 telóra, tv,otthoni net 50-60 ezret. És igen európai szinten csak pár multi van. Akkor nem mindegy neki hogy az otthoni korlátlan netemet eúrópában hol használom el? 15 giga Roaming. Plusz most adot 10et..... Csak egy jel volt feléjük tulajdonképpen. Mert nagyon lehetséges hogy szolgáltatót váltok ezen problémám kapcsán. De köszi a tippet. Legalább erre IS jó volt hogy ide írtam. Infó.

   Zoltán Pál UgyanZoltán Pál UgyanHónapja
  • @SyM bioTe Nincs mindenhol vezetékes net, meg nem feltétlenül csak otthon a négy fal között akarok dolgozni. Nem azért fejlesztették ki LTE-t meg az 5G-t hogy havonta csak tíz percig lehessen csak teljesen kihasználni.

   otapiotapiHónapja
  • @otapi Jahát, aki otthoni netet akarja kiváltani vele, az magára vessen. Arra vannak külön otthoni előfizetések. Igen, a digi ingyen adja, mert tesztfázisba van és ahhoz hogy digi mobilos legyél mindenképp kell valamilyen digi előfizetés. Én nem a 10gb-on izélek, hogy miért csak annyi. Hanem miért van mindig az, ha kap valamit az ember ingyen, ajándékba, elkezd fanyalogni hogy miért ennyi, miért ilyen, stb... Ajándék csónak ne nézd a lapát. Különben is, téged mi tart vissza, hogy digis legyél akkor?🤔

   SyM bioTeSyM bioTeHónapja
  • @SyM bioTe Ahhoz képest hogy jelenleg is van egy szolgáltató ahol 0 forint a korlátlan mobilnet, elég béna duma ez... Már egy nagyobb Windows update is lezabálja azt a 10Gb-ot. Nevetséges hogy a nagy hármas aranyárban méri a mobilnetet 2020-ban, a mostani helyzetben.

   otapiotapiHónapja
  • Mire nem elég 10Gb? Nyújtják a kezüket és rögtön az egész kar kell.

   SyM bioTeSyM bioTeHónapja
 • Mi a neve az edzés appnak?

  Bence TóthBence TóthHónapja
 • Azért ez valamennyire álomvilág, amit bemutatsz.. itt felénk nincs bevásárlás online, sokféle házhozszállítás sincs, max pár pizzéria még akik nem zártak be.. ha valaki egyedül él, nem nagyon tudja kiélvezni a feleség meg gyerek örömeit, mert nincs.. de sok új kapcsolat sem fog idén születni. Konditermek, mozik off, persze ott a netflix, már ha van net meg elkészül a szinkron.. és nem szeretek ennyire lehúzó megmondó ember lenni, de az embereknek csak kis része él úgy, hogy a munkája számítógép meg online.. gyárak, szállítmányozás, ezek nem állhatnak meg és nincs home office.. viszont ha ezek összeomlanak a táppénzek miatt, akkor a jólétben lévő, modern világot élvező budapestiek sem kapják meg ezt az ellátást.. szóval nem ilyen egyszerű ez, bárcsak így menne..

  Tamás BarnaTamás BarnaHónapja
  • Az, hogy feleség gyerek nincs, arról nem Csaba és nem is a vírus tehet szerintem. És igen, ilyenkor kell hatalmas köszönetet mondani a szállítmányozásban, kereskedelemben, mentőként, ápolóként, rendőrként és még sorolhatnám... dolgozóknak.

   SyM bioTeSyM bioTeHónapja
  • Tamás Barna ez egy telekom reklám volt. Csak nem 30mp-ben, hanem 8 percen. Annak egyébként profi, de akkor is egy reklám.

   KMirza85KMirza85Hónapja
 • Most jól jönne egy olyan VR világ, mint ami a Ready Player One-ban van. Azért oda még kell fejlődnie a technikának.

  wetrzwqgrhwetrzwqgrhHónapja
 • Egy baj van, hogy nem mindenkinél mennek olyan szuperül a dolgok, mint nálatok. Nem minden idősnek van tabletja, okostelefonja, hogy videochaten lehessen beszélni, így marad a telefon, és én még maszkban sem megyek inkább arra, nehogy valamit átadjak nekik... Az online oktatás sem működik mindenhol perkeftül.. a matekot online nem lehet elmagyarázni, maximum videón, de ez sem mindenhol megy, valahol csak kiosztják, hogy mit csináljon a diák. Nálunk is google classroom van, meg redmenta, és azon a dolgozatok, de még így is ott a puskázási lehetőség, a tanárok meg visszaélhetnek az online térrel, ezért kiadnak direkt pluszba több dolgot is. Nekünk még hétvégén is adnak feladatot, amikor gondolnak egyet, pedig megvan az órarendünk, és ez sem érdekel minden tanárt, délután is simán feladnak bármit. A többi dolog jó, mert igaz, sok mindent lehet online csinálni, ott nézni recepteket, edzéstervet, de még mindig nem ér fel egy jó futással, biciklizéssel vagy úszással. És persze vannak, akik olyan munkát végeznek, amit nem lehet homeofficeból csinálni. És akinek meg bezárták a munkahelyét, az most törheti a fejét, mert ha esetleg nincsen takarék pénze, akkor miből éljen meg?

  Bogi J.Bogi J.Hónapja
  • Csak sorolod,sorolod a rosszat.........Te dolgod,de lehetnél inkább pozitívabb,jobb lenne a hangulatod is tőle.

   Csabáné KörmendyCsabáné KörmendyHónapja
  • Bogi J. mindig lesz, akinek szar, de most szegeny Csaba errol csinaljon videot? Minden medium energiavampirkent csavarodik az ember elmejere, kicsit engedjuk mar el, hogy mindenben azt nezzuk, most epp miert nem jo..

   happybathappybatHónapja
 • Jó a pólód👌

  Csongor SzaboCsongor SzaboHónapja
 • Én hálát adok az égnek, hogy nem városban lakom, nem birnék napokig a négy fal között lenni.

  tanya csenöltanya csenölHónapja
 • Ready Player One nagyon nagyonnagyon nagyon béta verzió 🤣🤣🤣

  Zotya 89Zotya 89Hónapja
 • Mit lehet tenni a házhoz szállított cuccokkal? Már mint olyan értelemben, hogy ha azt egy fertőzött ember rakja össze vagy hozza házhoz, pláne akkor, ha ő maga sem tudja magáról,hogy fertőzött?

  Havanna JoeHavanna JoeHónapja
  • Fertőtleníteni, mielőtt hozzáérsz.

   SyM bioTeSyM bioTeHónapja
 • Fenéket , én például nem tudok online vásárolni élelmiszert mivel nincs szabad idősáv sehol!! Mehetek az emberek közé megfertőződni.:(

  YokozunaYokozunaHónapja
 • Sajnos felénk vidéken nincs kiszállítás hiper/supermarketekből, szóval pár naponta muszáj menni. :/ Természetesen maszkban és gumikesztyűben, hogy vigyázzunk mások (és magunk) egészségére. (Nem úgy mint tegnap egy hölgy az egyik bolt előtt, maszkban ment a kosaráért, lehúzta a maszkot, beleköhögött a kezébe, visszahúzta a maszkot, majd betolta a kocsit a boltba. Nem értem az ilyen ember miért húz maszkot, hisz az nem magát védi, hanem a többi embert pont az ilyen esetekben) Home office meg felejtős, sajnos(?) nem irodai munkám van. :) (de legalább még van munkám, nem mint rengeteg embernek :/ )

  Gábor KercsmárGábor KercsmárHónapja
 • Szia Csaba! Megtennéd kérlek, hogy egy linken vagy akárhogy megadod annak a paradicsom szósznak a receptjét? Rettentően guszta volt, és számomra ez a karantén tökéletes arra, hogy a főzés tudásom gyarapítsam! Előre is köszönöm, és vigyázzatok magatokra! 🙂

  Krisztián BalásKrisztián BalásHónapja
  • @Magyarósi Csaba Köszönöm!

   Krisztián BalásKrisztián BalásHónapja
  • streetkitchen.hu/receptek/ez-eleted-legizgibb-paradicsomos-tesztaja/

   Magyarósi CsabaMagyarósi CsabaHónapja
 • A valóság az egyetlen hely ahol jókat lehet enni.

  Szlovák ÍjászSzlovák ÍjászHónapja
 • Tízezrek elvesztik a munkájukat, gazdasági világvalság amiből épp kilábaltunk 12 év alatt.. Ebben nincs semmi pozitív. Nem mindenkinek van kényelmes munkája.

  GyulaGyulaHónapja
  • Jaaj. Inkább a The Purge című filmre emlékeztet a helyzet, amiben van egy nap, amikor bárki bármit megtehet, gyilkolhat is. A gazdagok ezt szuperbiztos erődítményekben vészelik át, zsoldosokkal védekezve, az átlagember meg csak beszegeli az ablakot és reménykedik. Na most egy ilyen helyzetben egy erődből kikacsintani, hogy "nekem jó a helyzetem", ez inkább irritációt okoz a közönségben, szerintem.

   Kalle BlomkvistKalle BlomkvistHónapja
  • még mindig jobb, mint ha az életüket vesztenék el.

   rocko44444444rocko44444444Hónapja
  • @babibo90 - Hát oké de a nyugodt, boldog emberek biztonságos több hetes karanténja az nem példamutatás, hanem magamutogatás. Akit például elbocsátottak, és fogalma sincs hogyan fizeti ki a következő hetet, és azért van otthon mert nem kell sehova, azt ez a fajta önkéntes karantén irritálni fogja. De azokat is, akik bejárnak dolgozni.

   Kalle BlomkvistKalle BlomkvistHónapja
  • @Kalle Blomkvist Ő azért vonult önkéntes karanténba, mert 1,megtehette 2, ezzel is csökkentette az esélyét nem csak annak, hogy ő megbetegszik, hanem annak is, hogy tudtán kívül továbbadja másoknak, akik aztán továbbadják másoknak, és így tovább. Megmértem, hogy vannak munkák, amiknél a home office lehetetlen, de ha az embereknek legalább a felének van rá lehetősége, és él vele, már közelebb kerültünk ennek az egésznek a végéhez, és csökkentettük a megbetegedések számát.

   babibo90babibo90Hónapja
  • @Hunor Körtési - Nya jól van, de ki marad otthon? Nem is értem ezt az egészet.Miközben egyre másra jelennek meg a vloggerek és közéleti személyek, hogy otthonról dolgoznak, meg otthon vannak, meg jaj de jó most akár hónapokig otthon karanténolunk és olvasgatunk meg fejletszjük magunakat - én ugyanúgy bejárok dolgozni, ugyanazt az életet élem, mint 1 hónapja. Szerintem egy ilyen helyzetben a veszélyeztetett embereken kívül nem otthon akarnak maradni a népek, hanem dolgozni akarnak, mert az egzisztenciális válság az fenyegetőbb, mint a lebetegedés, ami lutri, hogy egyáltalán bekövetkezik, és ha igen, akkor mit okoz majd. Tehát amikor olvasom, hogy valaki már két hete karanténba vonult magától, az számomra olyan, mintha valami párhuzamos világban élne. Körülöttem mindenki az utolsó töltényig dolgozni akar,hogy amikor bedurran a járvány és esetleg mindenkit lestoppolnak, legyen tartaléka az igazi karanténra.

   Kalle BlomkvistKalle BlomkvistHónapja
 • Jaj de adja az a póló!!!😍

  Kálmán Péter VörösKálmán Péter VörösHónapja
 • Nagyon nagyon minőségi lett a videó (vágások, beállítások)! Mintha otthon sok időd lenne :Ddd

  Atee1995Atee1995Hónapja
 • Az igaz, hogy mindent meg lehet rendelni, de azt ki szállítja ki? Androidok a Westworldből? 🙂

  Így AztánÍgy AztánHónapja
  • És androidok tartják karban a netes hálózatot meg az informatikai hátteret is... Jó lenne valóban teljes körűen gondolkodni erről, csak arról szokás mostanában megfeledkezni, hogy "a 'zinternet nem csak úgy potyog az égből".

   Gabi KlenoGabi KlenoHónapja
  • Remelem a szöszi:)

   A BudapestA BudapestHónapja